Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory
Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂
ja mam konkretne tieto kolesa, mas tam pisany rozmer presne http://www.kocarky-teutonia.cz/products/kolecka...
@kosta123 sorry, toto je spravny link http://www.kocarky-teutonia.cz/products/kocarek...
@kosta123 , len som si tu dala vyselektovat kociky v danej cene a teda velky vyber vhodnych kocikov pre tvoju malicku tam nebol(podla mojho nazoru). Fakt vsetko golface, co po snehu sice prejdu, ale je to makacka...alebo musis prenasat cez odhrnuty sneh na krajniciach...alebo potom tie velke polske. Mozno na jesen tu bude toho viac, lepsie sa predavaju. Teraz skor golface idu.
ak ti stači použity kočik a netrvaš na novom tak quinny speedi sa da kupiť aj za tych 120 eur - šporťak, inak je to dosť oklieštená cena to je fakt. 😉
@kosta123
@kosta123 hlavne teda hod podmienky čo vyžaduješ od kočíka. lebo niekto vyslovene chce obrneny transporter typu tako ale niekto zasa uprednostni niečo skladné.
@kosta123 neide o to ci chces novinku ci aj starsi...cena 100e je fakt malo-to jedine ze natrafis na niekeoho kto uz na kociku nechce zarobit a potrebuje sa zbavit 😅
ako ti napisala sasrnka tak to najskor kupis polsky za tu cenu,ale bude to zrejme 3kombi
ved si trosku priplat a ked uz kocik nebudes potrebovat tak zase predas lacnejsie dalej 🙂
@kosta123 držím palce, aby si zohnalo nejaký kočík, s ktorým budeš spokojná. Myslím si, že to nie je až také nereálne, ako ti tu píšu dievčatá, ja som na tom presne rovnako, teraz mám super golfáč, na zimu chcem niečo z druhej ruky, cena do tých 100 eur by potešila 😉 . Aj tu v bazáre som našla nejaké kočíky, ktoré by som brala, ale každý mal nejakú "vadu". Predávajúca bola z iného mesta, nepáčila sa mi farba (ružový pre chlapca 😅 ), alebo ho predávali len s príslušenstvom - vanička, sedačka. Do zimy mám ešte čas, tak verím, že niečo nájdem 😎
@jerryjanka - QUINNY SPEEEDI sa mi nepáči,,,nejako nemusím tie trojkolky,,,,vadí mi že tam moc trčí to predné koliečko.
podmienky:
- väčšie koliečka
- skladný / len z 1 časti aby bol ked sa zloží /
- štvorkolesový
- polohovanie nôh
- úzky podvozok tak do 60 cm,nie tak ako 3 kombinácie - niektoré sú ozaj tanky
- najlepšie s nánožníkom
@zuzikkaa - nehovorím že ked bude stáť 115-130€ že ho nekúpim ak sa mi bude páčiť 😀 ,,,ale proste podľa mňa investovať do kočíka sa neoplatí,lebo to strašne stráca na cene,,,,a kedže som si zohnala 3 kombináciu,v super stave,krásny za 170€, tak nebudem toľko vrážať do šporťáku len,,,, ja to robím tak že predám kočík a za to kúpim iný,,,,takže mám momentálne na to 100 € 🙂
@lenja123 - no veď aj ja som tu našla niektoré čo by sa mi aj páčili,,ale boli moc ďaleko a nakoľko som sa 2 krát popálila,tak bez toho aby som si ho nepozrela tak už nekúpim.
kosti - praveže medzi trojkolkami speedimu to koleso trčí uplne namenej je posunute pod sedačku ale zasa beriem že sa to niekomu nepači.
skusim mrknuť čo by tak mohlo byť ale z tohto mi asi vychadza len concord alebo jane nomad.
@kosta123
@jerryjanka - ešte som zabudla že aby kočík nemal 4 kolieska v predu,,,taký som už mala a je to otras,,,teda aspoň mne sa to nepáči.. 😒
Inak veľa kočíkov čo by som aj brala má práve 2x2 koliečka v predu 😠 😠 😠
x-lander XA to by mohol splnať asi všetko čo si pisala - je to 4kolka, polohovanie chrbta aj nôh, velke nafukovacie kolesá, nánožník, zloží sa na placku, rozmery pripájam.
