Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory
Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂
@miseles ahoj, ja by som chcela len takú radu, že som mala podobný kočík, on vyzeral vlastne tak isto, len iná značka, kupovala som ho len na dovolenku, ale boli sme sklamaný, prvá vec, čo ma odradila, bolo, že kočík nemal pevnú chrbtovú opierku, keď som chcela dať malého spinkať, tak som mu vystlala pod chrbátikom, ďaľšia vec, že má rukoväte strašne nízke, tak sa tlačil zle aj mne aj manželovi, tak ho tlačila naša 6r dcérka 🙂) celkovo je taký nestabilný 😉
@miseles ja mam podobny....espiro magic 4...rozdiel je iba v tom,ze na mojom je rucka cela...velmi lahko sa s nim ide aj ked pouzivam iba jednu ruku.
http://www.hrajko.sk/sportovy-kocik-espiro-magi...
@miseles a este len tolko,ze ja som s tym mojim spokojna...rukovat nie je nizko pre mna ..ja mam 170cm a nezda sa mi byt nestabilny...v pohode na nakupy a presuny...samozrejme nie na nejake dlhe tury.Moj syn ma uz viac ako 15kg a v pohode to kocik zvlada...dokonca sa tam nasackoval aj moj druhy skoro 4 rocny syn 😀
ahojte maminy,
tak my frčíme momentálne na casual play, ktorý mám ešte po staršej dcére, a kupovala som si k mladšej mamas papas - ora, ale z druhej ruky od kamošky
http://www.comparestoreprices.co.uk/push-chairs...
ja som teda zháNala niečo ľahké a pekné a hlavne aby mal madlo. preto sme zamietli nunu, kedže madlo nemá a espiro sa mi zdalo trošku nevýhoda v tom, že sa kolísal taká zvláštna konštrukcia, neviem, bála som sa, že sa zlomí 😵
no a ten ora, je super pre vysoké kočky a aj polohovateľný 😉
@andrejo ahoj ma ho moja kamoska a je s nim velmi spokojna...dokonca tohto rocna kolekcia je uz aj polohovatelna...kuk sem: http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10808614&tab=0
ozaj a myslim ze by si nebol zohnuty pretoze rucka sa da vysuvat....treba ist do obchodu a vyskusat...ale inac je to fakt super kocik...vyskusala som si ho a velmi sa mi paci a je aj prakticky a spratny 😉
takze sa pripajaaamm🙂 mam 5 mesacneho synceka vcera dosial 3 kocik..proste neviem prestat🙂) mame bugaboo co je podla mna super kocik velmi lahko sa ovlada len to tam dole ten kosik je malicky inak z kazdej stranky super...fajn sa sklada a je velmi lahkyy🙂) 2 kocik ferrari isty ako bugaboo🙂) takze tiez som spokojna..a teraz som si kupila quinny zappik len tak na behacky super jedina nevyhoda ze sa neda dat na lezaci ☹ ale to nevadi akurat na behacky bude super inak strasne sikovno a lahko ide,,..velmi uvazujem nad Phill&tens strasne sa mi pacia tak uvidime ale jednoznacne este niake pribudnuu to uz viemmm..na leto uz mame kuknute bugaboo bee isto len tak na kupalisko a tak🙂)
@gawin bugaboo kociky su sice fajnove,ale nie kazda mamina si moze dovolit aj tu fajnovu cenu....niekedy mamicky hladaju nieco prijatelne aj v sumach pri ktorom sa neobracaju oci.... 😀 myslim si,ze je znacne problem najst kocik lacny aj dobry...za kvalitu sa plati,len skoda,ze si tu kvalitu naozaj nie kazda mamicka moze dovolit.este ked mas len 1 dieta,tak zainvestujes a kocik ti posluzi aj pri ostatnych detoch...ale co tak spravis pri 3-4 dietati?ja by som teda na bugaboo ani len nepomyslela 😀 i ked sa mi cameleon neskutocne paci.
