Videli ste už nový kočík Neo Nato Puro?
Videl som dnes jeden krasny kocik PURO v jednom obchode v Trencine, vraj je to uplna novinka, nemate s nim niekto skusenosti? Zvazujeme jeho kúpu 🙂
dakujem

Ahoj, my sme museli vymenit na sportovy kocik lebo sa mi nezmestil. Neonato uz nepouzivam vobec. Ked bola jesen a fukalo tak som dala plienku so stipcami 😁 Ale tie super velke kolesa su vyborne!
Ďakujem za odpovede. 🙂
A baby kde ste kupovali kočíky? Cez eshop alebo v obchode?? Lebo naživo som ešte kočík nevidela, a chcela by som vyskúšať. 🙂
My sme kocik kupili v kamennej predajni,kus ktory tam bol,nakolko som z neho bola uplne paf,dnes by som to uz neurobila. Dala by som si objednat novy kus. Mozno by som si usetrila nervy,peniaze,mesiac casu reklamacie,tazko povedat. Teraz som s nim celkom spokojna,tie velke kolesa su na tuto zimu ako stvorene,no ma podla mna aj mnoho minusiek,bohuzial dizajn zvitazil nad prakticnostou ale keby sa podarilo tieto muchy vyrobcovi vychytat,tento kocik by bol topka,bohuzial este nou nieje.
🙂My sme ho kupovali v baby shope tu u nas v KN, takze som si ho vedela vyskusat. Farbu sme vybrali z katalogu a za tyzden dva sme mali kocik doma.Nas stal 999€. Maly sa mi narodil v aprili, ale v juli som uz vymenila na sportovu cast lebo sa mi tahal hore do sedu... Teraz ako som si kupila vacsi kocik kvoli miestu, lebo sa mi v overali a plus fusak mame elodie details ovy, vobec nezmestil do neo nato.bol tam ako sardinka.. Neviem ci by sa zmestil do hlbokej casti ked uz sam sedi asi by nechcel iba lezat.. 😊
Najlepsiu cenu maju v Trencine ;) a este nan robia aj servis na pockanie.
My mame novembrove babatko a mane fusak elodie a vmesti sa uuplne v pohodicke. Je pravda ze je velmi otvoreny, takze ja som to vyriesila zimnou clonou a je to super. Za najvacsie minus kocika by som som brala jeho tvrdost. Nieje vobec odpruzeny a mne to dost vadi, citit kazdu nerovnost na chodniku dokonca aj sklalky. Inak som zatial ziadnu dalsiu chybu nenasla. Prikladam foto kocika s clonou ktora sa da rolovat ako chcete.
Veľmi sa mi páči tento kočiar a tiež uvažujeme nad jeho kúpu. Hlboká vanička, podvozok aj celkový dizajn je super, boli sme ho pozrieť aj v predajni, ale tá športová časť sa mi zdá veľmi malá a nepraktická a ešte aj to korýtko no neviem. Aké sú vaše skúsenosti hlavne s tou športovou časťou? Odporučili by ste mi ho? Ďakujem🙂
My sme sportovu cast dali uz ked mal maly tri mesiace a teraz ked ho naobliekam plus fusak sa mi tam nezmesti vobec tak som si kupila druhy uz len sportovy kocik ☺do vanicka naspat ho neviem dat lebo odtial nevidi 😐 tak ja neviem aj mne sa pacil velmi ale z hladiska praktickosti by som asi kupila sirsi, je krasny ale uzucky..
Tak teraz kedma moj maly 10mesiacov lezie a chodi ked mu drzim rucky ani za boha by som ho nevedela dat do vanicky lebo by sa posadil... No neviem aj ja ho predavam lebo co snim 😐 iba to naozaj ze je uzky nic ine nevadi na nom .. Mozno ked je mensie dieta 😂
Ak chces mozem ho dat do sportovej casti s fusakom a odfotit a dat sem ☺
Napodobne kočky nás má teraz 9 mesiacov a je valibuk a až teraz sme vytiahli sportak aj keď vo vanicke ešte mal miesto ale už mi nevydrží ležať , a v sportaku má dosť miesta veru a môže krásne sedkat a kukat frajerky
@patricka ahoj Patricka, my sme používali kocik-korbu od mája do domova februára, aké náš malý je ozaj obrik preto sme prešli po 10 mesiacoch do Sportakus, ale inak ti korba vydrží aj rok. A úplne v pohode sme chodili von aj v mínus.teplotach a stačil nám ten fusak čo je ku kocaru
Zdravim mamičky, kamaratka predava tento PURO, bol par krat pouzity bez skrabancov a vyzera ako novy:
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/ty69lw/neo-nato-puro/
@patricka ahoj, ja kúpu kočíka neľutujem absolútne, som maximálne spokojná, maly má 3 mesiace a cochvilka 7kg do kočíka sa zmestí úplne v pohode, mám v pláne vaničku používať ešte 2-3 mesiace, jediná nevýhoda že je dole košík menší, čo mne extra nevadí na nákup väčší chodím autom, čiže za mna priestor vo vanicke, kolesa a celkovo kočík na 1* ... ešte raz vyberať kočík vyberiem urcite tento istý ... ak máš dáke otázky kľudne sa pýtaj 😊
my sme vaničku používali cca 8-9 mesiacov (vanička je dostatočne veľká), je to super kočiar 🙂
dievčatá ešte jedna otázka, ktoré máte bábo narodené tak na jeseň, je moc nevýhodou tá strieška, že je taká otvorená???

@simka87 tak ohnut fusak nad madlo ma absolutne nenapadlo. Super napad zajtra to isto vyskusam. 😊