icon

Zažili ste konflikt s rodičmi na ihrisku?

Dnes o 09:15

Ahoj mali ste už nejaký konflikt s inými rodičmi na ihrisku alebo niekde v podniku alebo neviem na nejakom mieste kde sa niečo udialo a došlo k nejakému ataku?

Strana
z2
marsmykkok
Dnes o 16:58
@anonym_autor

Prepáčte zaujíma ma to nakoľko študujem psychológiu dosť ma takéto situácie zaujímajú aj rôzne pohľady z iných strán na to

@anonym_autor No ak študuješ psychológiu vieš rešpektovať len pocity detí alebo aj dospelých? Tá žena mohla mať tiež toho dosť, možno nemá s novorodencom režim, do toho staršie má prázdniny v škôlke a vyžaduje pozornosť alebo ešte ani do škôlky nechodí, chcela si s mužom na 30 minút oddýchnuť možno pri tom jedle a nemohla, lebo proste prišiel tam starší chlapec čo robil jej chlapcovi zle... Pre teba je hra ak silnejší a starší si nájde niekoho mladšieho a slabšieho a robí si z neho bábku a robí si čo chce? Bola by to hra keby aj napríklad 14 ročný takto dáva dole šiltovku 6 ročnému? Naozaj dnes je doba že silnejšia sviňa ide?
A ak má niekto také citlivejšie dieťa čo sa horšie presadí nemá s ním ísť nikde či už na ihrisko, do reštaurácie alebo na kúpalisko lebo sa tam nájde vždy dieťa čo využije to že je slabšie a robí mu zle? Prečo matka toho 3 ročného nezasiahla okamžite ak videla že jej syn dáva vkuse šiltovku dole mladšiemu? Ale však načo jej synáčik sa bavil a riešila iba to že sa druhá strana dovolila ozvať...

cyberk
Dnes o 17:02

joooj.. jeden spratek, ktory chodil na ihrisko robil vzdy nejake neplechy, raz sa dcerka hrala v pieskovisku a najprv to vyzeralo milo, ze sa chce s nou hrat, ale potom jej dal piesok na hlavu, kedze mala ciapku len som to oprasila a povedala, ze to sa nerobi (ale vravim si ze asi omylom...).... po minute to urobil zas, to uz aj druha mamicka mu povedala, ze to sa nerobi... spravil to treti krat a uz som vystartovala po nom :D ze kde ma rodicov, a ze ak nezvladaju vychovu nech odidu z kadial prisili (ukrajinci), a ze ak este uvidim, ze robi nejakemu dietatu zle, tak ho vychovam ja rucne strucne... pobrali sa prec.
Na dalsi den som ich tam zas stretla, zas robil zle (vstal si do stredu pieskoviska a hadzal piesok naokolo), to som uz necakala a rovno skrikla, ze ak sa nevie spravat a pekne hrat, tak nech pada prec lebo za seba uz nerucim. Odisli hned prec nastastie. Na taketo deti uz nemam zlutovania. A je mi jedno co za diagnozu mal, ak tychto retardov nevedia dat matky/babky dokopy nemaju, co robit medzi ostatnymi detmi.

anonym_bb6cbe
Dnes o 17:07
@cyberk

joooj.. jeden spratek, ktory chodil na ihrisko robil vzdy nejake neplechy, raz sa dcerka hrala v pieskovisku a najprv to vyzeralo milo, ze sa chce s nou hrat, ale potom jej dal piesok na hlavu, kedze mala ciapku len som to oprasila a povedala, ze to sa nerobi (ale vravim si ze asi omylom...).... po minute to urobil zas, to uz aj druha mamicka mu povedala, ze to sa nerobi... spravil to treti krat a uz som vystartovala po nom :D ze kde ma rodicov, a ze ak nezvladaju vychovu nech odidu z kadial prisili (ukrajinci), a ze ak este uvidim, ze robi nejakemu dietatu zle, tak ho vychovam ja rucne strucne... pobrali sa prec.
Na dalsi den som ich tam zas stretla, zas robil zle (vstal si do stredu pieskoviska a hadzal piesok naokolo), to som uz necakala a rovno skrikla, ze ak sa nevie spravat a pekne hrat, tak nech pada prec lebo za seba uz nerucim. Odisli hned prec nastastie. Na taketo deti uz nemam zlutovania. A je mi jedno co za diagnozu mal, ak tychto retardov nevedia dat matky/babky dokopy nemaju, co robit medzi ostatnymi detmi.

@cyberk V podstate s tvojím prístupom súhlasím, ale tie reči o retardoch a Ukrajincoch si si mohla odpustiť. Zbytočne si sa zhodila.

Strana
z2