Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory
Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂
ja som teda rozhodla, že tento kočík využijem naplno. a dá sa s ním aj v zime, aj cez leto. a ak ho nezničím tak si ho už zarezervovala sestra - ešte bábo nemá, no kočíkuje našu bambuľu - a ešte je super, že je dosť vysoký aj pre vyššie postavy 😎
Ako druhý kočík na presuny po meste by ste odporučili Quinny zapp xtra alebo Peg perego mini? Ktorý je priestrannejší , pohodlnejší a lepšie sa ovláda?
@dara29 zappa som nemala ale mala som moznost vyskusat aj vonku, pliko mini mam, ja by som sla rozhodne do plika..jednak kvoli skladaniu, zapp extra mas na dve casti, a podla mna je to vacsia hrkalka ako mini..ja som s mini velmi spokojna..mam ho tiez ako druhy kocik, krasne sa polohuje aj chrbatik aj nozicky..poskladas jednou rukou, je fakt maly po poskladani..ale rozhodne treba vyskusat..lebo tebe sa pacit nemusi 😉
@zajo79 ked myslis .. nam vyhobuje je spratnejsi a kratsi ako golface ked sa zlozi. NEviem v com ti pripada velky ale ok. Okrem toho my sme ine kupovat moc nemohli lebo mali krpatu opierku na chrbat a malemu trcala hlava vo vzduchu kdezto pri Avio ma este dost miesta na opretie hlavy.
@andrejo ja som hladala nieco, co ked mam v aute cameleon, tak tam dam... no to my vyhovuje teraz babyhome xstreet. syna prostredneho vozime obcas, ked ideme niekam na cely den, ci pol dna, ci ked potrebujem aby nelietal ako sarkan po meste, tak ho dame do kocika a sedi.. a avio sa mi paci, vsetko super, len pre nas az ked nebudeme vozit v aute cameleon.
syn ma 2,5 roka, nieje nam uzky, aj operadlo ma este rezervu - na to obcasne vozenie nam staci. a labilnejsi... praveze nieje vobec labilny, su ine labilne kociky... Ma pevnu rucku, zatial co pri avio sa ta rucka "trepe" nieje pevna.
Babyhome a avio su dva rozne kociky, pre inu skupinu deti, porovnavat ich nemozno.
kazdy ma svoju predstavu o kociku, kolko ludi tolko chuti. nehovorim ze je avio zle, ale momentalne nam nevyhovuje. ale paci sa mi, tak snaaad pre najmladsieho syna ked bude mat pol roka, ako doplnkovy kocik. 😵
Ahojte
potrebujem poradiť.
Plánujem predať PP Pliko P3 Black step completo. Kúpila som ho v brendone za super cenu (190€).
Akú cenu by som mala za neho pýtať ??
Inde sa zvykne predávať okolo 330-350€.
Ďakujem.
Baby poradte, mi chcela som si kupit tento kocik http://www.walmart.com/ip/Baby-Trend-Jogging-St...
Cena je neskutocna, naozaj dobra... len niektorý užívatelia píšu, že to predné koliesko sa zvykne dostať do "out of control" hegá s ním a tak..tak ma to odradilo. Nemáte skúsenosť s tykýmito joggingovými kočíkmi?
Ked nie tento, aký iný by ste mi odporučili? Potrebujem nech je po zložení maličký, a nech zvládne aj tažsí terén, nech sa mi nezasekne na každej praskline na chodníkui. Už som zúfalá, hladam idealny kocik vyse dvoch mesiacov. Dajte mi nejaké tipy, prosím 🙂
Ktorý kočík je priestorovo väčší a pohodlnejší pre dieťa BJCM alebo bee+? Dakujem
Stále hladám kočík na zimu,,,,,dajte typ,,,ide hlavne o kolesá aby to prešlo po snehu. 😉
Ktorý kočík je priestorovo väčší a pohodlnejší pre väčšie dieťa Bugaboo bee plus alebo Icoo pluto?
ahojte som tu nova a potrebovala by som poradit. Hladam univerzalny podvozok na vajicko, hlboky kocik uz mame a teraz by sme potrebovali nieco skladne na rychly prevoz autom do mesta.
Viete mi nieco poradit za rozumnu cenu? Autosedacku este nemame a termin porodu je az vo februari 2012.
dakujm
@matulat , ja mam autosedacku Maxi Cosi Cabriofix, sedi mi aj na kocik, ale kupila som si teraz jazdeny Quinny zapp s adaptermi na tuto sedacku a super. Ak ideme k lekarovi, beriem iba lahucku skladnu konstrukciu, nakliknem a ide sa 🙂
@kosta123 , ja som mala bumbleride indie a skvely kocik, aj na zimu, aj na leto. Velke kolesa, co idu zaaretovat su v tomto super. Quinny speedy je podobny, ale vraj ma malu striesku. Este ma napada gesslein F2, co ma vymenitelne predne kolesa za velke. Je ich tu dost v bazare.
@kosta123 , z trojkoliek je este s velkymi kolesami Teitonia Spirit(treba ale oskusat, lebo ma vraj kratku chrbatovu opierku pre vacsie deticky) a Jane Slalom Pro(ten je vraj dost priestranny) a este ma napadlo PegPerego GT3. Je tazsi, ale vraj super.
@kosta123 ja mam teutoniu cosmo, je to 4kolka, spratny mestsky kocik, v zime nebol ziadny problem. Je pravda ze zijeme v BA, kde teda vela snehu nemame, ale aj ked nasnezilo, po zaaretovani prednych kolies uplne bezproblemovy chod. A boli sme aj na strednom Slovensku, kde teda snehu bolo dost a taktiez uplne pohodova jazda.
@kosta123 Concord Fusion? priestrany a aj do terenu....mam a prejde naozaj vsetky tereny.... 😉

@bmonika - jej super diky za odpoved, tak sa na neho tesim 🙂 Nas maly ma len 13 mesiacov a chcem ho len na cestovanie xixi 🙂 Je mi skoda porozbijat tie kociky co mam doma 😔