@anonym_57faf4 ako ta homosexual provokuje? Ako ta provokuje ten, co chodi obleceny za psika? Cim ovplyvnuje tvoj zivot? Nemozes sa kvoli tomu ist v klude pomodlit do kostola alebo kvoli tomu mas svoj chlieb kazdodenny drahsi?
@viestta tebe najväčšej prekrúcačke príde normálne keď stretneš v parku pána, ktorý venčí dvojnohého psa v latexe?
Tak to mi úplne stačí, môžeš sa tu hrať na neviem, akú panenku Máriu a tváriť sa , že to je v pohode .
Nemám záujem ďalej rozvíjať túto scestnú a zvrátenú debatu so zvrátenymi ľuďmi.
Ahoj.
@viestta tebe najväčšej prekrúcačke príde normálne keď stretneš v parku pána, ktorý venčí dvojnohého psa v latexe?
Tak to mi úplne stačí, môžeš sa tu hrať na neviem, akú panenku Máriu a tváriť sa , že to je v pohode .
Ahoj.
@anonym_57faf4 ty kde prosím ta chodíš, kde chodia takýto ľudia? V ktorom parku?
No zbohom...
@lenkakravcova LGBTI ľudia nikomu neškodia a ani v budúcnosti nebudú.
Takže porovnávať budúcich vrahov,pedofilov s nimi je riadne mimo.
@lenkakravcova Som velmi zvedava ako by si sa zachovala voci vlastnemu dietatu, keby ten tvoj vymyselnik raz prisiel s tym, ze je homosexual.
Prirovnavat ich k vrahom 🤦♀️
@anonym_75d2ca
Hriech je to tiež. A dokonca aj podľa Biblie (takže zvláštne púte). Je to v jednom celku.. viď: bod 10:
---) Vieme však, že Zákon je dobrý, ak ho človek používa podľa jeho zámeru 9 a uvedomuje si, že Zákon nie je určený spravodlivému, ale pre tých, čo prestupujú Zákon, pre vzdorovitých, bezbožných a hriešnikov, pre nehanebníkov a svetákov, pre otcovrahov a matkovrahov, pre vrahov vôbec, 10 pre smilníkov a súložníkov s mužmi, pre obchodníkov s ľuďmi, pre klamárov a krivoprísažníkov a pre čokoľvek iné, čo sa ešte prieči zdravému učeniu 11 podľa evanjelia slávy požehnaného Boha, ktoré mi bolo zverené. (1Tim, Biblia nového zákona).
@bosorkabb neprirovnavam ich ja, ale Biblia. Čiže aj kresťania majú mať tento názor. Teda ak si Bibliu ctia..
Ahoj.
@anonym_57faf4 prosím to kde? Pôjdem sa pozrieť.
@misiak7777 tipujem, ze skorej ukrizovala alebo stinala hlavy….
@diaamax
Sú dve možnosti.
Prvá je 100 rán bičom, ako mimomanželský styk.
Druhá je trest smrti (to skôr sunniti ukladajú).
V oboch prípadoch je nutné svedectvo 4 svedkov daného sexuálneho deliktu, alebo kamerový záznam. Čiže ak to niekto robí potajme, tak sa mu dajme tomu nič nestane. Ale nekonajú sa žiadne pochody, púte ani nič. Všetko je to len doma, za zatvorenými dverami a mimo verejnosti.
@anonym_353e31 vyriesi to jednoducho, necha ju (ho) bicovat podla zakonov Sarije.
Ona by najradsej vsetkych trestala podla zakonov Sarije. Od piatka robi na MK propagandu islamu a mimo ineho aj zakonom Sarije, zlocincom by stinala hlavu, odtinala ruky, ukrizovala by ich a ziadny admin s tym nerobi nic, napriek tomu, ze to bolo nahlasene. Akoze nabozenska sloboda zarucena Ustavou ano, ale odtial potial. Propagacia principov, ktore potlacaju zakladne prava a slobody ludi, propagacia nasila a fyzickych trestov je podla mna uz prilis. Dokonca na to mame v TZ aj paragraf, ale tu to zjavne nie je problem...
@viestta ja robím od piatku propagandu islamu? 😆😆😆 Boli tu dve témy, do ktorých som sa zapojila (z toho jedna nebola o islame priamo). Ejha to je propagácia..
Tak a ja sa vyjadrim, ze pre mna je jeden z naj hnusov to, co sa momentalne deje v Afganistane po zemetraseni. Ze tam umieraju zeny v troskach kvoli tomu, ze muzi zachranari sa nemozu zeny dotknut, tak ju nevytiahnu zo sutin. Toto je pre mna nieco neakceptovatelne. Akoze, nech mi niekto vysvetli, co sa tym v islame sleduje, ze nechame zeny zomierat. Prosim, vazne mi to vysvetlite niekto, preco sa toto deje.
