Tipy na dar pre odchádzajúceho farára
Máte nejake dobre tipy na dar pre odchadzajuceho farára z farnosti? Bol u nas dlhych 19r, veľmi dobrý bol, obľúbený u všetkých. Čo mu dať pri odchode...nič gýčové, skôr originálne.
Hrnček s našou cerkvou dostal na 40r, vyšivanu osušku na 15r. vyrocie posobenia vo farnosti.
Poprosim, nech sa vyjadruju len mamicky k teme. Ked si chce niekto kopnút do cirkvi a veriacich, nech to robí inde, tu take komentare budem mazat.
Ďakujem za pomoc a pochopenie.
Nás chodil veľmi rad na turistiku, tak dostal fakt kvalitnú výstroj
@anonym_64e717 cítiš sa lepšie? Decka dávka úbohosti vyliata? Uľavil/ulavila si si? Máš lepsi život po takejto poznámke k niekomu koho ani népoznas?
@anonym_autor neviem preco by sa mali vyjadrovat len mamicky, do kostola chodia aj ini ludia, radsej si mala napisat, ci ma ist o darcek od teba, alebo za celu farnost, ak za celu farnost mozete dat spolocnu fotografiu, ak ide o teba, tak obrazok s venovanim na ktorom bude nejaky svaty plus nieco k tomu.
@anonym_64e717 cítiš sa lepšie? Decka dávka úbohosti vyliata? Uľavil/ulavila si si? Máš lepsi život po takejto poznámke k niekomu koho ani népoznas?
@anonym_afb233 🙂 ty sa cítiš lepšie, keď sa berieš tak vážne? Btw, nemusím ho poznať, stačia mi štatistiky.
@anonym_afb233 🙂 ty sa cítiš lepšie, keď sa berieš tak vážne? Btw, nemusím ho poznať, stačia mi štatistiky.
@anonym_64e717 áno cítim
@anonym_64e717 aké štatistiky? No daj nejakú
@anonym_64e717 ked dostal hrncek s cerkvou, tak asi nebude katolicky knaz, a pravoslavny a grekokatolicky moze byt zenaty a moze mat aj deti a uz vobec nemusi byt pedofil aj keby bol katolicky knaz.
@anonym_autor neviem preco by sa mali vyjadrovat len mamicky, do kostola chodia aj ini ludia, radsej si mala napisat, ci ma ist o darcek od teba, alebo za celu farnost, ak za celu farnost mozete dat spolocnu fotografiu, ak ide o teba, tak obrazok s venovanim na ktorom bude nejaky svaty plus nieco k tomu.
@domkakvet Mamicky chodia do kostola a ostatni nie😃😄
Ak je ozaj fajn človek, ľudský, žiadny debil, tak mu spravte spoločné posedenie s tortou, obedom. A skúste nájsť niekoho, kto maľuje obrazy z vašej cirkvi. Niečo tak na A4.
Ked to ma byt dar za celu farnost, tak mu kupte ikonu. Ked je to len za vasu rodinu, tak nejaku knihu s cirkevnou tematikou.
my sme davali prakticke dary alebo peniaze co si dolozil na nieco co chcel
nie hluposti hrnceky obrazy pracholapace, ak je grekokatolicky knaz s manzelkou, spytala by som sa jej
islo o katolickych knazov u nas (prispeli še napr na auto, put, jeden chcel vysavac a pod
@anonym_64e717 ked dostal hrncek s cerkvou, tak asi nebude katolicky knaz, a pravoslavny a grekokatolicky moze byt zenaty a moze mat aj deti a uz vobec nemusi byt pedofil aj keby bol katolicky knaz.
@anonym_96c1a7 to bol len vtip pre pohoršenie a tiež pobavenie tých, čo sa vedia zasmiať na blbosti.
@anonym_96c1a7 ano, je to greckokat.knaz, ma manzelku a deti. A greckokatolici su katolici.
@anonym_96c1a7 to bol len vtip pre pohoršenie a tiež pobavenie tých, čo sa vedia zasmiať na blbosti.
@anonym_64e717 na tvojej blbosti sa tazko zasmiat
@domkakvet lebo mk beriem prednostne ako mamickovske forum.
Za celu nasu obec nieco.
My sme mu dali obrovský obraz Panny Márie. Bol z neho nadšený a ruženec mu doniesli pútnici z miesta zjavenia Panny Márie.
Matúš 6:25-27
Preto vám hovorím: Nebuďte ustarostení o svoj život, čo budete jesť, ani o svoje telo, čím sa zaodejete. Či život nie je viac ako jedlo a telo viac ako odev? Pozrite sa na nebeské vtáky: nesejú, ani nežnú, ani do stodôl nezhromažďujú, a váš nebeský Otec ich živí. Nie ste vy oveľa viac ako ony? A kto z vás si môže starosťami pridať čo len lakeť k svojmu životu?
poukážku do NAY, alebo Iného obchodu. Hoc aj ten vysávač by asi využili. Robotickú kosačku?
My sme našmu dali kavovar. My, myslim farnosť :D Taky riadny za 800€. Chceli mu dať ornat ušiť, ale to tiež nie len tak...
Poslednu dobu sme si zvykli davať zažitky namiesto prachlapačov. Mal som kamarata, grkat kňaza, k primiciam sme mu so ženou (jemu so ženou, deti ešte nemali vtedy) dali poukažku na dajaku chalbu v Prešove. Nas to stalo 50€, oni si to užili 🙂
My sme sa skladali pre pani fararku na knihu. Nejaka vzacna a draha kniha to bola, po ktorej dlhsie tuzila. Bolo by zistit, co by potreboval alebo po com tuzi a podla toho sa zariadit, nieco uzitocne.
Hned mi napadol ornat, niektore obce maju take svoje charakteristicke znaky. Alebo kalich alebo nejaky obraz s fotkou z vasho regionu (ak ho meni)
Pises, ze mu nechcete davat gyce. Ved doteraz ste mu gyce davali.
Aké má záľuby, čo rád robí vo voľnom čase?
Žiadne pracholapače, keď už radšej niečo čo sa dá zjesť a nejaký zážitok.
Pises, ze mu nechcete davat gyce. Ved doteraz ste mu gyce davali.
@anonym_a2327c gyc je soska a pod.lapace prachu, nie hrncek ci osuska, ktore sa daju normalne pouzivat. Hrnceku sa teda potesil.