Akceptovali by ste druhu manzelku pre manzela-moslima?ano alebo nie?
Ahojte.
Chcela som sa spýtať. Tie, Ktoré máte za manžela moslima. Tolerovali by ste mu druhú manželku? Aj keď by ju mal mať iba na sex napr. Ale bola by akoby manzelka proste.
Tolerovali by ste mu inú ženu okrem vás? Chápali by ste jeho kultúru a náboženstvo až v tomto smere ? Ak sre také nieco zažili?
Chcel to od vás niekedy vás manzel-moslim?
Môj manžel moslim totiz po rokoch vzťahu začal vystrkovat rožky, že druhá žena na sex by bola super lebo má vysoké libido a chcel by ďalšiu. A ja mu nepostačujem. Hoci máme sex každý deň. A pokiaľ mi to povoľuje zdravie aj dvakrát do dňa pokojne ráno a vecer. Nechapem teda o čom to hovorí. A to nehovoriac o tom, že sníva o ďalšej žene čisto v sexuálnej rovine a dokonca mi to párkrát povedal počas sexu.
Manžel je Ind-moslim.
Čerstvo vrázu pred rokom
Dokopy spolu cca 7 rokov. Bezdetní.
Ďakujem za normálne komentáre. Poprosim iba dievčatá ktoré majú takúto skúsenosť. Nie vsevedky, ktoré by to " Nikdy nepovolili" A je to "guy".
Podla mna je to v prvom rade k.... zavisly na sexe, a za islam to len schovava.
Zamyslala si sa nad tym co bude ked otehotnies? Mne napriklad je tak zle, a stale zvraciam, ze sex mame max raz za tyzden (ked konecne mi je dobre aspon chvilu). A po porode aspon mesiac sex mat nebudeme. Tvoj moslim zavisly na sexe ta bude nutit do sexu aj ked ti bude zle aj hned po porode?
Podla mna je to v prvom rade k.... zavisly na sexe, a za islam to len schovava.
@anonym_43c25c ano aj mne to také príde. Hyper sexuál ako vysity. Títo muži sú sttasne zli muzi
Zamyslala si sa nad tym co bude ked otehotnies? Mne napriklad je tak zle, a stale zvraciam, ze sex mame max raz za tyzden (ked konecne mi je dobre aspon chvilu). A po porode aspon mesiac sex mat nebudeme. Tvoj moslim zavisly na sexe ta bude nutit do sexu aj ked ti bude zle aj hned po porode?
@anonym_4a37d6 nebude nútiť
. Rovno sa buď prehoni alebo si nájde Inu ná sex
@haley7897 Tak napisem "ma rodicov z Indie" alebo podobne. A nie najprv, ze je Ind a potom Europan.
@anonym_43c25c veď je ind. Teda rodičov má Indov. Ale bývajú na západe Európy a on je už Európan po tých rokoch
@anonym_autor hned v uvodnom prispevku pises, ze je Ind-moslim. Tak preco teraz klames? Alebo klames uplne od zaciatku?
@anonym_80a8d9 alr Bože nechapes? Veď sú migranti jeho rodina
@anonym_autor ....prečo od neho neodídeš?
@terezka1947 to sa ti povie... Nie je také ľahké odísť od moslima.
Nájde tá aj v pekle.si jeho majetok
@anonym_autor "Muž NEObrezány vždy vždy páchné vždy a môže dodržiavať hygienu akukolvek"
Tak to my neobrezanci už za to nemôžeme, že si si nevedela nájsť nepáchnuceho belocha...
@hefo mala som predtým Slovaka a žiaľ mu páchlo. Ale Slováci sú jasne že leps chlapi ako moslimovia to až teraz ale vidim
@haley7897 Správne. A keby pán manžel vystrkoval rožky, tak by sa všetky dohodli a dobre by ho udrbali :D
@rusalkablack jej tak ho osedlat že by nezvládal chodiť ráno?
ved mu navrhni ze aj ty mas dost velky apetit a tak aj ty chces druheho manzela -ved len na sex... ako sa zachova? bude sa mu to pacit poziciavat si zenu? ich viera je jednostranna a ty si o tom vedela... vedela si co si beries ..a pockaj az pridu deti -co snad nie-potom este len u teba zacnu tie rozdieli ..
@anonym_4fa97a Aha a zabije má že?
@terezka1947 to sa ti povie... Nie je také ľahké odísť od moslima.
Nájde tá aj v pekle.si jeho majetok
@anonym_autor ....aaaale no....toto nie je telenovela. Nezijes u neho, žiješ v Európe. Keby si chcela, odídeš. Len asi je pohodlnejšie ostať.
