icon

Bolesť pod pravým rebrom

nikola1507
Dnes o 21:06

Ahojte cca pred mesiacom som tu písala. Idem od začiatku 8.9 (utorok) som bola na gastre kde mi zitili zápal žalúdka dali mi ozion 20mg 2x denne užívať.... V sobotu som si dala s deťmi večer domácu pizzu ( nejako som si vtedy neuvedomila že by som nemohla ale chceli sme si urobiť pekný večer) a v noci už som cítila pichanie pod pravým rebrom a v nedeľu som bola celý deň v bolestiach v pondelok som zašla k svojej lekárke povedala mi že si mám dať pankreolan a pri bolestí algifen kvapky.,..hneď po obede mi volali z gastra a poslali dvojkombinaciu kvôli helikobakteru..že mám pozitívny.... Antibiotiká som dobrala ale o chvíľu to bude mesiac a ja pociťujem stále bolesť ako dasa sa to ale mám takú pichlavu a niekedy tupu je to aj po jedle užívam ozion od dnes už iba jednú tabletku ešte mesiac by som mala užívať... v máji som mala robené aj sono bruchá aj CT kde zistili mi obličkové Kameňe. A to som si myslela že Kameňe mám na zlcniku.... Lebo aj vtedy ma to trošku bolelo. Už normálne ani neviem či ísť k svojej lekárke alebo čo..🤦🏻‍♀️ ide ma poraziť..na stravu sa snažím dávať pozor alebo naozaj mám jesť len sucháre?

anonym_87cf09
•
Dnes o 21:31

@nikola1507 žlčník, no. 🫤 Asceton na predpis mi pomohol a potom samozrejme operácia. 😢