icon

Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory

miskinadamko
21. jan 2011

Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂

zajo79
22. feb 2011

@emily327 tak pozeraj neaky sportovy na inzerat.

teraz tam je pekne brio go na bielom podvozku. da sa najst vselico..to su kvalitne kociky, sa povozite, o rok predas s malou stratou.

gumimaci
22. feb 2011

@emily327 ved to ze nie kazdy ma na drahsi kocik, preto treba hladat nejaky kompromis kvalita + cena... ale dobre si ho odskusaj a popozeraj... 😉

emily327
22. feb 2011

@zajo79 ved hladam na inzerat, ale bohuzial aj tie Brio su dost drahe, a to pisem uz o pouzitom.... minimalne 300 eur

emily327
22. feb 2011

@gumimaci ved to. Kebyze mam dost penazi, tak tu ani nepisem 😉 Pozriem a uvidim. Dakujem 😉

zajo79
22. feb 2011

tak teraz tam je okolo 300 eur neaky... posielala som ti @emily327 linky

emily327
22. feb 2011

@zajo79 dakujem

ninan2
22. feb 2011

@akdarka fakt? Tak to znie super... tato ich nova vanicka sa vola Sleepers. Vraj by ale mala byt rovnako mala ako je teraz Transporter od Jane - ale nechce sa mi tomu verit, ved na nete som nasla uplne ine info...

sakura77
22. feb 2011

@brisilda,dik,no ja prave rychlobezku nejaku potrebujem,concord je uz dost tlacit a este pri tom nahanat malu 🙂 to je taky zivel,len sama by chcela chodit,tak ale ked uz nevladze treba este kocik...nuna sa mi paci,len sa trocha bojim tych koliesok,ci to nebude taka hrkalka tiez..inak dizajnovo je fajn veru..
inak ,vyrobcovia by sa konecne mali spamatat a zacat vyrabat samostatne hlboke kociky za normalne ceny-akoze steggi za par supiek alebo brutal draha inglesina a dosli sme...vacsina aj tak po polroku meni trojkombinaciu za nieco uplne ine,tak uz by fakt mohli nejaky kompromis robit,co...ja som hladala nejaky pekny vyslovene len hlboky kocik a niiiiic,nula bodov a zas 500 euracov len za hlboky sa mi enchcelo dat...tak som mala mutsy s tym ze hlboky sa mi hrooozne pacil,ale vedela som ze ked pojdeme do sportoveho,tak budem chciet iny...no,samozrejme na predaji sa strasne prerobi potom...co uz...

zajo79
22. feb 2011

@sakura77 su aj neake roan marita hlboke kociky...

kloranebb
22. feb 2011

@sakura77 a to si fakt nebola spokojna so sportovou castou mutsy? Podla mna je to super kocik. Moj syn uz ma vyse rok a pol a stale v nom spava - paci sa mi ze je uplne na lezato. Je dost pucko od zaciatku ale na to aky je uzky ten sportiak on je v nom rad. Neviem o lepsom kociku. Akurat ze uz by som maminam, ktore chcu mat viac deti odporucila hned kupovat surodenecky ktory sa da prerobit aj na kocik pre 1 dieta.

kalifa28
22. feb 2011

@emily327 bumbleride flyer splna všetky tvoje požiadavky...

kalifa28
22. feb 2011

baby čo mate concord, v poslednej dobe som si všimla, že kde ide okolo mna mamička s concordom, celý kočik jej strašne hrkoce aj na najmenších nerovnostiach
ja som z tohto kočika vždy mala pocit, že je velmi makký a tichý, prijemny pre bábo, ale to čo som videla a hlavne počula som nepochopila... v obchode po koberci sa mi jasne že dobre tlačil, velmi sme ho chceli, ale teraz sa teším, že sme ho nekupili...

emily327
22. feb 2011

@kalifa28 vdaka za info, super kociarik 😉

zajo79
22. feb 2011

@kalifa28 bumleride sa tu uz nepredava.. zatial teda, nemaju certifikat. nieje zly... ale ked prehodis rucku to chodenie nic moc.

kalifa28
22. feb 2011

@emily327 aj cenovo je super na bazariku 🙂 nehrkoce, potah dobrý, farby veselé pekné, na vyber rozne, my sme ho mali od narodenia aj s vaničkou, bola dost velka preod 5 moju 4500g obrynu 🙂, ale nam to dobre vyslo, mala je november, od 4-5 mesaicov už len v športaku, smerom ku mne, uplne do lahu a ideš 🙂 teraz ma 15 mesiacov, ale spi v nom 2x za den, vnutri aj v terene, velmi lahky, skladny, v aute no problem, mame aj malý kufor, aj tam sa zmesti v poho...

kalifa28
22. feb 2011

@zajo79 viem, že sa nepredava, ale kto chce, može zohnat cez inzerat 🙂) ked otočíš ručku no.... hm... ja sa nestazujem ani tak 🙂 ked sme mal vaničku v nom uloženu, chodili sme iba s otočenou, v zime, po snehu, no nebol to med lizat, ale zvladli sme v zdraví 🙂) inak paradoxne som nemala o kočikoch ani tušenia, ked sme kupovali tento, uputal ma len a len kvoli farbe!!!!!! 🙂 ale myslim, že sme celkom v tej nasej nevedomosti aj trafili... btw. mam tu ružovo-šedu najbabskejšiu kombi 🙂

kalifa28
22. feb 2011

@zajo79 ale ten tvoj hartan.. jáááj... hned by som išla rodit jak divá 🙂 je krááásny, samo pre mna ten fialový 🙂

emily327
23. feb 2011

@kalifa28 dakujem pekne za info, tak teraz mam dalsieho chrobaka v hlave 😀 Musim zistit, kde sa da pozriet a vyskusat si ho 😉 dakujem pekne