@diewcatqoo s tým nesúhlasím ani ja. To je extrémizmus v praxi.
Ale čo s tým vieme mu na diaľku urobiť? Poslať ich školiť sa do Arabie alebo Turecká či iných krajín, kde to funguje normálne? Asi nič sa s tým bohužiaľ nedá urobiť. Daný národ si to bude musieť vybojovať sám so svojimi politikmi. Tak ako my tu s našimi politikmi.
@anonym_75d2ca
Hriech je to tiež. A dokonca aj podľa Biblie (takže zvláštne púte). Je to v jednom celku.. viď: bod 10:
---) Vieme však, že Zákon je dobrý, ak ho človek používa podľa jeho zámeru 9 a uvedomuje si, že Zákon nie je určený spravodlivému, ale pre tých, čo prestupujú Zákon, pre vzdorovitých, bezbožných a hriešnikov, pre nehanebníkov a svetákov, pre otcovrahov a matkovrahov, pre vrahov vôbec, 10 pre smilníkov a súložníkov s mužmi, pre obchodníkov s ľuďmi, pre klamárov a krivoprísažníkov a pre čokoľvek iné, čo sa ešte prieči zdravému učeniu 11 podľa evanjelia slávy požehnaného Boha, ktoré mi bolo zverené. (1Tim, Biblia nového zákona).
@bosorkabb neprirovnavam ich ja, ale Biblia. Čiže aj kresťania majú mať tento názor. Teda ak si Bibliu ctia..
@lenkakravcova este raz sa ta pytam ako by si sa zachovala voci vlastnemu dietatu, ak by za tebou prisiel s tym, ze je homosexual.
@lenkakravcova este raz sa ta pytam ako by si sa zachovala voci vlastnemu dietatu, ak by za tebou prisiel s tym, ze je homosexual.
@anonym_75d2ca
už to tu raz písala....dala by ho liečiť, ak by nepomohlo, tak by u nich skončil.
@anonym_75d2ca
už to tu raz písala....dala by ho liečiť, ak by nepomohlo, tak by u nich skončil.
@anonym_88135c také som nepísala ja.
Písala som, že to považujem za psychiatrické ochorenie. Čiže áno, nejaké terapie.
Ten záver si si ale vymyslela, aby ti to sedelo do krámu.
@anonym_353e31 vyriesi to jednoducho, necha ju (ho) bicovat podla zakonov Sarije.
Ona by najradsej vsetkych trestala podla zakonov Sarije. Od piatka robi na MK propagandu islamu a mimo ineho aj zakonom Sarije, zlocincom by stinala hlavu, odtinala ruky, ukrizovala by ich a ziadny admin s tym nerobi nic, napriek tomu, ze to bolo nahlasene. Akoze nabozenska sloboda zarucena Ustavou ano, ale odtial potial. Propagacia principov, ktore potlacaju zakladne prava a slobody ludi, propagacia nasila a fyzickych trestov je podla mna uz prilis. Dokonca na to mame v TZ aj paragraf, ale tu to zjavne nie je problem...
@viestta mozno ju treba nahlasit ako extremistku niekde inde, ved raz jej mozu zaklopat a dat kabelku a hybaj niekde pospacirovat do metra. Ono ten fanatizmus je tenky lad. U nas taku teru dosli zbalit kuklaci na jazykovy kurz, nejak im doma preplo a zasli dost daleko.
@anonym_88135c také som nepísala ja.
Písala som, že to považujem za psychiatrické ochorenie. Čiže áno, nejaké terapie.
Ten záver si si ale vymyslela, aby ti to sedelo do krámu.
@lenkakravcova
povedala si to, či by si rešpektovala homosexuálnu orientáciu svojho dieťaťa? rešpektovala??
Ahoj.
@anonym_57faf4 pan, ktory venci dvojnoheho psa v latexe nema ani najmensy vplyv na moj zivot, ja nemam vplv na jeho zivot a ani toho psa, takze prejdeme okolo seba a kazdy si bude spokojne zit svoj zivot ak ako on chce.
