icon

Tipy na dar pre odchádzajúceho farára

Včera o 12:37

Máte nejake dobre tipy na dar pre odchadzajuceho farára z farnosti? Bol u nas dlhych 19r, veľmi dobrý bol, obľúbený u všetkých. Čo mu dať pri odchode...nič gýčové, skôr originálne.
Hrnček s našou cerkvou dostal na 40r, vyšivanu osušku na 15r. vyrocie posobenia vo farnosti.
Poprosim, nech sa vyjadruju len mamicky k teme. Ked si chce niekto kopnút do cirkvi a veriacich, nech to robí inde, tu take komentare budem mazat.
Ďakujem za pomoc a pochopenie.

Strana
z2
anonym_64e717
Odpoveď bola odstránená
anonym_afb233
Včera o 12:40

Nás chodil veľmi rad na turistiku, tak dostal fakt kvalitnú výstroj

anonym_afb233
Včera o 12:41
@anonym_64e717
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_64e717 cítiš sa lepšie? Decka dávka úbohosti vyliata? Uľavil/ulavila si si? Máš lepsi život po takejto poznámke k niekomu koho ani népoznas?

domkakvet
Včera o 12:45

@anonym_autor neviem preco by sa mali vyjadrovat len mamicky, do kostola chodia aj ini ludia, radsej si mala napisat, ci ma ist o darcek od teba, alebo za celu farnost, ak za celu farnost mozete dat spolocnu fotografiu, ak ide o teba, tak obrazok s venovanim na ktorom bude nejaky svaty plus nieco k tomu.

anonym_64e717
Včera o 12:45
@anonym_afb233

@anonym_64e717 cítiš sa lepšie? Decka dávka úbohosti vyliata? Uľavil/ulavila si si? Máš lepsi život po takejto poznámke k niekomu koho ani népoznas?

@anonym_afb233 🙂 ty sa cítiš lepšie, keď sa berieš tak vážne? Btw, nemusím ho poznať, stačia mi štatistiky.

anonym_afb233
Včera o 12:46
@anonym_64e717

@anonym_afb233 🙂 ty sa cítiš lepšie, keď sa berieš tak vážne? Btw, nemusím ho poznať, stačia mi štatistiky.

@anonym_64e717 áno cítim

anonym_afb233
Včera o 12:47
@anonym_64e717

@anonym_64e717 aké štatistiky? No daj nejakú

martinmmartin
Včera o 12:49

Nieco co sa da lahko vyhodit

anonym_96c1a7
Včera o 12:49
@anonym_64e717
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_64e717 ked dostal hrncek s cerkvou, tak asi nebude katolicky knaz, a pravoslavny a grekokatolicky moze byt zenaty a moze mat aj deti a uz vobec nemusi byt pedofil aj keby bol katolicky knaz.

anonym_df1bfe
Včera o 12:50
@domkakvet

@anonym_autor neviem preco by sa mali vyjadrovat len mamicky, do kostola chodia aj ini ludia, radsej si mala napisat, ci ma ist o darcek od teba, alebo za celu farnost, ak za celu farnost mozete dat spolocnu fotografiu, ak ide o teba, tak obrazok s venovanim na ktorom bude nejaky svaty plus nieco k tomu.

@domkakvet Mamicky chodia do kostola a ostatni nie😃😄

januska12323
Včera o 12:53

Čokoľvek dáš bude to len ďalší gýč.

svetlonos
Včera o 12:54

Ak je ozaj fajn človek, ľudský, žiadny debil, tak mu spravte spoločné posedenie s tortou, obedom. A skúste nájsť niekoho, kto maľuje obrazy z vašej cirkvi. Niečo tak na A4.

anonym_96c1a7
Včera o 12:56

Ked to ma byt dar za celu farnost, tak mu kupte ikonu. Ked je to len za vasu rodinu, tak nejaku knihu s cirkevnou tematikou.

anonym_85349c
Včera o 12:58

my sme davali prakticke dary alebo peniaze co si dolozil na nieco co chcel
nie hluposti hrnceky obrazy pracholapace, ak je grekokatolicky knaz s manzelkou, spytala by som sa jej
islo o katolickych knazov u nas (prispeli še napr na auto, put, jeden chcel vysavac a pod

anonym_64e717
Včera o 12:59
@anonym_96c1a7

@anonym_64e717 ked dostal hrncek s cerkvou, tak asi nebude katolicky knaz, a pravoslavny a grekokatolicky moze byt zenaty a moze mat aj deti a uz vobec nemusi byt pedofil aj keby bol katolicky knaz.

