icon

Čo praktické kúpiť na Temu počas tehotenstva a materstva?

Včera o 19:31

Zaujima ma, co prakticke ste si kupili na Temu, ci uz pre seba v ramci tehotenstva, alebo pre babatko? Jasne, ze by som tam nekupila hracky, cumliky alebo oblecenie.. ale urcite sa tam najde nieco za dobru cenu, co sa da vyuzit. Napriklad som tam nasla na zimu take tie navleky/rukavice na kocik, to mi pride fajn. Vase tipy?

Strana
z2
anonym_a29ab3
Dnes o 05:43

Ked nemas financie na dieta a ideš šetriť kde sa da, nemala si si dieta robit.

anonym_e96b0e
Dnes o 05:44
@anonym_d45f26

@anonym_autor tu ženy nakupujú iba značky. To sú typický Slováci. Kde už by kúpili niečo z takých lacných obchodov. 😂😂
Na také somarinky je dobrý. Ja tam kupujem take potreby aj nepotreby 😂😂 do domácnosti

@anonym_d45f26 ksd uz sa tolko vysmievas,tak chod do Action,najdes certifikovane veci za dobre ceny,rozne vychytavky a kvalitativne lepsie aj zdravotne nezavadnejsie na rozdiel od Temu

oskvarka
Dnes o 05:51
@anonym_autor

@oskvarka ja nemyslim tie plastove, ale latkove

@anonym_autor bavlna alebo ľan ? Lebo veď aj flis je plast je kopec plastových látok...

oskvarka
Dnes o 05:52
@anonym_a29ab3

Ked nemas financie na dieta a ideš šetriť kde sa da, nemala si si dieta robit.

@anonym_a29ab3 😲 uf

michaela329
Dnes o 05:58

@anonym_autor nič, je to obvykle toxické. Takže absolútne nič.

marianarem
Dnes o 06:00
@anonym_autor

@marianarem ved som pisala, ze oblecenie nie. Ale napriklad haciky na kocik, stipce, clony na okno do auta atd. To su podla mna fajn veci, ktore sa tam daju kupit za vyrazne nizsie peniaze a nejde to do kontaktu s babatkom. O takych praktickych veciach hovorim

@anonym_autor Ok, haciky povedzme ano. Skor ten rukavnik, co si spominala, tak asi nie, lebo mozes byt zhrozena, ako to bude vyhovovene a dat do toho ruky nebudes chciet.

autor
Dnes o 06:09
@anonym_10c697

@anonym_autor vies o tom, ze co das a postielku , ci do auta , vsetko dychas ty aj dieta.

@anonym_10c697 🤣🤣🤣🤣 dobre 🤣🤣 toto pobavilo

autor
Odpoveď bola odstránená
lodkadiz
Dnes o 06:17

@anonym_autor nič! Odporúčam keď už vinted pripadne to pepco, sinsay kde sú dostupne ceny. Vymazať si to z telefónu a nepodporovať takéto nákupy, nevieš kde a za akých podmienok sa to vyrába a kto to vyrába. Máš xy výskumov kde skúmali zloženia týchto veci a to čo bolo na obale sa absolútne nezhodovalo s realitou.
Naozaj ja som veľa nakupovala cez vinted a veľmi pekne a kvalitne veci som tam našla za zlomok ceny.

anonym_12aead
Dnes o 06:19

@anonym_autor ja som z tému kúpila prístroj na biely sum a nočnú lampu, čo sa zapína dotykom a vie meniť farby. Prístroj na sum hra aj pesničky, rôzne zvuky, super vec. Najskôr som si chcela kúpiť na SR, no podobné veci stoja v sk online obchodoch násobne viac.

anonym_a29ab3
Dnes o 06:31
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ak chces kupovať veci z druhej ruky, go for it, je to rozumne, ekologické.
Ale ak chces kupovať veci z temu, retardovany je tu niekto iný. No nebudem zhadzovať druhu osobu, to je pod moju úroveň.

anonym_a29ab3
Dnes o 06:31
@oskvarka

@anonym_a29ab3 😲 uf

@oskvarka ? Chceš napisat nieco zmysluplnejsie?

anonym_850d28
Dnes o 06:32

Pozri ak sa ti to páči a hodí sa ti to tak to kup uplne v pohode . Vieš kolko rodičov tam kupuje . Každý sa tvári jejda Čína. Ale že reálne čo sa kúpia na sk hračky v obchode je všade made in Čína im to neprekáža. Oblecenie tam ale nekupuj na miminko to už je o inom. Ak tam uvidíš dačo na seba ako leginy , kratase tehu , alebo tričko tak si kúp. Prajem pekne tehotenstvo

autor
Dnes o 06:32
@anonym_12aead

@anonym_autor ja som z tému kúpila prístroj na biely sum a nočnú lampu, čo sa zapína dotykom a vie meniť farby. Prístroj na sum hra aj pesničky, rôzne zvuky, super vec. Najskôr som si chcela kúpiť na SR, no podobné veci stoja v sk online obchodoch násobne viac.

@anonym_12aead dakujem za tip. Presne taketo tipy som chcela dostat. Neskodne a za dobru cenu. Aspon niekto pochopil 🙂

autor
Dnes o 06:39
@anonym_a29ab3

@anonym_autor ak chces kupovať veci z druhej ruky, go for it, je to rozumne, ekologické.
Ale ak chces kupovať veci z temu, retardovany je tu niekto iný. No nebudem zhadzovať druhu osobu, to je pod moju úroveň.