sakura77
23. feb 2011

@kloranebb ja som mala transporter a mne mala od 5 mesiaca nechcela byt v hlbokom lebo nic nevidela tak sa jedovala a spavat tam nechcela,tak som ju chcela dat do sportaka do pololahu nech troska vidi ale mutsy jej bol strasne velky a zosuchovala sa mi dole stale- a nedal sa v protismere dat,tak som kupila buzz,to korytko nam dokonale vyhovovalo na ten prechod do uplneho sedu,lebo takto v podstate lezala,ale som ju "naklopila" a videla,tak bola spokojna 🙂 ako teraz by mi uz vyhovoval v pohode ked uz je vacsia,inak bol strasne podobny concordu co mam..a ako @kalifa28 pisala,tuiez som zacala pocut ze jedno koliesko mi nejak zacina hrkat alebo co,sakra 😠

andrejo
23. feb 2011

Kupili by ste buginu namiesto Stokke Xplory? Stokke nam plne vyhovuje a zvazujeme ci ma vyznam kupit buginu alebo radsej nechat si Stokke a vyuzivat ho az kym budeme uplne bez kocika. Buginu preto lebo klasicke golface malo kedy splnali nase naroky. Ide vlastne sportak ako nahradu za Stokke.

brisilda
23. feb 2011

@andrejo stokke je mini kocik teda aspon podla mna ☹ ale krasny 😀

andrejo
23. feb 2011

@brisilda no neviem v com je mini ale ok. Mne ide o to ze ked sme v nom vozili 3,5 rocneho bol v pohodicke a nasmu krpcovi bude este na 2 roky v pohode ale ci ma vyznam ho menit za golface alebo ostat s nim az kym maly nebude chciet kocik vobec (u prveho cca. 3 roky)

brisilda
23. feb 2011

@andrejo fiha to vazne sa tam vojde 3 r. babo? 😕 tak to je super 😉 mne stokke pride ako všestranny kocik jedine na zimu a do terenu asi nieje najidealnejsi 😉 no pokial hladate nieco este mensie , lahsie a sikovnejsie tak by som volila isto nejake golfky 😉 kuk napriklad quinny xtra 😉 alebo nuna 🙂 teraz ma prist na trh nova polohovatelna

dosa
23. feb 2011

@andrejo - to je asi individualne, ja by som s jednym kocikom nevydrzala ani rok, nie to este pri dvoch detoch 😅

sakura77
23. feb 2011

@andrejo a ved ked si spokojna..tak naco menit... 😉 🙂 zas druhe moze byt ine,my sme napr pri prvom pouzivali kocik ani nie do 2 rokov,potom uz vobec...a Sofi ta uz teraz nechce v nom sediet...no ale aj tak chcem este nieco male,no.... 😀

sakura77
23. feb 2011

a to fakt sa tam zmesti 3rocne dieta?neviem posudit,videla som vzdy len hlboku verziu "obsadenu" nazivo,ale tak podla tejto fotky mi uz toto male pride ze je tam len-len...ci da sa to nejak prisposobit? 😕
http://babyology.com.au/wp-content/uploads/2010...

andrejo
23. feb 2011

@sakura77 no my pouzivame od 7 mesiacov sportovu cast. V tej sme mali aj 3,5 rocne dieta (Ked najdem foto tak poslem) Mame len jedno kocikove dieta druhy ma 6 rokov takze tam to neriesim. Pri nom sme vymenili 4 kociky 🙂
Ta sportova cast na stokke je dost velka. Nanoznik ma tusim 4-5 poloh a pasy maju 3 polohy. To na tom obrazku je extrem kedze je streiska uplne zatiahnuta a decko vyklonene.

@dosa my sme si presli vymenou kocikov pri prvom a teraz pri druhom sme kupili taky co nam hned vyhovoval. Mne napriklad kazdy golfac v niecom vadi a preto neviem vybrat taky co by bol ok. Bolo by super ze zabere polovicu alebo tretinu miesta co stokke ale ked stale nejaky problem s niecim bud nepolohovatelny, male kolieska a podobne.

dosa
23. feb 2011

@andrejo - ja nemenim preto, ze by som hladala nieco lepsie, vasinou som bola s kazdym kocikom spokojna, s niektorymi sa mi veeeeelmi tazko lucilo, ale jednoducho ja nevydrzim pri jednom, potrebujem zmenu... a ak ty necitis potrebu nieco menit, ze si spokojny s kocikom, ze ta neomrzela farba a ze pochybujes, ze najdes nieco lepsie, tak potom radsej ostat pri tom co mas, aby si nebol nakoniec sklamany, ze si dobre vymenil za horsie... alebo si nechat stokke a popri tom poskusat nejake golfacky - ak ti nevyhovuju goflky, su aj so spojenou ruckou, ale vacsie kolieska necakaj...

andrejo
23. feb 2011

@dosa no my sme dokupili letny set tak menime farby obcas takze to kombinujeme ale stale v ramci jedneho kocika 🙂

brisilda
23. feb 2011

@andrejo ked mas stokke a si s nim spokojny na 100% tak pochybujem , ze najdes nieco lepsie 😉 ja som na kociky maniak a mam poptrebu ich stale menit 😝 teraz zhanam nieco velke kedze tam chcem a planujem davat aj 3 rocne dieta 😀 stokke som pozerala v ziline na predajni a zdal sa mi mini myslim tu sedacku kde sedi dietatko 😉 no pokial vam velkost sedacky vyhovuje a babatko sa tam bez problemom vojde a ma dost miesta tak je zbytocne hladat iny 😉 mozem poprosit rozmer chrbtovej opierky ?