Dojčenie v kostole: Vhodné alebo nevhodné správanie?
Dnes o 08:21
Ženy, príde Vám toto v poriadku? Lebo mne nie. Patrím medzi tých pobúrenych. 🤣 A to som kedysi mala Natáliu Puklušovú celkom rada. Veľmi ma zaujímajú názory.
@anonym_autor v prvom rade, do kostola sa nechodi "pozriet" ako na film...ja inak tuto osobu nepoznam, ale take vyjadrovanie ako je na foto, tak to o niecom svedci. Inak mi dojcenie v kostole nevadi. My sme chodili so vsetkymi 4 detmi odmalicka a iba parkrat sa stalo, ze som musela dojcit, utiahla som sa dozadu, kde su take lavice uplne na boku a nikto tam vacsinou nie je. To mi pride uplne v poriadku. A keby aj male babatko mamicka rovno dojcila v lavici vedla mna v strede kostola, ani to by mi nevadilo. Ale vadilo by mi, kebyze sa z toho robi show, ze mamka ide provokovat - to usudzujem z tej fotky, co si sem dala. To mi vadi. Asi takto.
@anonym_c35ca4 oná inak veľmi pekne spieva. Naspievala aj úvod, alebo záver k jednej rozprávke. Teraz si nespomeniem názov. Aj v oteckoch hrala. S kandračovcami má pesničku. Veľmi talentovaná inak, čo sa spevu týka.
@anonym_autor v prvom rade, do kostola sa nechodi "pozriet" ako na film...ja inak tuto osobu nepoznam, ale take vyjadrovanie ako je na foto, tak to o niecom svedci.
Inak mi dojcenie v kostole nevadi. My sme chodili so vsetkymi 4 detmi odmalicka a iba parkrat sa stalo, ze som musela dojcit, utiahla som sa dozadu, kde su take lavice uplne na boku a nikto tam vacsinou nie je. To mi pride uplne v poriadku. A keby aj male babatko mamicka rovno dojcila v lavici vedla mna v strede kostola, ani to by mi nevadilo.
Ale vadilo by mi, kebyze sa z toho robi show, ze mamka ide provokovat - to usudzujem z tej fotky, co si sem dala. To mi vadi.
Asi takto.
@anonym_c35ca4 oná inak veľmi pekne spieva. Naspievala aj úvod, alebo záver k jednej rozprávke. Teraz si nespomeniem názov. Aj v oteckoch hrala. S kandračovcami má pesničku.
Veľmi talentovaná inak, čo sa spevu týka.