@anonym_a29ab3 nie je nic retardovane na tom kupit si za polovicnu cenu napriklad nejake zavesy na okna aut proti slnku, alebo stipce na kocik alebo haciky ci nejake prakticke tasky. Retardovane je rovnaku vec kupit za trojnasobnu cenu, ked to clvek vyuzije jeden rok. A rovnako retardovane je mi pisat, ze som si nemala robit dieta, ked chcem setrit, to je uplne dno primitivnosti a hluposti

anonym_a29ab3
Dnes o 06:47
@anonym_autor

@anonym_a29ab3 nie je nic retardovane na tom kupit si za polovicnu cenu napriklad nejake zavesy na okna aut proti slnku, alebo stipce na kocik alebo haciky ci nejake prakticke tasky. Retardovane je rovnaku vec kupit za trojnasobnu cenu, ked to clvek vyuzije jeden rok. A rovnako retardovane je mi pisat, ze som si nemala robit dieta, ked chcem setrit, to je uplne dno primitivnosti a hluposti

@anonym_autor vsetko co si vymenovala si vies kúpiť aj inde, nie za plnú sumu a ošetrene. Netreba len pisat na modry koník, ale aj rozumne hľadať. Ale rozumiem, ze prw niekoho je jednoduchšie temu.

anonym_d45f26
Dnes o 06:53
@anonym_e96b0e

@anonym_d45f26 ksd uz sa tolko vysmievas,tak chod do Action,najdes certifikovane veci za dobre ceny,rozne vychytavky a kvalitativne lepsie aj zdravotne nezavadnejsie na rozdiel od Temu

@anonym_e96b0e chodím aj tam 🤗

oskvarka
Dnes o 08:36
@anonym_a29ab3

@oskvarka ? Chceš napisat nieco zmysluplnejsie?

@anonym_a29ab3 nie

sisska96
Dnes o 09:58
@anonym_autor

@marianarem ved som pisala, ze oblecenie nie. Ale napriklad haciky na kocik, stipce, clony na okno do auta atd. To su podla mna fajn veci, ktore sa tam daju kupit za vyrazne nizsie peniaze a nejde to do kontaktu s babatkom. O takych praktickych veciach hovorim

@len sa ponáhľaj lebo od júna už zaplatiš za každú položku +3 eur

autor
Dnes o 11:08
@sisska96

@len sa ponáhľaj lebo od júna už zaplatiš za každú položku +3 eur

@sisska96 uz je jun a neplatim ziadne +3€

anonym_ae3223
Dnes o 11:20
@anonym_autor

@anonym_autor od júla

anonym_c7e372
Dnes o 11:36

@anonym_autor och toľko vymyslania. Fakt keby tu materskú skratili z troch rokov aspoň na jeden rok. Tri roky byť doma a sprostosti vymýšľať.

sisska96
Dnes o 11:57
@anonym_autor

@anonym_autor júl.

anonym_228807
Dnes o 15:03

Ja odporúčam napríklad háčiky na kočík koženkové a slnečnú clonu na kočík, to využívam stále. A ešte fejkové sáčky do koša na plienky

iwesska
Dnes o 15:13
@lenka.25

@anonym_autor si sa pýtala tak odpovedám . Veci dovezené do EU musia spĺňať stanovené normy a su kontrolované . Samozrejme že nie všetko , preto sa často stava , že dodatočne sa veci z trhu sťahujú : veci čo si objednas z týchto stránok , nikdy neprejdú žiadnou kontrolou . Ale tak vidím , že ti to je jedno , tak si objednaj čo sa ti páči .

@lenka.25 Ano a presne preto,ze veci privezene do EU musia splnat normy ich kazdu chvilu stahuju z trhu pre zavadnost. Najprv sa dostanu na trh,ludia ich kupia,pouzivaju,konzumuju a potom oznamia jedneho dna,ze ich treba vratit. Skvele ako nedavna antistresova lopticka z Dracika plnena azbestom🤦‍♀️ Tomu hovorim bezpecne vyrobky z EU. 👌 Lopticka bola samozreme vyrobena v Cine. Ale fuj TEMU.

iwesska
Dnes o 15:20
@anonym_autor

@anonym_autor Vies,tu je dovolene mat deti,len ked zarabas pred materskou aspon 5000e, mas 2 investicne byty a muza,co zarobi este viac🙄 Ja s s tebou suhlasim,tiez mam kadejake prkotiny,uchytky,policky,sice nic tehotenske,lebo uz nepotrebujem,ale hlupa by som bola,keby som to iste kupila cez slovesky web 3x drahsie.

lenka.25
Dnes o 17:25
@iwesska

@lenka.25 Ano a presne preto,ze veci privezene do EU musia splnat normy ich kazdu chvilu stahuju z trhu pre zavadnost. Najprv sa dostanu na trh,ludia ich kupia,pouzivaju,konzumuju a potom oznamia jedneho dna,ze ich treba vratit. Skvele ako nedavna antistresova lopticka z Dracika plnena azbestom🤦‍♀️ Tomu hovorim bezpecne vyrobky z EU. 👌 Lopticka bola samozreme vyrobena v Cine. Ale fuj TEMU.

@iwesska ja nikde netvrdím , že veci ktoré bezne kupujeme nie sú dovezené z Činy . A vlastne si napísala to iste čo ja , len samozrejme svojim uštipačným spôsobom . Veď mne to je jedno , to že ja radšej kúpim v Tescu veci za par € ako z Temu je snad moje rozhodnutie .

Strana
z2