Dievcata, dr max testy su spolahlive? Ci mam to brat ako kanalik? Vobec som tom neni zbehla, testujem prvy krat
@krasneleto nazivo je trosku hrubsia, ale aj mne sa vidi tenka
o dva dni zopakuj a bude jasnejsie
Su spolahlive podla mna,teda 2x som mala pozitivne a aj som bola tehotna ale ten tvoj vyzera negative, uz na prvy den meskania som mala silnu ciarku
@ivetta1234 nemeska mi, som cca 9-10 den od ovulacie
Preco si potom robis test?
@ivetta1234 pretoze v kazdej jednej diskusii pisu, ze im vysiel test na 10 den po ovulacii uz, ale hlavne preto, lebo som uz nedockava.
@ivetta1234 a teda bolia ma prsia, dost ma to prekvapilo
Jaj no to chapem aj ja som bola nedockava ale podla mna sa to moc neoplati ale teda mozno sa ti nieco ukaze,vela stastia
@ivetta1234 no tak ano, tento je jasny tolko dni po meskani? Ja mam dostat stv-sob, ale tak nejdem to silit, ja som ani predtym nerobievala testy (snad naposledy pred 10 rokmi; ale tam som chcela prave negativny vysledok
), len to pichanie v prsiach mi je akesi podozrive
Tento test bol robeny v den ked mi mala prist,ja som si robila aj ovulacne testy a potom som to vsetko nahadzala do DM kalkulacky MS cyklu takze som presne mala vypocitane kedy mi ma prist,po prvom dietati sa mi totiz posunula ovulacia o par dni preto sa nam chvilku nedarilo otehotniet, aj mna prsa boleli ale to ma zvykli aj pri MS ale este k tomu sa mi aj snivalo ze som tehotna a bola som
A teraz som si kukla stary kalendar a pozitivny tehotensky test som mala 16 dni od posledneho pozitivneho ovulacneho testu
@ivetta1234 to je prosim ta aka kalkulacka? Mne sa ocividne tento mesiac taktiez posunula ovulacia, co sa mi nestava.
https://www.mojadm.sk/inspiracia-a-poradenstvo/...
Tu mas link,aby si si nemusela stale pocitat,aj ked samozrejme odchylky tam nejake budu
@ivetta1234 dakujem ti
Neni zac
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ta ciarka je tenka, skor kanalik