icon

Ako zachrániť dieťatko v nebezpečnom prostredí?

21. júl 2026

Obraciam sa na Vas zeny, lebo verim, ze budete vediet pomoct. Opisem situaciu. Mala bytovka na dedine, vychod. V bytovke zije zena-drogovo zavisla. Cca 3 mesiace sa tam k nej nastahovala dalsia zena, zrejme tiez drogovo zavisla. V kuse chodia za nimi chlapi. Pred bytovkou v kuse vecer auta, aj 10 aut sa vystrieda. Predavaju sa aby mali na drogy. Pride taxik, nasadne jedna alebo druha a uz idu niekde poblizku asi zrejme po svoju davku. V kuse z bytu pocut hluk, krik, hadky. Ta prva zena ma dve deti, ktore si zobrala jej matka a ziju teda s babkou v Amerike. Zial, teraz tato dotycna porodila babatko. Ma ho tam u seba v tom jej bordely. Bolo pocut ako s nim trasie ako na neho vrieska ze ho nenavidi. Ale je mozne ze je aj na tabletkach, ze ho niecim oblbuje. Neviem co robit, len by som chcela pomoct tomu dietatku nech nevyrasta v takom prostredi. Co robit ako postupovat ? Ma niekto z Vas realne skusenosti ? Je tu niekto zo socialky, kurately a pod. ? Ako zachranit taketo babatko ? Zial, poznam aj pripad, ked drogovo zavislí rodicia predavali svoje dve male deti (5r.) na sex. Deti su neadoptovatelne, uplne poznacene tym vsetkym. Je velky predpokald ze aj toto takto skonci, kedze drogovo avislý ludia, su uplne mimo, prepnutí bez zabran stratia vsetku sudnost a zdravý rozum.

Strana
z3
cacianka
Dnes o 06:47
@anonym_autor

@anonym_6dff83 Ako okamzite ? Ja tam nie som. Pridem po vikende do prace a kolegyna zacne rozpravat prihodu napr. Z piatka ako tam zasa bolo kvantum aut a raz jedna raz druha vybiehali do aut, plno nadrzanych spinavych hnusnych chlapov....to je take, no, okamzite. Alebo pride a povie ako vcera s tym deckom triasla ako na neho vrieskala...tak ako okamzite mam volat ? Ja ju nemam za susedu, ze tam zijem a som viac v kontakte. Skor by ta kolegyna mala nieco podniknut. Zatial sa k tomu velmi nema, preto rozmyslam, ake moznosti mam ja.

@anonym_autor začne rozprávať ?! ihneď by som ju stopla - Eva a ty si čo urobila ?! prečo si nezasiahla, veď ty podporuješ násilie na dieťati , nesprávny život s kriminálne prostredie. Rieš to alebo mlč, nič mi nehovor. By som jej vytkla, že ak nerieši, neverím jej ani slovo a nebudem to počúvať

Strana
z3