Ako vysvetliť deťom, kde trávim noc?
Ahojte baby. ked idete k novemu chlapovi spat, alebo spavat u neho na celu noc, Ako to vysvetlite 6 rocnemu dietatu. 10 rocnemu dietatu a 16 rocnemu pubertiakovi.
pri tomto moralizovani ma tak napada otazka kedze drviva vacsina zien je tu druhy krat vydata, ma partnera ktory nie je bio otec, alebo maju celkovo len nezavazne vztahy to je vsetko ok? on sa len tak zrazu vyskytol a bol? to vsetky tych cudzich chlapov tahali hned k detom? ci len tu sa zleteli moralisticke bosorky (mna sa to netyka som vydata 20 rokov a vsetky deti mam od jedneho chlapa ale teda utocit na autorku ze chce stravit noc s muzom by mi ani nenapadlo.) to ma teraz cakat kym budu vsetky dospele a mat svoje rodiny ci ako presne ma zit dalej. chlap odide od rodiny v pohode a ona ma zostat mniskou uz dosmrti? ako to riesi ta vacsia cast populacie ktore neziju s jednym chlapom cely zivot. a je tu takych naozaj vacsina.
@pralinka25 nie neocitol sa len tak a nie je morálny problém, že s ním chce stráviť noc alebo si užiť sex, ale ako pisem prispôsobovali sme sa zo začiatku v tomto, že som mala menšie deti… nikdy, naozaj nikdy som ich nenechala samé doma na noc, lebo som sa išla baviť a je jedno či s kamoškami alebo partnerom… bol to trošku iny vek, ale nepríde mi fér, cakat od 16 ročného, že ju bude zastupovať, aj keď je v práci a aj po nociach… využívali sme chvíle, keď boli deti v škole a na krúžkoch, pripadne v táboroch, u babky, u otca… áno, rozumiem, že nie každá žena má takéto možnosti, ale stále si myslim, že sa to zorganizovať časovo inak… keď už som si bola istá, postupne sa zoznámili a už to bolo zase o inom
Pokiaľ sexuálne služby neposkytuješ v rámci akejsi brigády, pretože tvoje náklady na 3 deti sú mimoriadne vysoké a s bežným príjmom to už nedávaš, tak sa s frajerom dohodni, že keď pôjdeš zo svojej práce, tak si na 1-2 hodinky raz-dvakrát týždenne odskočíš k nemu. deťom povieš, že nákupy alebo cezčas, kávička s kolegyňou... ale cez noc by som deti rozhodne kvôli chlapovi nenechávala. ani keby bol zo zlata a jeho menšia kópia tiež.
no esteze tu nepisete, ze sexovat smu iba manzelia. ;0 a kolke sa vydavali s velkym bruchom ...
@anonym_bb98ad alebo ani vydaté nie sú a na krku deti.
Milá autorka, neviem ako dlho ste s priateľom, a kde su det8, alebo ich odnes k babke, otcovi na vikend a vtedy bud s priatelom...a ked uz bude cas na zoznamenie tak budete moct slat u vas doma.
@anonym_bb98ad lenže tu nejde o to, že si chce vrznut
Ale ze ich necha samé
Chlap nechlap ona je v prvom rade zodpovedná za deti
A niiiiic jej nebrani zobrať ho k sebeee ,ked tak veľmi chce byt s ním cez noc
@anonym_44be09 kde autorka pise, ze deti ostanu v noci same? To v uvode vobec nepisala.
@anonym_44be09 kde autorka pise, ze deti ostanu v noci same? To v uvode vobec nepisala.
@anonym_8c087a ... V úvodnom príspevku píše,že na celú noc.
No tak hadam ho uz aj poznaju 🤷 ale deti same v noci nechat kvoli tomu? Nie... To urcite nie.
Chod k nemu ked su deti na vikend u otca.
