icon

Máte alebo kúpili by ste červenú kabelku?

8. máj 2026

Máte červenú kabelku? Kúpili by ste červenú kabelku? Alebo akú výraznejšiu farbu máte? Nosím oblečenie väčšinou čierne, hnedé, modré. Rozmýšľam na leto oživiť šatník farebnejšou kabelkou. Samozrejme kvalitnou koženou.

Strana
z2
dori2
8. máj 2026

mam cervenu kozenu nadhernu od lubive 🙂

janinah
8. máj 2026

Nosím výrazné kabelky celý život,prevažne červené,teraz mam tmavomodrú.

elenka74
8. máj 2026

ja mám ružovú, ale kúpila by som si aj červenú, keby som ju mala k čomu nosiť

zildo
8. máj 2026

Kúpila by som si. Možno trošku väčšiu a takú skôr matnú. Na nejakú malú, lesklú nemám odvahu.

anonym_78a4c2
8. máj 2026

@anonym_autor nekupila

thereisabear
8. máj 2026

Červenú nie, iba ak burgundy.

euka210
8. máj 2026

@anonym_autor nie, mam ciernu a bielu. Kaki na bezne denne nosenie. Nosim oblecko modre, zelene, cierne, hnede, sive. Ruzova a cervena to mam par ks oblecenie.

anonym_4dfbf0
8. máj 2026

mala som krásnu bordovú. už skončila svoju púť.

autor
8. máj 2026
@euka210

@anonym_autor nie, mam ciernu a bielu. Kaki na bezne denne nosenie. Nosim oblecko modre, zelene, cierne, hnede, sive. Ruzova a cervena to mam par ks oblecenie.

@euka210 akú kaki máš?

petamich
8. máj 2026

Cervena nie je moja farba 🙂 takze nie ale mam napr. burgundy.

autor
8. máj 2026
@petamich

Cervena nie je moja farba 🙂 takze nie ale mam napr. burgundy.

@petamich burgundy je veru asi univerzalnejsia

rozculena
8. máj 2026

mala som červenú

denisa_deniska
8. máj 2026

Nie, evokuje mi to takú lacnotu 🙂 kabelka má byť nadčasová, kombinovateľná, nie ako päsť na oko k tmavému outfitu.

slavomira236
8. máj 2026

@anonym_autor mama ma tiez tento vek a neviem ai predstavit jej zablokovat fb...

rachel36a
8. máj 2026

Mam, krásnu, červenú...nenosím každý deň, ale občas si ju vezmem

michaela329
8. máj 2026

@anonym_autor mám červenú...listovku. Mám aj ružovú, fialovú, takú lakovanu modrú....aj hadiu a aj béžovú s veľkým strieborným srdcom od muža. Kombinujem podľa nálad.

billy_jean
8. máj 2026

Nie, raz som mala crossbody a darovala som ju. Mám burgundy, mala som púdrovo ružovú, ale červenú nechcem.

arianna25
8. máj 2026

Mám červenú. Občas príde na chuť zobrať červenú ale väčšinou nosím jemné farby tlmené a čierne. Nosím aj ružové kabelky, hnedú a čiernu.

euka210
8. máj 2026
@anonym_autor

@euka210 akú kaki máš?

@anonym_autor taka do zelena sportova

svetlonos
8. máj 2026
@slavomira236

@anonym_autor mama ma tiez tento vek a neviem ai predstavit jej zablokovat fb...

@slavomira236
Niečo mi unikli alebo si chcela písať do inej témy? 🙂

svetlonos
8. máj 2026

@anonym_autor
Mám, lesklú väčšiu, podobný materiál ako na obrázku. Je super. Žiaľ nie Orava koža a začala sa trochu supať. Inak som bola spokojná a je výrazná. Pokiaľ si s tou výraznou farbou v pohode, kľudne si kúp. Nevyskúšala nevieš 🙂
Ak si nie si istá, kúp si najskôr nekozenny a uvidíš, či sa cítiš s farbou komfortné. Aj áno, môžeš potom pozerať po kvalitnej koženej 🙂.

anonym_267379
8. máj 2026

mam cervenu, ruzovu, zltu aj zelenu, vsetko krasne ziarive odtiene, kabelku neladim k obleceniu, ani k topankam, u mna je to vyrazny prvok, ale len tento jeden

dankabg
8. máj 2026

Mám krásnu stredne veľkú červenú kabelku od ľúbivé, je matná a dlho som mala aj lesklú. Nevidím na Tom nic lacné ani vulgárne. Ale ja mám rada farby a čierna je smrrrrrt, takže u mňa sa nájdu aj viac farebné kabelky.

kp7333
8. máj 2026

Mam mensiu cervenu kozenu crossbody a nosim ju hlavne k tmavomodrym alebo bezovym outfitom (spolu s cervenym ruzom).

michaela329
8. máj 2026
@kp7333

Mam mensiu cervenu kozenu crossbody a nosim ju hlavne k tmavomodrym alebo bezovym outfitom (spolu s cervenym ruzom).

@kp7333 ja mám červenú rada k prúžkom...k tomu červené ďobky do uší - no hotová lacnota vulgárna 😏

kp7333
8. máj 2026
@michaela329

@kp7333 ja mám červenú rada k prúžkom...k tomu červené ďobky do uší - no hotová lacnota vulgárna 😏

@michaela329 ano, aj k pruzkovanym a namornickemu stylu, ci bielomodrym satam.

mimirka32
8. máj 2026

@anonym_autor ja mam vela roznych farieb. Aj ciernu, hnedu, tmavomodru, aj ruzovu, pudrovu, zelenu, svetlomodru, burgundy. Kupila by som aj cervenu, keby sa mi pacila

oriesocek
8. máj 2026

Mám aj červenú, žltú, zelenú, mala som aj ružovú. Mám béžovou ….

vroni
8. máj 2026

Mám, nosím a kúpila by som si zase. Nemám rada a nesedia mi momentálne vychytené zemité farby, zostavam farebná v sivom svete 🤣

anonym_251251
8. máj 2026

@anonym_autor Mam cervenu a mala som aj tmavocervenu, len sa po 11 rokoch pokazila. Ale bola velmi kvalitna, nebola velka, ale vela sa do nej zmestilo. Mala som ju strasne rada. V San Marine sme ju kupili, kvalitna bola velmi!

Strana
z2