@anonym_96c1a7 to bol len vtip pre pohoršenie a tiež pobavenie tých, čo sa vedia zasmiať na blbosti.

autor
Včera o 13:06
@anonym_96c1a7

@anonym_96c1a7 ano, je to greckokat.knaz, ma manzelku a deti. A greckokatolici su katolici.

anonym_96c1a7
Včera o 13:06
@anonym_64e717

@anonym_96c1a7 to bol len vtip pre pohoršenie a tiež pobavenie tých, čo sa vedia zasmiať na blbosti.

@anonym_64e717 na tvojej blbosti sa tazko zasmiat

autor
Včera o 13:09
@domkakvet

@domkakvet lebo mk beriem prednostne ako mamickovske forum.
Za celu nasu obec nieco.

janinah
Včera o 13:11

Ma rodinu.maju navstevy kludne kvalitnu kavovu alebo čajovu supravu.

anonym_604f94
Včera o 13:18

My sme mu dali obrovský obraz Panny Márie. Bol z neho nadšený a ruženec mu doniesli pútnici z miesta zjavenia Panny Márie.

patrike
Včera o 13:45

Matúš 6:25-27

Preto vám hovorím: Nebuďte ustarostení o svoj život, čo budete jesť, ani o svoje telo, čím sa zaodejete. Či život nie je viac ako jedlo a telo viac ako odev? Pozrite sa na nebeské vtáky: nesejú, ani nežnú, ani do stodôl nezhromažďujú, a váš nebeský Otec ich živí. Nie ste vy oveľa viac ako ony? A kto z vás si môže starosťami pridať čo len lakeť k svojmu životu?

anonym_768e5f
Včera o 13:51

poukážku do NAY, alebo Iného obchodu. Hoc aj ten vysávač by asi využili. Robotickú kosačku?

thirstymonk
Včera o 13:54

My sme našmu dali kavovar. My, myslim farnosť :D Taky riadny za 800€. Chceli mu dať ornat ušiť, ale to tiež nie len tak...
Poslednu dobu sme si zvykli davať zažitky namiesto prachlapačov. Mal som kamarata, grkat kňaza, k primiciam sme mu so ženou (jemu so ženou, deti ešte nemali vtedy) dali poukažku na dajaku chalbu v Prešove. Nas to stalo 50€, oni si to užili 🙂

cyberk
Odpoveď bola odstránená
stankadu
Včera o 15:10

My sme sa skladali pre pani fararku na knihu. Nejaka vzacna a draha kniha to bola, po ktorej dlhsie tuzila. Bolo by zistit, co by potreboval alebo po com tuzi a podla toho sa zariadit, nieco uzitocne.

janinah
Včera o 15:50
@cyberk
Odpoveď bola zmazaná

@cyberk podla seba sudiš aj inych,uchyl len na uvhylactva myslí

guiseppinka
Včera o 16:01

Hned mi napadol ornat, niektore obce maju take svoje charakteristicke znaky. Alebo kalich alebo nejaky obraz s fotkou z vasho regionu (ak ho meni)

anonym_a2327c
Včera o 16:11

Pises, ze mu nechcete davat gyce. Ved doteraz ste mu gyce davali.

anonym_e77d6f
Včera o 16:15

Aké má záľuby, čo rád robí vo voľnom čase?
Žiadne pracholapače, keď už radšej niečo čo sa dá zjesť a nejaký zážitok.

autor
Včera o 16:21
@anonym_a2327c

Pises, ze mu nechcete davat gyce. Ved doteraz ste mu gyce davali.

@anonym_a2327c gyc je soska a pod.lapace prachu, nie hrncek ci osuska, ktore sa daju normalne pouzivat. Hrnceku sa teda potesil.

Strana
z2