icon

Brita kanvica: Pomáha proti tvrdej vode?

Včera o 13:49

Dobrý deň, u nás v meste máme hrozne tvrdú vodu, varnú kanvicu musím čistiť octom každý týždeň. Rozmýšľam nad kúpou Brita kanvice s tými filtrami Maxtra. Fakt to odstráni tú pachuť chlóru a ten vodný kameň? Nie je to v konečnom dôsledku drahé stále kupovať tie filtre? Čítala som že tie lacnejšie filtre z DMky pasujú tiež, máte to odskúšané?

lucijalucy
Včera o 14:14

Ja nekupujem originál filtre ale nejaké z allegra a je to mega rozdiel tá voda. Používam tiež kvôli kanvici a kávovaru. U nás je to 1000 a 1.

lukbe
Včera o 14:15

@anonym_autor dávam originály. V chuti to necítim, mozno nie som na to taká citlivá a máme inú vodu, ale na varnej kanvici to vidieť. Odkedy tam lejem filtrovanu, vodny kamen sa takmer nerobí a isto to pomôže aj kávovaru.

memma
Včera o 14:42

My používame filtre z dm. Od kedy mame tu kanvicu moje deti pijú oveľa viac vody

pattinka
Včera o 14:53

Áno oplatí sa určite originály Maxtra z Allegro. Obrovský rozdiel 👌

lucka_ke
Včera o 14:54

máme centrálny filter pod linkou a napúšťame si už filtrovanú vodu

martinmmartin
Včera o 15:58
@lucka_ke

máme centrálny filter pod linkou a napúšťame si už filtrovanú vodu

@lucka_ke Tak tak central je super a musis mysliet aj na umyvacku pracku boiler a tak

jabuducanevesta
Včera o 17:47

@anonym_autor mne v poprade pomohlo...kazdy mesiac menim filtre a kupujem ich ked su v akcii...mozno dvakrat do roka vodny kamen riesim aj to uz nieje take zle ako to bolo

petrao2
Včera o 17:51

@anonym_autor my máme z tesca ich značku aj filtre a teda je to mega rozdiel takže brita musí byť tiež dobra
No ale keďže lacnejšia varianta funguje nekúpim uz drahu 😆

mojmacik
Včera o 19:04

Na kanvicu, kávovar 99.9% pomáha.....kanvicu vyvaram maximálne raz do roka aj to je tam kameň len náznak