Valco Snap 4 alebo a Britax Motion
Ahojte prosim o skusenosti a rady ktory kocik vybrat.
Ak by mal niekto zaujem predam britax b motion 3 s maskacovymi doplnkami.
@milagrosss20 zdravim menovkynu ...za kolko?
@milagros dobrý deň kociarik sa predal.
Ahojte prosim kolko naozaj v skutocnosti vazi valco snap 4. Vsade pisu inak 6,6 kg alebo 8 kg? Nasla som ho teraz v akcii za 159 eur a vaha je pre mna rozhodujuca aby som to vladala vlacit po schodoch . 😁
@bochnik ja mam ten novy Trend. Ten ma kocikovu latku ako Tailor Made,nie ten sustak. Ale kamoska ma ten klasicky a podlozku a nestazuje sa 😊😊 a fusak nemam ani ja kde pripnut,ja som si ho za opierku prehadzovala. Ale ty na tomto klasickom,vies tak,ze prevlecies stuhu cez diery kde su pasy a cez fusak a uz sa nesucha 😁 ak si na fb,daj sa do skupiny My mame Valco a tam mas v albumoch kadiake vychytavky 😁
Baby mam nove nafukovacky n valco. Chcem vymenit za nove penovky plus doplatok. Ma biekto nove penovky a kde sa daju kupit?
baby, zienky, ... existuje adapter na spodok Valco Snap ULTRA a vajicko Camarelo? Resp. ake vajicko by ste odporucili na konstrukciu z Valca Ultra? Budem vdacna aj za linky na adaptery ....
@araula ahoj, pre syna som kupovala kočík pri ktorom je šporťák korytkovy, za mňa totálne mínus... malý je zvyknutý spať na brušku takže musíme kúpiť iný šporťák
@milagrosss20 ešte ho máte na predaj prosim?
@natalinka33 nie uz nie.
Valco ultra je ozaj skvele v tom, ze je lahucky a ze sa da otocit tvarou ku mne a stale vidim na drobcaz aj ked je zle pocasie, tak je stale nejak kryty mnou. No bohuzial ja sa s nim musim rozlucit, tak keby nahodou ste chceli tento sportak, tak mi piste ;)
@katrin21.. Dobrý deň prajem, taktiež si vyberáme kočík a páči sa mi Valco baby snap 4 trend made by tailor 2019...mam v tom však troškou chaos preto prosím o radu..ak by ste boli taká zlatá a trosku mi poradila. 1.Keď je v tom názve aj sport tak to znamená, že ma nafukovacie kolesá? 2. Aký je rozdiel medzi 2018 a 2019kou?...3.celkovo tento model má s SR sedačkou otočnu, či len v jednom smere? Veľmi pekne ďakujem za radu a pomoc
@paattaa dobry den. Mam ho aj ja,tak ak mozem poradim.
Ano verzia sport znamena ze ma nafukovacky,pohybuju sa okolo 420 eur,bez nafukovaciek cca 350€.
2018 ma na strieske 1cast velku sietku- to je ta tmavoseda farba na fotke
2019 uz ma celu striesku latkovu a ma tam iba okienko na strieske- to je ta riflovomodra farba
A kocik nieje otocny 🙂 ale inak je super,velky priestranny a lahky,aj s tymi nafukovackami 🙂
Ja som ho prave kvoli tomu nekupila ze neni odpruzeny nakoniec som kupila gesslein s4 ten zas nema sice extra dlhu striesku akoo valco ale to odpruzenie mi bolo prednejsie

@mazura jaj a trend ultra sa na SR este nepredava,mozno sa bude v lete aj ten 🙂