@anonym_autor áno je arab, otca tá kamarátka nemá, má brata, ten to aj riešil, ale vždy sa k nemu aj tak vrátila. tak to nemalo význam, proste je tak zmanipulovaná, závislá na ňom, zrejme ho aj ľúbi tak sa podvolila nakoniec.
Majú malé dieťa, to ju teraz zamestnáva, čo bude neskor neviem odhadnuť.
Faktom ale je, že z mladej, urehotanej, spoločenskej, nádhernej ženy čo bola VŽDY tip-top je úplne iný človek zmenený na nepoznanie.
@anonym_dbc67b to ako zo mňa uz toto
@anonym_43c25c ano aj mne to také príde. Hyper sexuál ako vysity. Títo muži sú sttasne zli muzi
@anonym_autor akí títo muži...? Vybrala si si egoistickeho dementa len preto, ze ta fyzicky pritahoval totálne ignorujúc realitu a postavila vaše manzelstvo na iluzii. Tvoja situacia nedefinuje všetkých muslimov. Nie každý je taká perla.
A teraz napriek tomu, ze je 'taky strašne zly muž ', ked ti niekto napíše, ze mas od neho odísť, strcis hlavu do piesku a otrcis submisivne 🍑 len aby si nemusela nic riešiť.
Žiješ v Europe, je úplne reálne odísť od Muslima. Mate normálny civilný sobáš. Rozvedu nas raz dva. Ak si v situácii, ze sa bojíš o svoju bezpečnosť, existuju organizácie, ktoré ti pomôžu odísť. Existujú doslova specificky organizácie na tvoju situaciu.
Kde v Europe Žiješ?
@haley7897 Tak napisem "ma rodicov z Indie" alebo podobne. A nie najprv, ze je Ind a potom Europan.
@anonym_43c25c Ind moze byt aj narodnost a pritom moze mat britske statne obcianstvo. Tak ako u nas moze mat narodnost madarsku a pritom je slovensky obcan. C Britanii zije XY generacii pristahovalcov z celeho sveta a su Britskymi obcanmi
@anonym_autor tak milujes ho a si z nim z lasky, nech sa deje co sa deje (aj druha manzelka) alebo si z nim zo strachu, ze by ti mohol ublizit ked odides?
@haley7897 ano ohýbaju presne ako môj manžel. Ty si moslimká? Keďže vidieť že inak sa nemodlieva 5krat denne ale deuhu zenuu chce. Ale podľa mna iba na sex a že sa už nudi pri mne.
@anonym_autor
Možno sa nudí pri tebe, lebo ten sex furt máte. Denne aj 2 x ako píšeš. Teba by niečo bavilo, čo máš každý den a denne aj 2 x? Buď mu vzácnejšia alebo sa,naňho vykašli. Tiež sa čudujem, že po toľkých rokoch a sexe žiadne deti... Toto sa,mi nezdá, lebo oni majú dosť detí.
@anonym_autor to, ze ma obcianstvo europskej krajjny este z neho nerobi Europana. Zmyslanim stale patri do tretieho sveta.
@anonym_autor to, ze ma obcianstvo europskej krajjny este z neho nerobi Europana. Zmyslanim stale patri do tretieho sveta.
@anonym_80a8d9 Pravdepodobne je to tak, že jeho rodičia sú z Indie a ich viera je Islam, keďže je aj veľa indov, čo je moslimov a jeho rodičia možno sú imigranti, ktorí sa presťahovali do Europy a jej manžel sa narodil v Europe, to z neho robi Europana, ale jeho skutočný pôvod je etnicky India a jeho náboženstvo Islam. Alebo je to tak, že jeho rodičia sú imigranti z Pakistanu alebo Indie a presťahovali sa do Europy a bývajú v Europe dlhšie a autorka tohto príspevku ho nazvala Europčanom, pretože býva dlhé roky v Europe možno.
@anonym_autor a Ty nie zeby si ho "pozdvihla" na europsku uroven, ale si sa nechala stiahnut na uroven tretieho sveta. Nemas ine na praci len mu varit a posluzit ho v posteli. Hanba by mi bola.
@letfenixa nie Bože. Ale veď to oni nerobia o ofiko čosi! Veď prvá je oficiálna na matrike.. Druhu tretiu majú len s imamom v mešite.. A prvá manželka nemusi o tom ani len tušiť .. Chspes? Není to povolené vo viacerých krajinách ale deje sa to pravidelne a bežne.. Afrikya Egypt.... Emiráty.. Štáty záľlivu India a venuje aj Bosna a pod. Albánsko a ine
@anonym_autor Bože, keď to nie je ofiko, tak to nie je manželka, ale milenka.