Každá druhá tu trtkáte s chlapom, s ktorým máte deti, alebo si len užívate, lebo nieste manželia. Väčšinou je to tak, že on má deti, ona má deti a ešte si usúložia pre istotu jedno spoločné On je večne na mobile s nejakou štetkou, ale vy idete moralizovať o žene, čo sa sama stará o tri deti a ide si vyčistiť hlavu (samozrejme aj iné).O tom, že si treba robiť kopec detí, to už je iná téma!
pri tomto moralizovani ma tak napada otazka kedze drviva vacsina zien je tu druhy krat vydata, ma partnera ktory nie je bio otec, alebo maju celkovo len nezavazne vztahy to je vsetko ok? on sa len tak zrazu vyskytol a bol? to vsetky tych cudzich chlapov tahali hned k detom? ci len tu sa zleteli moralisticke bosorky (mna sa to netyka som vydata 20 rokov a vsetky deti mam od jedneho chlapa ale teda utocit na autorku ze chce stravit noc s muzom by mi ani nenapadlo.) to ma teraz cakat kym budu vsetky dospele a mat svoje rodiny ci ako presne ma zit dalej. chlap odide od rodiny v pohode a ona ma zostat mniskou uz dosmrti? ako to riesi ta vacsia cast populacie ktore neziju s jednym chlapom cely zivot. a je tu takych naozaj vacsina.
@pralinka25 Väčšina žien si vyberie, či je im prednejšie zábavka s krátkodobou známosťou, alebo deti, ktoré by museli na nič zostať doma samé. Toto nie je o morálke, to je o zodpovednosti za vlastné deti
@anonym_8c087a ... V úvodnom príspevku píše,že na celú noc.
@doriiis chapem, ze na celu noc. Nenapisala, ze deti ostavaju doma same. Mozno ma babysitting, babku, kamosku, susedu.
I tak detom nieco povedat musi, kam ide.
@pralinka25 ano rozviedla som sa po troch deťoch, aj si našla druhého manžela s ktorým sme spolu 25r, ale nikdy som ich nenechala samé doma. Bola som na ne sama, deti šli do MŠ a jaslí a ja do práce . Ex si ich bral k sebe na víkendy, na prázdniny sviatky, vtedy som mala čas na seba. Časom som spoznala manžela a ten čas sme trávili často spolu. Neskôr výlety.A po čase sme šli do spodného bývania.
@anonym_autor OMG. To kde sme? Na katolíckom fóre? Všetky matky moralistky keď budete doma jazdiť na vašom mužovi, vedzte, že aj slobodná matka má svoje potreby a chce si vrznut. A nie, nie je to hriech, aj keď ma doma 3 deti. Uvedomte si, že sú dosť veľké aby v pohode doma zvládli jednu noc. Áno, viem ze je tu veľa z vás, ktoré aj 10 aj 16 ročných chodíte ešte asi uspavat a fúkate im práškový cukor do zadku ale také tu bude za pár rokov vyplakavat, čo ste z nich vychovali... Teda nie, ako sa to mohlo len stáť??! Ved som pre svoje dieťa spravila všetko 😲😲🙄 no takto.
Ja som v 16 rokov bežne a často strážila súrodencov a medzi nami je 11 a 7 ročný rozdiel a veru aj v noci. A bývalí sme s oboma rodičmi. A naše babky mávali takmer v 16 rokoch uz tehotenské brucho.
Takže autorka, s čistým svedomím si choď vrznut. Nemusíš mať žiadne výčitky. Skus niečo ako babska jazda, prespavacka u kamošky, to by mohli tie 2 mladšie deti ešte zožrať 🤷 alebo brigada 😀
Necháváš 3 deti cez noc samé lebo si chodíš užívať? Fakt choré. Ak máš normálne stráženie tak si viem predstaviť že raz za čas ok, pravidlne mi to aj tak nepríde správne.
@anonym_9c91b1 a kde ich mam nechavat? su prazdniny.
@anonym_autor to ich celu noc nechas samych??? Radsej im ho predstav a nech on chodi k Vam.. 🫣
@anonym_bb98ad alebo ani vydaté nie sú a na krku deti.
Milá autorka, neviem ako dlho ste s priateľom, a kde su det8, alebo ich odnes k babke, otcovi na vikend a vtedy bud s priatelom...a ked uz bude cas na zoznamenie tak budete moct slat u vas doma.
@pralinka25
@vilma7 čítaj s porozumením
@kapanek1 Nechápe! Hanbila by som sa ako matka ráno nabehnúť domov s vedomím, že o mne deti vedia, že som bola vytrtkaná.
