Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory
Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂
čierna je velmi elegantna a lahko zladitelny, jasne že sa daju aj farebne ladiť ešte do farebnejšia, ale to je už iny cirkus humberto 😀
Ja mam cierny kocik, pacili sa mi aj rozne farebne, aj kvietkove a tak, ale kedze nebudem kocikovat iba ja,ale aj partner a ten chcel nieco jednoduche, tak sme sa rozhodli pre ciernu. Ale je velmi elegantny a babatko ked bude lezkat a neskor sedkat v kociku, tak z jeho pohladu bude peknucky svetly (akoze zvnutra), bude tam mat hracky, nejaku farbenu deku a pod. 🙂 Uvidime, ako to bude cez leto, ked bude slniecko prazit, udajne sa ta teplota nezvysuje v kociku nejako dramaticky, ale som zvedava. 😉
ved to este nevieme, možno ked bude mat malý 2 roky, možno neskor, tazko povedat a to sa neda len tak naplanovat
Hartan uplne super - nechala som si ho predviest a len som pozerala, kolko vselijakych veciii a vychytavok ma
Ahojte, viete mi prosim Vas niekto poradit ohladom športoveo kočika Quatro Evo. Uvažujem nad jeho kupou, no neviem nikde na nete najst nejake recenzie na tento kočík. Tak snad sa tu najde nejaka mamicka, ktora mi moze poskytnut nejake postrehy a nazory. Dakujem
ďakujem kočky, no ono je to celé tak, že sa nám zapáčil kočík novinka targus, má športový dizajn skvelé kolečká (aspoň podľa mňa) ale je len v troch farbách červená, zelená, čierna. Chceli sme univerzálnu farbu, lebo jednak nevieme čo to bude, miminko sa schováva a jednak aby to bolo aj pre chlapca aj pre dievčatko.Čiže červená nie, a tá zelená je trošku krikľavá, a tá čierna..neviem niečo mi na tom vadí.keby bola sivastá tak ...ale je pravda že by sa mi k tomu dobre ladilo, lebo by sa všetko hodilo....keby bol aspoň zvnútra sivý ....dúfam, že ked pojdeme ho kupovať v apríli máji tak vymyslia aj inú farbu dovtedy 🙂
lebo manžel by chlapca v červenom nevozil 🙂
Ahojte, vsetci tu pisete o kocikoch, ktore nove stoja okolo 600 EUR (alebo aj viac). Zatial sa v tom teda vobec nevyznam, ale co som pozerala, nasla som aj kociky okolo 300 EUR - trojkombinacie. Su to take znacky ako Bexa, Tako, Bebetto, DorJan. Zatial teda pozeram len tak orientacne. Su tieto kociky o tolko horsie? Nemate skusenosti aj s tymito lacnejsimi značkami? Podla popisov na nete vyzeraju skoro vsetky kociky rovnako. Zatial sa mi teda zda, ze dat 600 - 700 EUR za kocik, ktory budem pouzivat tak rok az dva velmi vela. Ale zase nechcem vybrat nieco nekvalitne.
a co kocik Tera 3? mate skusenosti?
ahojte baby, potrebujem poradit.
kupila som sportovy kocik len taky z trhu, bez znacky a nie som s nim spokojna. mala ma uz cochvila 1 rok a ja zhanam nejaky kvalitny sportovy kocik aj na leto aj na zimu. celkom sa mi pozdava Cam PORTOFINO http://www.hrajko.sk/sportovy-kocik-cam-portofi..., mate ho niekto? ked nie, tak poradte...

@eimiky kombinujem,ale da sa skombinovat aj farebna s farebnou,kombinovat ciernu a farebnu ,je uz okukane....teraz ficia zive farby....ale ,ked sa vam to paci,tak kludne ,preco nie....ale nemusite na mna utocit,pretoze mam iny nazor,ktory nezdielate....