Baby , ma niektora Nurse Nekko, ktora by mohla napisat nieco o nom? Mam 164 cm, ci mi nebude vysoky, ci je lahko ovladatelny...dakujem
@gawin vitaj v klube 😀 zavislacok.
quinny zapp - nieje pre 5 mesacne dieta!! Ten by som vymenila za quinny zapp xtra... alebo rovno kupila bee+. a nebudes potrebovat na leto ziadny iny kocik. 😉 a mozes sa vysantit na potahoch, podlozkach... fakt to maju premakane, ze mamina si moze spravit kocik na svoj obraz
@cmulinko no... tak ja prave pri tretom dietati kupujem cameleona.. lebo veci mam kopec, aj hraciek, nemusim kupovat to vsetko okolo toho, dokupila som neake letne veci, este par dokupim a finito.
😎
@zajo79 ja ked som zistila,ze som tehotna s tretim,tak som letela do obchodu a kukala na kociky...bugaboo sa mi hned zapacil....a potom som si ho chodila ohmatavat asi kazdy tyzden do obchodu....dotlacila som aj manzela,ze nech sa na ten kocik kukne....on tvrdil,ze nam kocik netreba,vsak mame po chalanoch,ale nakoniec vyskusal bugaboo z tej technickej stranky si tiez vsetko prezrel a teda povedal mi,ze ked ho chcem,tak nech si teda kupim kocik za 800 euro.....samozrejme jeho hlas bol mierne ironicky 😀 ....po velmi dlhom zvazeni ci ten kocik je naozaj nevyhnutna vec pri tretom dietati som dospela k zaveru,ze vsak pred tym som kocik ledva pouzivala...moj 4 rocny kocik je ako novy,tak len pre pokojne srdce som sa radsej rozhodla,ze si nekupim novy kocik,ktory aj tak nevyuzijem,ale radsej si kupim golfac,ktory mi posluzi na tie moje presuny pri nakupoch 🙂 tak som zacala hladat golface....no a prve co sa mi zapacilo bolo to Quinny zapp extra 🙂 za 259eur ci kolko.....zas pre nas nie mala polozka....tak som sa uz nemohla pozerat na manzela ako kruti hlavou a komentuje moj vyber....kupila som si kocik za 100 eur......vydrzi,nevydrzi to jedno dieta ....neviem...... 😒
@cmulinko hiihi tak to mas pravdu urcite nie preto som napisala ze hetj to je predsa najlacnejsi ale tak zasa ma svoje vyhody za tu cenu...a hej ked niekto musi mysliet na to tak urcite nie bugabboo ale zasa uz v dnesnej dobe co su kociky nenormalne drahe tak ani neni jediny taky drahy🙂)) a tie polske lacne kociky no to zasa ja neuznavam za vhodne mam zname na slovensku co som uz videla toie lacnejsie kociky no aj keby ze mam potom tretie dieta talke by som urcite nekupila...skonstatovala by som co si mozem dovolit a potom by som uvazovala nad dalsim este jedno babo urcite chceeme teraz v priebehu par rokov🙂) a kocik si nenecham urcite...kupim si pre druhe druhy a novy🙂) skladovat to nechcem a ani sa mi to neoplati..za 2-3 rokov budu uplne ine zasa🙂) ale urcite ti dam za pravdu zz e ked niekto nema na to tak to je zly kocik ale z inej stranky🙂) je TO SUPERRRR
@zajo79 ahojjj 🙂) no tak mas pravdu ze to neni pre 5 mesacne ale to sme kupili cisto dole do auta do kufra ked idem k lekarke z auta na presun do ordinacie ci rychle nakupi ja neviem byvam vo wien tu nevies nikdy zapüarkovat tam kam ides🙂) hihi tak cisto len na tie behackky a na to mi nevadi ze to je nepohovatelny🙂) a bee hej to je super kocik poznam velmi dobre a na leto si urcite jedno zaobstaram na fajnove prechadzky na dunaji🙂)
