Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory
Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂
@lilla244 nie nie, kočík sa skladá v pohode, len bacha šporťák sa neskladá celý, ale musíš dať dole sedačku a zložiť samostatne konštrulciu, ale keď to máš nacvičené, je to za chvíľočku, madlo to je to čierne čo má dieťa pred sebou, čoho sa môže chutiť, tak keď ho chceš dať dole, ide dosť ťažko, nie je to nejaká strašná vada, len tomuto kočíku sa dá málo čo vytknúť
ja som ho tiež objednávala z holandska a vyšiel ma na 760 EUR
@lilla244 urcite ano 🙂
a este ma napadaju maclaren kociky,alebo ako to nazvat.. v uk je to asi najpredavanjsi stroller 🙂
ma niekto skusenosti? od akeho veku tam vlastne mozem dieta dat? 🙂 lebo niektore viem,ze maju napisane,ze vhodne od narodenia,ale ja si to nejak neviem predstavit tam vlozit babatko malicke...
Ahojte baby, poprosím Vás o radu. Mám 6m syna, teraz jazdíme na casualplay S4, je super na zimu a sneh, no na leto by som chcela niečo ľahšie a skladnejšie do auta. Páči sa mi gesslein swift, patron vega, no niekde som čítala, že je s nimi ťažká manipulácia. Aké máte skúsenosti? A ešte najnovšie ma zaujal bebeconfort loola, je trošku drahší, ale zatiaľ som na loolu nepočula nič zlé, a vyzerá pohodlnejšia. Čo poviete?
@lilla244 ale mne ide o sportak 😉 mam kocik Mura 4 a chrbtova opierka je mala ☹ concord ju ma o viac ako 10 cm vacsie ale kedze su tu kocikove maniacky tak mozno vedia o nejakom kociku co ma chrbtovu opierku dlhsiu ako 60 cm 😀 popripade ak je kocik inej znacky co ma tak dlhu opierku budem rada ak mi hodite info diiik lebo concord je len posledna alternativa 🙂
@lilla244 ta ked si predstavis jak anglicanky vlacia decka v maclaranoch golfacoch,take co este ani nesedia a uz su tam natlacene do polosedu trojmesacne pomaly,tak ako mne je z toho zle...podla mna az ked samostatne sedi do golfaca,skor urco nee,bugaboo mne osobne sa paci len sportova cast,a aj vanicka ze je velka,ale ze kde ta je az na zemi polozena,tak to sa mi tam nezda,strasne nevyvazene mi to pride...a ked na to tasnu autosedacku,tak doslovne az pri kolenach to babo je..co ja viem,take divne.. ale mozno len zvyk,neviem...
a od concordu som este vacsi tiez asi nevidela,okrem velkych polskych tankov samozrejme 😅 tak ale mozno teutonia alebo gessleiny su dost velke,nie?
@sakura77 uff neviem ti povedat, ja som uplne zelenac.. poznam len bugaboo a maclaren 🙂 a na tie maclereny mam taky isty nazor.. ja som tiez ako teliatko pozerala na to ... tiez mi to pride divne,ze tam tak babatka malicke davaju..
bugabbo sa mi paci, ja som mala,tak mi to bude aj trosku vyhovovat,ze je to tak nizko.. ale je pravda,ze aj mne to pride az priliz nizko.. premyslala som aj nad tymi.. neviem vobec znacka ako sa vola, je to taky ten kocik,kde to dieta je tak vysoko.. ale neveim.. ten dizajn sa mi nejak nepaci.. ☹
@lilla244 asi stokke myslis,tak ja som za vselijake modne vychytavky,ale toto sa mi nepacilo ani na zaciatku,ani teraz,neviem,neprisla som mu na chut,aj ked baby co ho mali chvalili,tak 100 ludi 100chuti,ze....ale aj quinny buzz mi napr pri prvom synovi pripadal ze ale fakt strasny a Sofii som ho uz kupila 😀 tak nejak sa mi casom zapacil,ale stokke nie a nie
@lucloc tak sme na tom rovnako .. 🙂 mne sa strasne paci bebeconfort loola up a tiez dufam ze nam niekto poradi ..ja som nanho nasla v zahranici dobre kritiky akurat si nie som ista tou vahou ..nie je 11kg vela na golfac? ja mam teraz buzz a som spokojna,ale nasa mala ma uz 7,5 mesiaca a hladam nejaky dobru golfac.. ..tak dufam ze nam tu niektora z bab poradi ..alebo dame na kona otazku ze kto ho ma a ako je s nim spokojny ?
Ahojte, chcela by som sa opytat, mate niektora z vas kociarik Chipolino Perfecta 2010? Ak ano, ste s nim spokojne? Rozmyslam nad kupou tohto kociarika. Poradte prosim. Dakujem.
@tinaki1275 no tak čo som pozerala tak tá hmotnosť je tam uvádzaná 7kg, lebo ak je 11 tak na golfač je to fakt veľa.
@lucloc 7kg konstrukcia a 3,5 kg sedadlo .. 😒
@brisilda a pozeram ze mas nunu,si spokojna?ja sa chystam zas na nieco mensie,lebo dievcina chce chodit len pesi,len ak ideme dlhsie ze nevladze tak sa pyta do kocika,ale to vascinou uz len na ceste spat na kusok,tak zvazujem ze co?nuna sa mi paci na pohlad,na leto by som ju brala,aj na dovcu ked pojdeme,do lietadla..mam inak aj chicco golfky ale nejak sa neviem s tym stotoznit,vadia mi tie rucky....
@sakura77 ahoj, aky chicco mas? ja planujem kupit chicco multiway, lebo mam velmi velkeho syna, len mi nikto nevie púovedat, aky je....
@katikatika ked mas velmi velkeho syna kup si gesslein swift
@tinaki1275 tak to ma teraz trošku sklamalo, no na druhej strane mala som šporťak ktorý vážil 10kg, ale jazdilo sa s nim ľahučko, neprišiel mi ťažký. Chce to názor od nejakej majiteľky looly. Snád nám niekto poradí
@zajo79 Ahoj, pls, co hovoris na Concord Fusion 2011? "Preskocila" som na neho z Jane, kedze tie nove modely maju malu vanicku, a limitovana edicia s vacsou je iba 3-kolka, a ja chcem z roznych dovodov 4-kolku.
Na nete som nasla rozmery vanicky 86 cm x 53 cm co mi pride super velke, az na jej vacsiu vahu 5,3 kg. Sportovy kocik ale vazi relativne malo. Jedinu nevyhodu vidim v tom, ze sportova cast sa neda otocit.

@zajo79 v uk vide okolo 760libier.... takze asi tak rovnako to vide.. premyslam,ale ze ho zoberiem z druhej ruky.. daju sa uz okolo 500eur.. mne to pride fajn.. ved rocny kocik musi byt este v super stave,nie?
teda aspon si myslim.. som vsak zaciatocnik 🙂