icon

Videli ste už nový kočík Neo Nato Puro?

jakubino18
31. dec 2015
Používateľ jakubino18 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jakubino18.

Videl som dnes jeden krasny kocik PURO v jednom obchode v Trencine, vraj je to uplna novinka, nemate s nim niekto skusenosti? Zvazujeme jeho kúpu 🙂
dakujem

Videli ste už nový kočík Neo Nato Puro?
mirulik23
1. feb 2017

@simka87 tak ohnut fusak nad madlo ma absolutne nenapadlo. Super napad zajtra to isto vyskusam. 😊

anikookn
1. feb 2017

Ahoj, my sme museli vymenit na sportovy kocik lebo sa mi nezmestil. Neonato uz nepouzivam vobec. Ked bola jesen a fukalo tak som dala plienku so stipcami 😁 Ale tie super velke kolesa su vyborne!

b89bea
2. feb 2017

Ďakujem za odpovede. 🙂
A baby kde ste kupovali kočíky? Cez eshop alebo v obchode?? Lebo naživo som ešte kočík nevidela, a chcela by som vyskúšať. 🙂

mirulik23
Odpoveď bola odstránená
lienka875
2. feb 2017

My sme kocik kupili v kamennej predajni,kus ktory tam bol,nakolko som z neho bola uplne paf,dnes by som to uz neurobila. Dala by som si objednat novy kus. Mozno by som si usetrila nervy,peniaze,mesiac casu reklamacie,tazko povedat. Teraz som s nim celkom spokojna,tie velke kolesa su na tuto zimu ako stvorene,no ma podla mna aj mnoho minusiek,bohuzial dizajn zvitazil nad prakticnostou ale keby sa podarilo tieto muchy vyrobcovi vychytat,tento kocik by bol topka,bohuzial este nou nieje.

anikookn
2. feb 2017

🙂My sme ho kupovali v baby shope tu u nas v KN, takze som si ho vedela vyskusat. Farbu sme vybrali z katalogu a za tyzden dva sme mali kocik doma.Nas stal 999€. Maly sa mi narodil v aprili, ale v juli som uz vymenila na sportovu cast lebo sa mi tahal hore do sedu... Teraz ako som si kupila vacsi kocik kvoli miestu, lebo sa mi v overali a plus fusak mame elodie details ovy, vobec nezmestil do neo nato.bol tam ako sardinka.. Neviem ci by sa zmestil do hlbokej casti ked uz sam sedi asi by nechcel iba lezat.. 😊

jakubino18
autor
2. feb 2017
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jakubino18.

Najlepsiu cenu maju v Trencine ;) a este nan robia aj servis na pockanie.

babepema
5. feb 2017

My mame novembrove babatko a mane fusak elodie a vmesti sa uuplne v pohodicke. Je pravda ze je velmi otvoreny, takze ja som to vyriesila zimnou clonou a je to super. Za najvacsie minus kocika by som som brala jeho tvrdost. Nieje vobec odpruzeny a mne to dost vadi, citit kazdu nerovnost na chodniku dokonca aj sklalky. Inak som zatial ziadnu dalsiu chybu nenasla. Prikladam foto kocika s clonou ktora sa da rolovat ako chcete.

lenusha28
7. feb 2017

Veľmi sa mi páči tento kočiar a tiež uvažujeme nad jeho kúpu. Hlboká vanička, podvozok aj celkový dizajn je super, boli sme ho pozrieť aj v predajni, ale tá športová časť sa mi zdá veľmi malá a nepraktická a ešte aj to korýtko no neviem. Aké sú vaše skúsenosti hlavne s tou športovou časťou? Odporučili by ste mi ho? Ďakujem🙂

anikookn
13. feb 2017

My sme sportovu cast dali uz ked mal maly tri mesiace a teraz ked ho naobliekam plus fusak sa mi tam nezmesti vobec tak som si kupila druhy uz len sportovy kocik ☺do vanicka naspat ho neviem dat lebo odtial nevidi 😐 tak ja neviem aj mne sa pacil velmi ale z hladiska praktickosti by som asi kupila sirsi, je krasny ale uzucky..