@anonym_0cbbfe Ak si vydata a si hlucnejsi typ, deti sem-tam nieco zapocuju, dnes uz aj 6 rocne vedia, co sa deje ... zase nerobme zo sexu nejaku vedu, patri k zivotu.
@anonym_autor do prace chodit musis, ale na celonocne prietrtky nie. Stoji ten chlap vobec za to aby si klamala svojim detom?
@anonym_1b5e6a isteze stoji, ak ma zaujem o zenu s tromi detmi
Nemám cas a ani chuť čítať všetky odpovede, ale len toľko k tvojej dileme - poznám osobne ženu, ktorá takto odchádzala od 15-rocneho. A nechci vedieť, za co ju teraz jej 21-rocny syn má. Pres*aty vztah do konca zivota. Odpisal ju. Nie preto, že si nasla chlapa. Ale kvôli tomu, že uprednostnila "200 gramov mäsa" pred chvíľami, kedy ju najviac potreboval. Za mňa je to, čo robíš totálne dno. Hľadajte si iné chvíľky na sex, keď sú deti v škole napríklad, ale nie na úkor nich.
@anonym_autor OMG. To kde sme? Na katolíckom fóre? Všetky matky moralistky keď budete doma jazdiť na vašom mužovi, vedzte, že aj slobodná matka má svoje potreby a chce si vrznut. A nie, nie je to hriech, aj keď ma doma 3 deti. Uvedomte si, že sú dosť veľké aby v pohode doma zvládli jednu noc. Áno, viem ze je tu veľa z vás, ktoré aj 10 aj 16 ročných chodíte ešte asi uspavat a fúkate im práškový cukor do zadku ale také tu bude za pár rokov vyplakavat, čo ste z nich vychovali... Teda nie, ako sa to mohlo len stáť??! Ved som pre svoje dieťa spravila všetko 😲😲🙄 no takto.
Ja som v 16 rokov bežne a často strážila súrodencov a medzi nami je 11 a 7 ročný rozdiel a veru aj v noci. A bývalí sme s oboma rodičmi. A naše babky mávali takmer v 16 rokoch uz tehotenské brucho.
Takže autorka, s čistým svedomím si choď vrznut. Nemusíš mať žiadne výčitky. Skus niečo ako babska jazda, prespavacka u kamošky, to by mohli tie 2 mladšie deti ešte zožrať 🤷 alebo brigada 😀
@anonym_9a7229 No vidíš, ja som zasa prekvapená, koľkým ženám príde úplne normálne nechať doma 6 a 10 ročné deti doma kvôli tomuto. A ešte si vymýšľať klamstvo.
Možno keby najskôr sa s daným mužom dobre spoznala, trávila s ním čas mimo postele, časom i s deťmi, nemusela by následne vymýšľať príbehy a mohol by chlap prespať u nich, ona u neho a normálne povedať dsrim: Dnes v noci k vám príde bzbka/teta Jana/..., lebo ja idem k Ferovi.
Avšak každý si bude ku vzťah a deťmi i s partnerom inak.
@anonym_9a7229 Ale tu vôbec nejde o jej potreby. Nikto jej tu nevyčíta, že si chce zasexovať. Vyčítané tu má, že za týmto účelom necháva doma samé svoje tri deti. Ak by s ním strávila pár hodín a večer sa vrátila domov, ok. Ak by boli deti u otca, babky, mali opatrovateľku, ok. Ale nechápem ako si môže spokojne spať vedľa chlapa, keď jej doma deti zaspávajú samé, lebo ich tam nechala. Ešte, keď nebýva v noci doma často. Ja by som sa za takú matku hanbila a veľmi by som jej to zazlievala.
@anonym_9a7229 No vidíš, ja som zasa prekvapená, koľkým ženám príde úplne normálne nechať doma 6 a 10 ročné deti doma kvôli tomuto. A ešte si vymýšľať klamstvo.
Možno keby najskôr sa s daným mužom dobre spoznala, trávila s ním čas mimo postele, časom i s deťmi, nemusela by následne vymýšľať príbehy a mohol by chlap prespať u nich, ona u neho a normálne povedať dsrim: Dnes v noci k vám príde bzbka/teta Jana/..., lebo ja idem k Ferovi.
Avšak každý si bude ku vzťah a deťmi i s partnerom inak.