• Rozložený kočík: Dĺžka 107cm x šírka 59cm x výška 111cm
• Zložený kočík: Dĺžka 93cm x šírka 59cm x výška 43cm
aj cena je celkom ok
@kosta123
videla som predavať šporťak aj za 85 eur
@jerryjanka - ten mala kamoška a predala ho,,,dosť tažký bol taký nemotorný.
no ťažky je to je pravda ale v zime to nie je taka prekažka - inak už neviem o žiadnom inom čo by splnal fakt všetko - aj vratane nizkej ceny. čo sa mna tyka odvozila som si zimu so speedom a bola som spokojna prešiel všeličo - teraz v lete využivam hlavne zapp, ale na zimu budem zasa mať len QS, akurat teda je to trojkolka, nie každemu sa 3kolky pačia, a su aj nazory že su nestabilne čo je teda podla mna haluz no, nestabilne su len tie 3kolky kde je predne koleso napevno a neda sa točiť, ale je pravda zasa že do terenu a na sneh su 3kolky šikovnejšie.
ešte ma potom napadol Concord ale tam cenu asi na 100 eur neskrešeš
@kosta123
@jerryjanka - jáj keď ja ani neviem čo chcem 😀 😀 😀 asi sa nato vykašlem a kúpim len sánky 😀
v podstate by ti to mohlo stačiť ked bude snehu malo alebo vôbec tak prejdeš s golfačom a ked vela tak so sankami - aj ked no - do obchodu sa so sankami pojde ťažko 😀 😀 😀
@kosta123
@kosta123 ale ak maš tie golfače čo maju spojenu ručku ružovočierne čo je v nich Mel odfotena na FB tak s tym menšim snehom prejdeš uplne bez problemov 😉
ahojte,
mam uzasny kocik mountain buggy terrain 2010.dost sme za nho zaplatili, ale premyslam ze ho vymenim.
mam na to tieto dovody: malemu sa v nom nepaci, nie je v uplnom uplnom sede, a nozicky sa nedaju polohovat,..
teraz som kupila golfky pp pliko mini, a tam sedi radsej.
dalsim dovodom je, ze je obrovsky..teda, viem ze aj ine kociare su, ale on je po zlozeni taky dlhy, ze do combi kufra golfu ho musim davat trochu sikmo, cize mi zabere cely kufor a chudata moji psikovia sa musia tlacit na jednom rohu.inak je perfektny, mozem s nim ist do alp, dokonale sa manevruje, kvalita je spickova (kto pozna tuto znacku vie), premakany je do detailov, mam k nemu aj sietku, prsiplast..
mam sa vobec pokusat hladat nieco ine? nechcem ist do nejakeho rozhrkaneho kociarika, chcela by som nieco sportove, ale nemusi to zas zdolavat hory, pretoze sme si kupili turisticky nosic.
mal by to byt sportiak aspon trochu do terenu,cize mal by prejst nejake vymole na ceste bez problemov,taky do ktoreho sa zmesti aj vacsie dieta,lebo maly je vyssi, a do tych 2-2,5 rokov ho povozim.nemusi sa pretacat ku mne, len nesmie byt az taky obrovsky, ked sa zlozi. celkova vaha so vsetkym by nemala presiahnut tych 12 kg..a bolo by dobre, keby bola vacsia strieska proti slnku. samozrejme, chcem kvalitny kociar.
estedoplnim nase rozmery su podobne ako GT3 kompleto
Folded dimensions
Width by length by height: 63x109x39cm 25x43x15”
Unfolded dimensions
Width by length: 63cm/25” x 112cm/44"
ahojte mamičky chcem sa spitať nemate nahodou niektora špor.kočik lothus sport pure dakujem?
ja som bola velmi spokojna s kocikom bebe comfort high trek. vyzera vyborne, je uzasne lahko manipulovatelny, lahko skladatelny. fakt super.
@modrofuzik11 aku velku ma sportovu cast?
aky mate nazor na Quinny Speedi? Ako sa s nim ide do kopca, ked v nom sedi tazsie dieta? Aky je v porovnani s peg perego gt3, aj vanicky aj sportove? Dakujem
@veronka - opýtaj sa @jerryjanka , tá ho myslím má 😉

@kosta123 ahoj, ja mam tiez teutonku cosmo, zijem sice v BA ale pochadzam z Kysuc, kde je snehu pozehnane a nebol najmensi problem 😉 priestranny kosik, lahka konstrukcia, nezaberie vela miesta po zlozeni...