Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory
Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂
ahoj mate niekto skusenosti z kocikom GRACO SYMBIO troj kombinacia. je krasny ale zda sa mi dost tvrdy lebo nieje odpruzeny a ja byvam na dedine kde niesu rovne cesty a nechcem z babatka vitriast dusu.
napiste svoj nazor ak ho mate niekto. dik
@lusia13 Vďaka novým elegantným kočíkom Symbio spoločnosti Graco môžete zdielať vzácne okamžiky so svojím dieťaťom.
- nízka hmotnosť, ľahké prenášanie- váha len 7,5kg
- ľahká jazda po meste vďaka predným otočným kolieskam.
Vďaka vzialenosti koliečok - 58cm, ľahko prejde akýmikoľvek dverami.
- pružinové tlmiče a nafukovacie pneumatiky zaručujú pohodlnú jazdu aj v náročnejšom teréne.
tu pisu ze je odpruzeny 😀 ake mate blbe cesty tak by som volila vsetky nafukovacie 😉
Ahojte 🙂 tak skoro celých 20 strán som prečítala lebo o kočíkoch vobec nič neviem, len, že kamaratka mala concord fusion a že niekto mi radil X-landeri. Čakame babo na seeptember, viem že je ešte skoro, ale chcela by som vybrať tak, aby som nelutovala a prípadne aby kočík prežil aj dalšie bábo, kedže toto je naše prve. Prosím poradte mi, aký by ste si vybrali vy ako najvhodnejší. Dakujem 🙂
Čo potrebujem, aby bol 4 kolesový a nie brutalne ťažký.Dakujem
@marialucia skus si mrknut iba cisto hlboky kocik-pripadne aj pouzity zozenies za super cenu na bazaroch 😉 to akurat prezimujes babo a po pol roku si kupis nejaky frajersky sportak 😎 😅
mrkni bazar len tak ze aky sa ti asi paci a potom si vygugli o kociku viac,co sa tyka vahy ,rozmerov,nosnosti atd 😉
aj tu na fore najdes temy na concord ci x-lander-treba dat do vyhladavaca 🙂
@marialucia my mame Stokke Xplory a v pohode by bol aj pre druhe dieta. No ten kocik je dost specificky tak neviem ci sa ti bude pacit. Znama ma zase Bugaboo Chameleon a pochvaluje si. To su kociky ktore mas aj hlboke aj sportove.
Dakujem, ste zlatí 🙂 Až teraz som sa dostala k netu 🙂
Ahojte. A co poviete na tento?
http://www.e-baby.sk/product/golfovy-kocik-hauc...
@ica9 ja som nad nim tiez premyslala a este na hauck malibu, ale u capri sa nedaju polohovat nozicky - to som ja vyzadovala.. A v predajni my radsej odporucili malibu.. 🙂 Ale inak je krasny..
@ica9 ja to poznam, vyberala som kocik asi 4 mesiace, vzdy mi na kazdom nieco vadilo.. 🙂 do uplneho lahu nejde, ale moja dcera sa v nom krasne vyspinka.. Nemam ho vyskusany na von, zatial sme len na byte a na balkone.. 🙂 a co sa tyka ceny, kupila som ho v brendone, kde ho maju za super cenu.. 🙂
a pridavam dcerku v kociku..
my sme vyskusali niekolko kocikov ( asi 4) a skoncili sme pri phil and teds. som s nim nadmieru spokojna. pouzivat sa da od narodenia az do 4 rokov. podla mojho nazoru je to genialny kocik. 😅
teraz pozeram, ze chces 4 kolesa. tak tento ma tri, ale ja som s nim velmi spoojna a vyrastli v nom uz 2 deti a bude sa vozit aj tretie 😵
@miskinadamko Ahojte mamičky,my plánujeme tretie bábatko.Ale najprv sme neplánovali 🙂 a všetko som popredala,darovala.Kočik som mala požičany.Ale ked sa nám podary bábo (plánujeme začat s snažilkovanim v decembry),musime si neaky kočik zakupit,najepšie z bazáriku čo najvyhodnejšie.Byvame na dedine,aj to na kraji.Potrebujem taky,s ktorym možem ist aj na nákupi,aj vtedy ked fúka alebo je zima.Tie cesty u nás su hrozné,samé kamene.Nakukla som do bazáriku,aj mi padli do oka dve-skusim pridat foto 🙂 .K jednému je aj vajičko.Ináč golfovy kočik ešte mám.Nutnejšie by bolo hlboky+vajičko.
@tomika mne sa najviac z tych co si pridala, pozdava ten prvy.-)
@prettybaby aj mne 🙂 ,ale neviem či neni malá ta vanička,a na zimu či tam zmesti 4-5mesačné bábo+fusak.Ale ved ešte mám dost času,zatial sa popozerám,prečitam si názory,skusenosti 🙂
Ahojte.. viete mi niektora poradit nejaky dobry sportovy kocik, 4kolesovy, kde sa zmesti vacsie (dlhsie) dieta, aby nebol moc tazky a po zlozeni, aby nezapratal cely kufor auta.. teraz mame quinny buzz 3, ale potrebujem nieco na dlhsie prechadzky, aby sa dal dat do uplneho lahu..ceny do 200eur.. dakujem 😉
Ahojte, chcela by som vas poprosit o nejaky tip na golfac, 4kolieskovy, cena do 100e. mate nejake skusenosti s Bertoni Foxy? uvazujeme nad nim, len neviem.... pripadne prosim o nejaky tip.mala ma necely rok, chceme nieco na leto+jesen, co sa da lahko vlozit do auta..... dakujeeeeem
tak som si práve prečítala všetky príspevky a moje ružové okuliare mi len tak spadli s rachotom....som riadne prekvapená, ja som bola v tom že zainvestujem do Bogaboo Cameleon, že však je to kombinácia, hlboký kočík a potom aj športový...a že proste to bude prvý a posledný kočík ktorý mi bude pre dieťa treba 😕 ale ako tak čítam, tak je úplne bežné že ich vystriedate niekoľko, prosím vysvetlite mi to dakto ako to funguje v realite....prečo mi nestačí ten jeden kočík? prečo napr. tí čo ste mali Bogaboo Cameleon ste ho potom vymenili za Bee+ ked aj ten Cameleon má športovú časť? 😅 Vidím, že som ozaj ešte zelenáč v tomto 😅
dobry den viete poradit co vybrat cybex onyx alebo silver cross dazzy alebo maclaren triumph mala ma 2 roky a uz kocik potrebujeme len obcsa ale chcem aby tam mohla asj spat

aj ja odporúčam, zapp, či xtra,alebo normálny, je to moja láska a aj malá ho má veľmi rada 😉 ...
najnovší prírastok v rodine je bee plus, zatiaľ sme ho vyvenčili len raz ale parádička, kto chce viac zainvestovať určite neoľutuje 😀
nunu som chcela tiež,ale nepáčila sa mužovi, tá konštrukcia je veľmi nízka, neviem si predstaviť schádzanie z obrubníka a strieška o ničom,ale inak fajn kočíček.