@miseles tak to určite, ja som vymenila veľa kočíkov, ale golfáče nemusím, no zasa na dovolenku a tak sa zídu, zatiaľ som bola najspokojnešia s pp plicom, tie som mala vo viacerých farbách, ale je to kočík, ktorý podľa mňa najviac deťom vyhovoval, čo sa týka pohodlia 🙂 držím palce
Ahojte babule, včera sme boli koooonečne kúpiť golfový kočík, rozhodovali sme sa medzi QUINNY ZAPP XTRA, NUNNA a Bugaboo...všetky sme si išli obhliadnuť pramo na predajňu aby sme sa definitívne rozhodli ktorý kúpime...hneď ako sme prišli medzi dvere tak v rohu stál kočík do ktorého som sa hned na prvý pohľad zamilovala a to Quinny zapp xtra...nie som nejaká maniačka na kočíky, ale proste ma očaril svojim výzorom a aj vlastnosťami...je krajší ako na obrázku, oveľa, ľahučký, ľahko ovládateľný, strieška so slnečnou clonou je fantastická proti slnku...mali ho vystavený vo farbe brown, ale vôbec nebol hnedý, bol taký olivovo zelený a mala som si problém vybrať medzi ním a rocking black...pozerali sme Nunna buggy, tá mne osobne pripadala ako taká malinká kárička, ´veľmi nízko je posadená a strieška je veľmi plytká, mne sa viac páčila na obrázku ako v skutočnosti...samozrejme každý má svoj vkus, takže veľa maminiek je s ním spokojných. Bugaboo sa nám nepáčilo na pohľad, ten vypadol hneď. Inak som bola prekvapená ako dobre vyzeral v skutočnosti Quinny Senze, štvorkolesová bugina...na obrázku úúplne o ničom, v reále veľmi zaujímavý, tak dávam maminkám do pozornosti...Samozrejme že upozorňujem že sú to kočíky golfáče, ktoré podľa mňa prislúchajú už chodiacim detičkám...bábetká by som do nich nedávala, aj ked sú polohovateľné. tak úspešné hľadanie toho svojho kočíka...ja si budem užívať Quinny Zapp Xtra Rocking Black 😉 pre viac info písnite kľudne správu
ahojte mate niekto skusenosti z GRACO SYMBIO troj kombinacia. chcela by som ho kúpiť ale je nanho malo názorov a hodnotení od majiteľov tohto kocika.
@luly13 myslím že je stabilný dosť, ja som zvyknutá na trojkolku, mám Peg Perego GT3 Completo pre mňa je trojkolka v pohode, nikdy som s tým nemala ani najmenší problém a ani neviem v čom by mohol byť problém s tromi kolieskami..., no niektorý s ňou nevedia jazdiť...(napr. moja svokra 😉) treba vyskúšať...ako píšem aj v príspevku, každému sedí niečo iné a hlavne si treba uvedomiť že Quinny Zapp Xtra je golfový kočík a aj ked sa dá polohovať čo je super ja by som do neho nedávala dieť menšie ako 1,5 roka...nie je na celodenné kočíkovanie...ale so stabilitou žiaden problém
má niekto skúsenosť zo spájaním a rozpájaním / spojkami/ dvoch jednokočíkov ?

@andrejo ja mam nunu kratko,ale malej sa paci,je lahka,skvela manipulacia,ona je celkovo cela nizka,hlavne koli babu,aby sim mohlo same nastupit,vystupit,...rucka je sice nizsi,ale myslim,ze sa da v pohode,Neodporucam ju vsak ako kocik na kocikovanie,dlhe prechadzky a tak,je to skor taka rychlobezka,do auta,rychly presun....je velmi skladna.Super,na ihrisko,alebo behacky po meste,ked uz babo si sadne do nej samo,ked je unavene.....mi mame este jeden klasicky sportiak,ktory vyuzivam teraz....ked pride leto a budeme bludit po ihriskach,a parkoch,a uz mala nebude chciet dlho sediet,....tak vtedy sa hodi Nuna.