babepema
13. feb 2017

@anikookn aaa tak to si ma nepotesila, som zvedava ako budu u zimu donho narvem rocne dieta vo fusaku 😅

anikookn
14. feb 2017

Tak teraz kedma moj maly 10mesiacov lezie a chodi ked mu drzim rucky ani za boha by som ho nevedela dat do vanicky lebo by sa posadil... No neviem aj ja ho predavam lebo co snim 😐 iba to naozaj ze je uzky nic ine nevadi na nom .. Mozno ked je mensie dieta 😂

anikookn
14. feb 2017

Ak chces mozem ho dat do sportovej casti s fusakom a odfotit a dat sem ☺

tina983
14. feb 2017

Moja Hanka má 7 mesiacov, 9 kg a zmestí sa do športovej časti aj s fusakom úplne v pohode 🙂

mirulik23
14. feb 2017

@tina983 tak to si ma potesila 😊 dufam ze aj nas sa na jesen zmesti do sportaka 😊

babepema
15. feb 2017

@mirulik23 aj ja v to dufam

simka87
16. feb 2017

Napodobne kočky nás má teraz 9 mesiacov a je valibuk a až teraz sme vytiahli sportak aj keď vo vanicke ešte mal miesto ale už mi nevydrží ležať , a v sportaku má dosť miesta veru a môže krásne sedkat a kukat frajerky

patricka
11. apr 2017

@babepema
@mirulik23 ahojte ako sa používa kočík?? tiež zvažujem kúpu, ale bábo sa narodí v septembri, myslíte si, že je ok na zimu??

simka87
11. apr 2017

@patricka ahoj Patricka, my sme používali kocik-korbu od mája do domova februára, aké náš malý je ozaj obrik preto sme prešli po 10 mesiacoch do Sportakus, ale inak ti korba vydrží aj rok. A úplne v pohode sme chodili von aj v mínus.teplotach a stačil nám ten fusak čo je ku kocaru

patricka
11. apr 2017

@simka87 ďakujem za info 🙂 tak ja rátam tak nejakých 5-6 mesiacov, že bude vo vaničke

jakubino18
autor
11. apr 2017

Zdravim mamičky, kamaratka predava tento PURO, bol par krat pouzity bez skrabancov a vyzera ako novy:
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/ty69lw/neo-nato-puro/

mirulik23
11. apr 2017

@patricka ahoj, ja kúpu kočíka neľutujem absolútne, som maximálne spokojná, maly má 3 mesiace a cochvilka 7kg do kočíka sa zmestí úplne v pohode, mám v pláne vaničku používať ešte 2-3 mesiace, jediná nevýhoda že je dole košík menší, čo mne extra nevadí na nákup väčší chodím autom, čiže za mna priestor vo vanicke, kolesa a celkovo kočík na 1* ... ešte raz vyberať kočík vyberiem urcite tento istý ... ak máš dáke otázky kľudne sa pýtaj 😊

patricka
11. apr 2017

@mirulik23 kosik ani mne nebude vadit, tiez na nakup budem vacsi ou chodit autom...este som ho nevidela nazivo, dufam, ze ked ho zbadam ma nesklame, lebo co som mala este favoritov a dnes videla tak ani jeden sa mi uz nepaci..nie je moc velky??mam cca 166 cm

mirulik23
11. apr 2017

@patricka môžem ti poslať zajtra do správy fotky, ak niečo chceš vidieť. Ja mám 173 cm a kočík si "navysujem" cca o 5cm čiže dá sa vanička dať nižšie aj vyššie ... keď som vyberala kočík, tak ja som mala strašne požiadavky a jedine tento kočík to splnil 😊

mya19
11. apr 2017

my sme vaničku používali cca 8-9 mesiacov (vanička je dostatočne veľká), je to super kočiar 🙂

patricka
11. apr 2017

@mirulik23
@mya19 jaj baby potesili ste ma, uz ho musim ist pozriet 🙂 no ak sa ti bude chciet tak by si ho mohla trosku pofotit ☺dakujem

patricka
12. apr 2017

dievčatá ešte jedna otázka, ktoré máte bábo narodené tak na jeseň, je moc nevýhodou tá strieška, že je taká otvorená???

babepema
23. apr 2017

@patricka ahoj, ja mam novembrove babo a prevozili sme v nom celu zimu, a stale pouzivame hlboku vanicku a ma tam dost miesta. Je pravda ze strieska je dost kratka, ked fukalo dokupila som tu zimnu clonu, mozes pozriet na foto vyssie.

mirulik23
5. máj 2017

Za mna najlepsi kočík pre aký sme sa mohli rozhodnúť ... 😊

mirulik23
5. máj 2017

Videli ste už novú kolekciu? 😊