icon

Neľutovali ste vyšetrenie dieťaťa v CPP?

17. mar 2026

Neolutovali ste, ze ste dieta dali vysetrit v CPP? Dodrziavaju ucitelia pokyny psychologicky? Nevysmievaju sa dietatu spoluziaci, ze je integrovane? Neni to pre dieta negativna nalepka? Mam podozrenie na dysgrafiu. A adhd.

Strana
z2
autor
20. mar 2026
@andreatytler

@anonym_autor Bojis sa ze dieta bude onalepkovane diagnozou a pritom mu sama davas otrasnu nalepku "slabsi" ziak. Mate v rodine "slabsich" ziakov?

@andreatytler praveze nemame.🫤

andreatytler
21. mar 2026

@anonym_autor Ty ako mama, mas povinost sa o neho postarat najlepsie ako vies a ak mas podozrenie ze ma diagnozu s ktorou mu lekari mozu pomoct, ty nemas pravo mu tu pomoc odopriet.

leidin
29. mar 2026

Neviem, podla mna to nema zmysel, lebo tu pracu za to dieta nikto nikdy neurobi. Musi sa snazit viac, to je jedina cesta. Tiez som mala tieto problemy ale kedze som to hned zistila sama, ze nechcem mat trojku a aby roky v skole boli prepadak tak som drela a nechcela som aby niekto zistil ze je to pre mna hrozne tazke. Vacsinou som pre ostatnych bola vzor a este aj vysvetlovala im veci, lebo som vedela na com sa clovek myli, ked to nechape najprv. Asisent je len hanba a tiez myslim ze ubera dietatu flexibilitu a ten bude ho psychicky este deptat, ze dieta chce mat pokoj a nezavislost a nie ze este mu niekto ma diktovat co a ako. To ze by daco vysvetlil je nepravdepodobne len mu bude hovorit antimotivacne bludy ze a teraz sa sustred podla mna. Takze sa bude citit jak ultimatny debil ale nebude mat na vyber kedze sa okolo celeho spravi cirkus s vysetreniami a tak.spoluziacka mala ulavu ale lepsie znamky jej to neprinieslo. Ucitelov to tiez nezaujimalo. Take deti treba drzat nakratko a nie okolo nich skakat. Lebo pomoct im moze jedine disciplina.

zuzanka.zuzu
29. mar 2026

😳 toto musí byť neskutočne frustrujúce pre ostatné deti 🙈 na prvej strane jedna napísala že dieťa "žiadne úľavy nemá... ale nerobí toto toto toto toto" 🙈 wtf 🤷🙈🙈

27ivana
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2