Snažíte sa o dieťa??? To myslíš vážne??? Keď si spravíš s ním dieťa tvoj život aj život dieťaťa skončil, neodídeš nikdy, byť tebou beriem nohy na plecia ešte dnes a padám, potom budú už také vyhrážky, že dovi, posledné čo by ma v tvojom prípade trápilo je druhá žena
@anonym_0cbcf6 Ale on by mal sex len so svojou prvou a druhou ženou. Takže ani jedna z nich sa nemusí báť, že niečo chytia.
@anonym_df0cbf tak urciteeee 🫣. Uz len ina mikroflora moze vadit, raz dva sa premnozia nejake kvasinky, streptokok, klebsiella, no med lizat, fakt...🙄
@anonym_autor Bože, keď to nie je ofiko, tak to nie je manželka, ale milenka.
@letfenixa nie. Pre muslimov je podstatná 'nikah' , tj ako pre kresťanov sobáš v kostole. Civilný na úrade nieje pre nas az taky podstatný. Z nabozenskeho hladiska úplne irelevantny. Tieto nikah su oficiálne uznané ako sobáš AK boli uzavreté registrovaným prevadzkovatelom. Ak nieje registrovaný, tak je platná len z nabozenskeho hladiska ale nebude oficiálne rozpoznana ako napríklad civilný sobáš na úrade.
Snáď to píšem zrozumiteľne.
@letfenixa nie. Pre muslimov je podstatná 'nikah' , tj ako pre kresťanov sobáš v kostole. Civilný na úrade nieje pre nas az taky podstatný. Z nabozenskeho hladiska úplne irelevantny. Tieto nikah su oficiálne uznané ako sobáš AK boli uzavreté registrovaným prevadzkovatelom. Ak nieje registrovaný, tak je platná len z nabozenskeho hladiska ale nebude oficiálne rozpoznana ako napríklad civilný sobáš na úrade.
@haley7897 čiže moslim v Europe môže mať legálne viac ako 1 manželku?
@haley7897 čiže moslim v Europe môže mať legálne viac ako 1 manželku?
@letfenixa hmm, vieš, ze neviem... za okolností, ze by prišiel do EÚ uz povedzme so 4 manželkami - všetky oficiálne sobáše, áno. Oženiť sa viackrát tu, oficiálne... pochybujem. Pochybujem, ze nejaká EÚ krajina by toto povolila. Ale teda popravde neviem, nikdy som to nemusela riešiť.
@anonym_autor tak milujes ho a si z nim z lasky, nech sa deje co sa deje (aj druha manzelka) alebo si z nim zo strachu, ze by ti mohol ublizit ked odides?
@viestta nezvykneš robiť také chyby.
@anonym_4fa97a Aha a zabije má že?
@anonym_autor tak začala si pekne, že sa pýtaš či by to ženy akceptovali. Akoby si čakala, že ti povedia že áno. A keby ti to tu potvrdili cítila by si sa lepšie? Keďže ako čítam už si vo väzení s ním a neslobodná, tak musíš akceptovať všetko. Je mi ťa uprimne ľúto a úprimne ma serie taký degeš, čo sa vyhovára na islam a okrem toho, že mác inú, tak ešte terorizuje manželku. Áno, aj Slováci vedia byt rovnakí a len to nemajú od farára požehnané. Ale v princípe je jedno či ťa podvádza oficiálne alebo neoficiálne, ty s tým nie si spokojná. Ak by si od začiatku na to pristala, majú aj tu ľudia takzvané otvorene vzťahy a niektorí tak sú spokojní, to by bolo iné. Ale to by si sa nepýtala nikoho na názor. Ak nemáte ešte deti, snaž sa odísť.
@haley7897 predpokladam, ze registrovany prevadzkovatel nemoze v europskej krajine druhykrat oficialne zosobasit osobu, ktora zije v oficialne platnom manzelstve.
Ale neoficialne....
Dobry gulas je potom v tych krajinach. Zena zije v tom, ze je vydata, a v skutocnosti je podla prava danej krajiny slobodna.

@anonym_43c25c
@anonym_80a8d9 vy ste obe z tych jednoduchších, ze? Rodina je pôvodom z Indie. On ma európsky pas, občianstvo, ci uz tu bol narodený, alebo získaný neskôr.