icon

Udrel váš pubertiak niekedy kvôli mobilu?

13. jún 2026

Kamosku udrel 14r syn, lebo mu vzala mobil. Capol ju. Neviem jej poradit, mam mensie deti. Je to normalna reakcia pubertiaka? Ako reagovat? Co spravit? Ja si ho pamatam ako zlateho, kludneho. To ozaj ta puberta tak zmeni deti? Ze aj k bratovi je zrazu hnusny, neprijemny, vysmieva sa mu, provokuje ho. Kamoska je nestastna...

Strana
z2
anonym_0abfe9
Včera o 06:17

🤣🤣🤣🤣 ako by ste naspät tlkli 🤣🤣🤣🤣sliepocky
Kde vychova zlyhala vam je fuk

anonym_17b1ce
Včera o 06:24
@anonym_9f5e12

Ďalší produkt benevolentnej výchovy. Chlapec bol určite veľa objímany a furt počúval, že jeho pocity su v poriadku. Žiaľ, takýchto detí pribúda a bude ich pribúdať. Máte, čo ste si vychovali

@anonym_9f5e12 respektujuca vychova nie je o absolutnej slobode, ale o nastavenych pravidlach bez bitky. Ale to si asi nezazila, ty si asi tiez z tych bitych, ktore to teraz vo svojej vychove obhajuju slovami: skoda kazdej, ktora leti vedla.

anonym_df1104
Včera o 07:27

@anonym_autor vazne sa dospela zena bez ohladu ci je matka alebo nie pyta, ci je normalne, ze dieta je uplne jedno v akom veku dvihne ruku na rodica? Akoze VAZNE?! 😂 Ak sa to stane vidim obrovsku chybu vo vychove kedy dieta nema respekt a uctu voci rodicom, ze si to dovoli. Takze treba zacat budovat respekt, puberta diametralne nezmeni dieta pokial ma nastavene spravne hodnoty od utleho veku.

anonym_55e022
Včera o 07:50

V okolí mám prípad, keď 14 ročné dieťa bodlo otca do chrbta kvôli mobilu. Otec je na vozíku...

anonym_69efda
Včera o 10:08

@anonym_autor nie, nie je to normálne. Je to nezvládnuta výchova (ak nie je mentálne postihnutý). Také veľké dieťa už musí vedieť, kde sú hranice a ako sa správať k autorite, ktorou aj rodič je.

myfair80
Včera o 14:39
@anonym_0d821b

Zbalit veci, dat do ruky adresu najblizsieho detskeho domova alebo socialky, zazelat vela stastia ... kym sa neospravedlni a neodmaka si to nejako doma.

@anonym_0d821b toto hadam bol len vtip?

anonym_0d821b
Včera o 14:41
@myfair80

@anonym_0d821b toto hadam bol len vtip?

@myfair80 nie, mlady by sa spamatal ze hryzt ruku, co ho krmi, sa nerobi. Ani kvoli mobilu. Ked to necha tak, prejde mu to, na buduce jej vymlati zuby, ked mu neda na chlast?

mooonika1975
Včera o 15:00

Inak vziať mobil decku, závislému, je ako drogu vziať závislému . Je to tak, žiaľ, keď chceš mať pokoj od dieťaťa, tak nech sedí a pozerá do mobilu, keď nepočúva , vezmem mobil . Cele zle.

autor
Včera o 16:13

Ospravedlnil sa, bol nahnevany a ona to dorazila.. vzala mu ho v strede hry. Ma zaracha, maka v domacnosti a mrzi ho to...

Strana
z2