Bolesť pod pravým rebrom
Ahojte cca pred mesiacom som tu písala. Idem od začiatku 8.9 (utorok) som bola na gastre kde mi zitili zápal žalúdka dali mi ozion 20mg 2x denne užívať.... V sobotu som si dala s deťmi večer domácu pizzu ( nejako som si vtedy neuvedomila že by som nemohla ale chceli sme si urobiť pekný večer) a v noci už som cítila pichanie pod pravým rebrom a v nedeľu som bola celý deň v bolestiach v pondelok som zašla k svojej lekárke povedala mi že si mám dať pankreolan a pri bolestí algifen kvapky.,..hneď po obede mi volali z gastra a poslali dvojkombinaciu kvôli helikobakteru..že mám pozitívny.... Antibiotiká som dobrala ale o chvíľu to bude mesiac a ja pociťujem stále bolesť ako dasa sa to ale mám takú pichlavu a niekedy tupu je to aj po jedle užívam ozion od dnes už iba jednú tabletku ešte mesiac by som mala užívať... v máji som mala robené aj sono bruchá aj CT kde zistili mi obličkové Kameňe. A to som si myslela že Kameňe mám na zlcniku.... Lebo aj vtedy ma to trošku bolelo. Už normálne ani neviem či ísť k svojej lekárke alebo čo..🤦🏻♀️ ide ma poraziť..na stravu sa snažím dávať pozor alebo naozaj mám jesť len sucháre?

@nikola1507 žlčník, no. 🫤 Asceton na predpis mi pomohol a potom samozrejme operácia. 😢