icon

Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory

miskinadamko
21. jan 2011

Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂

exupery
7. feb 2011

@eimiky kombinujem,ale da sa skombinovat aj farebna s farebnou,kombinovat ciernu a farebnu ,je uz okukane....teraz ficia zive farby....ale ,ked sa vam to paci,tak kludne ,preco nie....ale nemusite na mna utocit,pretoze mam iny nazor,ktory nezdielate....

dosa
7. feb 2011

@exupery - cierne vanicky su vacsinou zvnutra biele, alebo farebne, maloktora je zvnutra cierna (osobne som este nevidela taku), takze dietatko sa na ciernu nepozera a ked sa maminke zvonka cierna paci, preco nie...

exupery
7. feb 2011

@dosa ja som prave ,ze zazila cele cierne,a preto sa mi to nepaci,a neviem,nepraziu nato moc slnko,ked je to cierna?To by ma zaujimalo,ci to nie je tak ako ,ked ja sa obleciem do ciernej farby,...hlavne v lete?

eimiky
7. feb 2011

@exupery ak sa ti hnusí čierny kočík, tak prečo sa ti nehnusí čierny fusak čo máš v albume? akože si do neho dala dieťa aj keď je čierny?

exupery
7. feb 2011

@eimiky cierny?Ja mam hnedy....

eimiky
7. feb 2011

@exupery na sánkach vyzerá byť čierny

exupery
7. feb 2011

@eimiky kocik na sankach?Hej fusak mam sierny,ale ja sa teraz bavim o kociku...ti asi nie si velmi tolerantna k ludom,ktori nezdielaju tvoj nazor? 😉

eimiky
7. feb 2011

@exupery čierny dobre vidím, nemám k tomu viac čo povedať

lodgermaniacka
7. feb 2011

čierna je velmi elegantna a lahko zladitelny, jasne že sa daju aj farebne ladiť ešte do farebnejšia, ale to je už iny cirkus humberto 😀

majloo
7. feb 2011

Ja mam cierny kocik, pacili sa mi aj rozne farebne, aj kvietkove a tak, ale kedze nebudem kocikovat iba ja,ale aj partner a ten chcel nieco jednoduche, tak sme sa rozhodli pre ciernu. Ale je velmi elegantny a babatko ked bude lezkat a neskor sedkat v kociku, tak z jeho pohladu bude peknucky svetly (akoze zvnutra), bude tam mat hracky, nejaku farbenu deku a pod. 🙂 Uvidime, ako to bude cez leto, ked bude slniecko prazit, udajne sa ta teplota nezvysuje v kociku nejako dramaticky, ale som zvedava. 😉

dosa
7. feb 2011

@majloo - ked je v lete hic, tak je hic vo vsetkych kocikoch... a na prave poludnie sa asi nebudes loudat s kocikom po rozpalenom meste... aj slnecne clony na kociky sa vyrabaju cierne a teda aspon co mam ja, tak ta super tienila a bolo pod nou prijemne...

veronka
7. feb 2011

@zajo79 ja ešte ja mám Tako Jumper FX, ale vôbec nie som spokojná so športovou časťou a preto by som chcela niečo iné, ale neviem, že či taký čo by sa dala dokúpiť k nemu vanička, ked bude druhé, alebo potom kúpiiť samostatný hlboký kočík

zajo79
7. feb 2011

@veronka kup si kocik, ktory potrebujes teraz... ci kedy planujete druhe?

veronka
7. feb 2011

ved to este nevieme, možno ked bude mat malý 2 roky, možno neskor, tazko povedat a to sa neda len tak naplanovat

zajo79
7. feb 2011

@veronka pp gt3 bude skvela volba. a k tomu mozno neake sup sup golfky na rychlo...ale to kludne az buduci rok.

