icon

Energopomoc nikde

malulienka
Dnes o 20:07

Ahojte
Bola nám priznaná energopomoc este v min.roku a doteraz žiadny šek, žiadny email nič..neriešila som zatial nič, dokedy čakať?

anonym_cb4e19
•
Dnes o 20:09

@malulienka ani nám nič neprišlo😵‍💫

domkakvet
•
Dnes o 20:10

@malulienka neviem do kedy cakat, ale ani mne este nic neprislo.

zuzanaete
•
Dnes o 20:14

Uz si mala davno riesit. Ved uz 2x vyplacali.

martinka13
•
Dnes o 20:22

Ja som riešila a potom prišla. Už 2x. U nás sa to rieši v klientskom centre, tam kde sa vybavujú doklady

anonym_980dd9
•
Dnes o 20:22

Pride ti to, az ked v buducich volbach preukazes, ze si volila Fica.

anonym_85bb16
•
Dnes o 20:28

@malulienka Aké kúrenie máte?

ivanaks
•
Dnes o 20:32

Ale to si mala riešiť hneď - najskôr zájsť na okresný úrad, kde by ti vytlačili tvoj kód (a prípadne dali aj formulár, ktorý vyplníš). A potom si to mala poslať doporučene na príslušné ministerstvo. Mne potom doplatili 1. sumu, vzápätí aj druhú a teraz mi prišiel šek na nové vykurovacie obdobie. Ale sú to fakt smiešne sumy (tá prvá bola v cene poštovného za doporučený list, ktorým som namietala, že mi energopomoc bola schválená a šek nikde 🤣).

anonym_980dd9
•
Dnes o 20:33
@ivanaks

Ale to si mala riešiť hneď - najskôr zájsť na okresný úrad, kde by ti vytlačili tvoj kód (a prípadne dali aj formulár, ktorý vyplníš). A potom si to mala poslať doporučene na príslušné ministerstvo. Mne potom doplatili 1. sumu, vzápätí aj druhú a teraz mi prišiel šek na nové vykurovacie obdobie. Ale sú to fakt smiešne sumy (tá prvá bola v cene poštovného za doporučený list, ktorým som namietala, že mi energopomoc bola schválená a šek nikde 🤣).

@ivanaks Kocurkovo.

anonym_48937d
•
Dnes o 20:37

byvas v bytovke/panelaku a mas centralne vykurovanie /ustredne kurenie, alebo byvas v dome a kuris si sama?

anonym_00e04c
•
Dnes o 20:54

Uz vam prišla faktúra. Ak vam odpisovali elektrinu ? Na tej faktúre je pred energomocou a po ceny