@abbey1 možno nehľadá priateľa, ani nového otca pre svoje deti. Možno proste len ma potrebu a chuť na sex. V takom prípade teda má čakať kým najmenšie dieťa nedovrsi 18 rokov, ano?
@abbey1 možno nehľadá priateľa, ani nového otca pre svoje deti. Možno proste len ma potrebu a chuť na sex. V takom prípade teda má čakať kým najmenšie dieťa nedovrsi 18 rokov, ano?
@anonym_9a7229 Čo to tu furt točíš, ty aj vieš čítať s porozumením? Veď nech si to naplánuje vtedy, keď bude o deti postarané. Všetky tu píšeme, že je hnus kvôli tomu nechávať deti doma samé cez noc!
@pralinka25 vieš čo áno tiež mám druhého chlapa, ale u nového partnera som neprestávala cez noc keď bolo dieťa u mňa. Ale keď bolo u otca , prípadne sme sa stretávali pár hodín. A vzťah vydrzal.Napriek tomu autorku nesudim ani neodsudzujem hoci tiež si myslím, že by nemala tráviť celú noc mimo s novM partnerom,hlavne keď nevie ako to povedať deťom aj keď áno má právo na nového partnera
@anonym_9a7229 Ale tu vôbec nejde o jej potreby. Nikto jej tu nevyčíta, že si chce zasexovať. Vyčítané tu má, že za týmto účelom necháva doma samé svoje tri deti. Ak by s ním strávila pár hodín a večer sa vrátila domov, ok. Ak by boli deti u otca, babky, mali opatrovateľku, ok. Ale nechápem ako si môže spokojne spať vedľa chlapa, keď jej doma deti zaspávajú samé, lebo ich tam nechala. Ešte, keď nebýva v noci doma často. Ja by som sa za takú matku hanbila a veľmi by som jej to zazlievala.
@anonym_9c91b1 sme v 21.storoci, mame kamery, telefóny, autá. Nenechá ich predsa napospas na ulici.
Ale beriem, že možno by stačilo spraviť co treba a vrátiť sa v noci domov. Len ma zarazilo koľko supov moralistkych sa tu zrazu vzlietlo.
To vážne ich necháš samé doma? To chlap ti je presnejší ako deti? By som bola v takom strese nechať deti samé v noci, že by som nič nespala. Rozumné riešenie je vziať chlapa k sebe ale to zase nemôžete robiť to čo zrejme chcete (respektíve spravím čo potrebujem a idem spať k deťom nie?) ako im to povedať normálne mám priateľa, tie deti niesú sprosté
@anonym_9a7229 v tom prípade si môže aj zakúpiť pomocníka. alebo použiť vlastné šikovné ručičky... na toto fakt nepotrebuje chlapa.
@anonym_9a7229 Čo to tu furt točíš, ty aj vieš čítať s porozumením? Veď nech si to naplánuje vtedy, keď bude o deti postarané. Všetky tu píšeme, že je hnus kvôli tomu nechávať deti doma samé cez noc!
@anonym_9c91b1 ved bude o ne postarané, ty asi necitas s porozumením. Budú doma, so súrodencom, ktorý je o 2 roky dospelý človek. Ale to je zase uhol pohľadu.... Ja ho mam iný ako ty.
@anonym_9a7229 je mi absolútne fuk, či autorka bude chrapať jedným , s polkou či celým mužstvom, a aj sa som občas stražila dvoch mladších súrodencov, ale nie tak ako ona, že si nechá deti ...robte si čo chcete ja si idem užívať.
Kým som súrodencov stražila(nie cez noc) mama nechodila chrapať s jedným druhým tretím. Ty áno?
Neželám nikomu nič zle, ale čo ak sa niečo stane? Čo ak sa puberťakovy zapáči tak táto voľnosť, že si tiež pôjde po tvojom odchode niekam užívať, opíjať alebo niečo ešte horšie.
Čo spraví ten 10 r s malým 6r?
To si musia rozdať za noc koľko krát aby nutne musela zostať až do rána? Nestačí kým pôjdu deti spať , užívať si pár hodín a potom smer domov?

Davaj pozor aby nebolo stvrte.Tie 3 deti máš s jedným muzom asi nie že …nikdy by som nenechala deti same, to je jedno že ma 16 lebo tie su priorita a nie nejaky cudzí chlap