(Ozaj, kde je taky park? Pretoze ja som uz dost stara ale take som nevidela. Jedine, skor v parku stretnem heterosexualnych ozranov, ktori pokrikuju po okoloiducich zenach a este som v parku stretla heterosexualneho exibicionistu, ktory sa odhaloval pred kazdou zenou co sle okolo)
@anonym_autor konečne. Teším sa. A znovu prikladám krásne vyjadrenie Maštalíra, s ktorým sa plne stotožňujem:
https://www.youtube.com/watch?v=iXmXCsSFo6Q
@lenkakravcova
povedala si to, či by si rešpektovala homosexuálnu orientáciu svojho dieťaťa? rešpektovala??
@anonym_88135c nesúhlasila by som s tým.
@anonym_57faf4 pan, ktory venci dvojnoheho psa v latexe nema ani najmensy vplyv na moj zivot, ja nemam vplv na jeho zivot a ani toho psa, takze prejdeme okolo seba a kazdy si bude spokojne zit svoj zivot ak ako on chce.
(Ozaj, kde je taky park? Pretoze ja som uz dost stara ale take som nevidela. Jedine, skor v parku stretnem heterosexualnych ozranov, ktori pokrikuju po okoloiducich zenach a este som v parku stretla heterosexualneho exibicionistu, ktory sa odhaloval pred kazdou zenou co sle okolo)
@viestta však ono je to na rovnakej úrovni. Či už taký nemanželský styk, alebo ten druhý.
Keďže sa tu toleruje to prvé, tak sa tu toleruje aj to druhé. 🤷
V náboženstve sa to ale netoleruje. Ani jedno, ani druhé. (Ani v kresťanstve).
@viestta ja robím od piatku propagandu islamu? 😆😆😆 Boli tu dve témy, do ktorých som sa zapojila (z toho jedna nebola o islame priamo). Ejha to je propagácia..
@lenkakravcova ano, robis, dokonca schvalujes telesne tresty, trest smrti, ukrizovanie, opakovane si pouzila argument, ktory vychadzal zo Sarije. Nabozenska sloboda je jedna vec, schalovanie obmedzovania prav a slobod, nasilia kvoli pohlaviu, rase, nabozenskej orientacii, sexualnej orientacii je trestny cin podla zakonov statu, v ktorom zijes, takze vaz slova, ktore pises verejne)
@lenkakravcova ano, robis, dokonca schvalujes telesne tresty, trest smrti, ukrizovanie, opakovane si pouzila argument, ktory vychadzal zo Sarije. Nabozenska sloboda je jedna vec, schalovanie obmedzovania prav a slobod, nasilia kvoli pohlaviu, rase, nabozenskej orientacii, sexualnej orientacii je trestny cin podla zakonov statu, v ktorom zijes, takze vaz slova, ktore pises verejne)
@viestta áno, to robím. Schvaľujem telesne tresty. Sú vysoko účinné. Trest smrti tiež. Si vezmi, že aj USA má trest smrti. Tak čo. Kľudne nech ho zavedú napríklad za vraždu i na Slovensku.
@viestta áno, to robím. Schvaľujem telesne tresty. Sú vysoko účinné. Trest smrti tiež. Si vezmi, že aj USA má trest smrti. Tak čo. Kľudne nech ho zavedú napríklad za vraždu i na Slovensku.
@lenkakravcova
pri stave nášho súdnictva by som do trestu smrti určite nešla.
@anonym_88135c nesúhlasila by som s tým.
@lenkakravcova
ako by sa ten nesúhlas prejavoval?
@kiki68 tebe prepína z klamstiev čo tu vypisuješ.
@viestta ako vieš, že exibicionista bol hetero ?
Písala som, že ich rešpektujem, mám priateľov gayov, ale takto by sa nikdy nechovali je to pod ich úroveň a odsudzujú to.
@anonym_537c45 dobre, tolerujes. Ale zaroven odsudzujes
@lenkakravcova teba uz budem len nahlasovat, pretoze uz si prekrocila hranice
@viestta ja neviem či táto jednoduchá žena Lenka sa tu len predvádza alebo je skutočne tak zradikalizovaná.. každopádne čo tu tento víkend predviedli na MK s jej kolegyňou je za čiaru.. telesne tresty, schvaľovanie sexu s deťmi
@viestta ja neviem či táto jednoduchá žena Lenka sa tu len predvádza alebo je skutočne tak zradikalizovaná.. každopádne čo tu tento víkend predviedli na MK s jej kolegyňou je za čiaru.. telesne tresty, schvaľovanie sexu s deťmi
@misiak7777 ano, aj Lenka aj Jiŕinka sa predviedli.
@viestta odsudzujem správanie nie orientáciu, to je rozdiel ak si si nevšimla, ale ty prekrútiš všetko ako tu bolo spomenuté.

@anonym_537c45 Klagenfurt
@kiki68 dala som si to do google a neorganizuje to cirkev.