Záleží na farbe kočíka?
ahojte kočky....na nete je fakt veeela druhov kočikov a to nehovorim o farbach...kedže si nemozem dovolit kočik nad 200 euro tak hladam v roznych bazarikoch a nasla som jeden krasny tyrkysovej farby...problem však spočiva v tom že netušime čo sa narodi...kedže sa nam drobček nechcel ukazat tak to pre nas ostava tajomstvom a preto neviem či nebude blbe že pre dievča tyrkysovy kočik (keby to nahodou nebol chlapec) ☹ ☹ ale pre chlapca kludne červeno čierny byť može však??
@janulina.k - nevymenia ti to? Ked je este nepouzity? Aspon vanicku? Do sportaku uz das vlozku, aku chces, to je fuk...ja by som chlapca do fialoveho kocika nedala, ale to je len moj pocit 😀
@anjelicek26 objednavali sme ho cez internet, pre istotu rozbalili a poskladali, ci nic nechyba...takze uz nie je original zabaleny. je to 3-kombinacia, myslim, ze vanicku by mi nevymenili zvlast. skusim, ale myslim, ze z toho nic nebude. aj som hladala na internete, ci nahodou niekto nema zaujem vymenit farebne prevedenie, ale nic som nenasla 😒
@janulina.k - skus to tu dat na bazar pod vymenim, alebo sa spytaj priamo v teme o casualplay ;) Mozno budes mat stastie. Inak sa da kocik aj prerobit, myslim vnutro - dobra krajcirka ti to za par ur potiahne novou krasnou latkou, striesku nechas fialovu a vnutro bledunko modre, bude to urcite pekne
@anjelicek26 dakujem pekne za tip, skusim napisat do tej temy a uvidime. pekny vecer
@janulina.k akú farbu máte ?
@kiakocikovsvet mame farbu violet 🙂
@anjelicek26 dakujem velmi pekne za tip, velmi pomohlo, uz sme kupili vanicku v zelenej farbe, takze sme spokojni 🙂 super pomoc!

tak mne sa paci a nebudem to uz dalej riesit 🙂 uplne stotoznena s tym nie som, urcite, ze by bol lepsi nejaky modry alebo zeleny, ale v akcii mali uz iba cierny, cerveny a tento krasny violet... bude viac vysvetlovaciek, mozno budu na mna cudne pozerat, ale tak ludia si stale najdu dovod na reci 🙂