kaja3
8. feb 2011

Hartan uplne super - nechala som si ho predviest a len som pozerala, kolko vselijakych veciii a vychytavok ma

magic08
8. feb 2011

Ahojte, viete mi prosim Vas niekto poradit ohladom športoveo kočika Quatro Evo. Uvažujem nad jeho kupou, no neviem nikde na nete najst nejake recenzie na tento kočík. Tak snad sa tu najde nejaka mamicka, ktora mi moze poskytnut nejake postrehy a nazory. Dakujem

clelinka
8. feb 2011

ďakujem kočky, no ono je to celé tak, že sa nám zapáčil kočík novinka targus, má športový dizajn skvelé kolečká (aspoň podľa mňa) ale je len v troch farbách červená, zelená, čierna. Chceli sme univerzálnu farbu, lebo jednak nevieme čo to bude, miminko sa schováva a jednak aby to bolo aj pre chlapca aj pre dievčatko.Čiže červená nie, a tá zelená je trošku krikľavá, a tá čierna..neviem niečo mi na tom vadí.keby bola sivastá tak ...ale je pravda že by sa mi k tomu dobre ladilo, lebo by sa všetko hodilo....keby bol aspoň zvnútra sivý ....dúfam, že ked pojdeme ho kupovať v apríli máji tak vymyslia aj inú farbu dovtedy 🙂

zajo79
8. feb 2011

@clelinka preco cervena pre chlapca nie?

zajo79
8. feb 2011

@kaja3 kde si bola pozerat?

zuzikkaa
8. feb 2011

@clelinka ahoj,ja som mala cerveno cierny kocik pre chlapca,,na tom nic nieje.ved aj ferari je cervene a chalani ho zeru 😀 😀 😀 je ine keby je to ruzova

clelinka
8. feb 2011

lebo manžel by chlapca v červenom nevozil 🙂

andrejo
9. feb 2011

@clelinka najdi nalepky alebo vysivky Ferrari znaku a nacap na kocik a bude ho v tom vozit. Pripadne Manchester United a podobne. Niektore veci ked su cervene a maju ten spravny doplnok k cervenemu (ktory tu farbu vysvetluje/ospravedlnuje) tak su aj pre muzov akceptovatelne ;)

lemurko
9. feb 2011

Ahojte, vsetci tu pisete o kocikoch, ktore nove stoja okolo 600 EUR (alebo aj viac). Zatial sa v tom teda vobec nevyznam, ale co som pozerala, nasla som aj kociky okolo 300 EUR - trojkombinacie. Su to take znacky ako Bexa, Tako, Bebetto, DorJan. Zatial teda pozeram len tak orientacne. Su tieto kociky o tolko horsie? Nemate skusenosti aj s tymito lacnejsimi značkami? Podla popisov na nete vyzeraju skoro vsetky kociky rovnako. Zatial sa mi teda zda, ze dat 600 - 700 EUR za kocik, ktory budem pouzivat tak rok az dva velmi vela. Ale zase nechcem vybrat nieco nekvalitne.

magic08
9. feb 2011

a co kocik Tera 3? mate skusenosti?

kkomplikovana
9. feb 2011

ahojte baby, potrebujem poradit.
kupila som sportovy kocik len taky z trhu, bez znacky a nie som s nim spokojna. mala ma uz cochvila 1 rok a ja zhanam nejaky kvalitny sportovy kocik aj na leto aj na zimu. celkom sa mi pozdava Cam PORTOFINO http://www.hrajko.sk/sportovy-kocik-cam-portofi..., mate ho niekto? ked nie, tak poradte...

magic08
9. feb 2011

@dosa dakujem, no zisitla som ze ten kocik nema otocne predne koliesko.
A co kočik Quatro Evo?

dosa
9. feb 2011

@magic08 - ja ho sice nepoznam, ale to koleso mi hned udrelo do oka... uz teda na trojkolke ked nie je otocne koleso, tak neviem na co je to dobre 😅

magic08
9. feb 2011

@dosa ved to. Zdielam rovnaky nazor 😀