Najčastejšie témy diskusií vo vašej domácnosti

11. máj 2025

Ake temy najcastesie rozoberate doma s muzom/zenou? Ja chapem, ze kazdy den je iny, ale tak vo vseobecnosti. Napriklad dnes. O com ste sa dnes s muzom/zenou dnes bavili?

ariannazara
11. máj 2025

Pol dna o hokeji 😊😀 potom začal futbal real madrid, potom muž išiel na dedinsky futbal takže také debaty 🫣

doriiis
11. máj 2025

O jeho práci,o novej kamere,čo sme si kúpili,o mojich rastlinkach,o našich plánoch do budúcna,o planoch na ďalší týždeň.... normálka

galganka
11. máj 2025

O chodníku, ako ho obaja naprd robíme, o deťoch, o obede, zase o deťoch, klebety zo včera, keď bol vonku, potom čo ideme kúpiť, potom že by sme si niečo dali, tak kam ideme do mesta, potom o pračke, potom o večeri, medzitým o tom, kde je najstaršia, potom sme sa zhodli, že ten chodník dobre robíme, potom čo pustíme v telke, kto naženie deti spať, čo si dáme k telke za maškrtu... A pekný deň za nami... 🤣 A už vidím, keď ľahneme do postele, koľko vecí mi zase napadne... 🫣😂

hanaxxx
11. máj 2025

V poslednej dobe vacsinou preberame politicku situaciu doma a vo svete

lindous
11. máj 2025

Robili sme itinerár čo všetko chceme vidieť na výlete, na ktorý sa chystáme, zakecali sme sa pri tom o rôznych výletoch z čias, keď sme sa ešte nepoznali, potom som mala monólog o tom ako by som sa chcela dať ostrihať, ktorý si trpezlivo vypočul a statočne prikyvoval a inak tak nejak o všetkom a o ničom, čo deň priniesol 🙂

klementinka58
11. máj 2025

riesili sme plany na leto, vylety, rozpocet okolo toho, bookovali sme ubytka a riesili kam na jarne prazdniny ci daka europska metropola alebo slovensko

tilly
11. máj 2025

V poslednom čase riešime zdravotníctvo, strašne nás štve. Svokra má problémy a lekari strieľajú diagnózy jednu cez druhú a syn, zranený športovec sa nevie z toho dostať a uteká mu kariéra, do ktorej vložil celý svoj život. Stálo to už strašné peniaze a nikto nevie, čo s tým a on má najväčšiu sezónu,namiesto toho, aby pretekal, sedí zruteny doma, lieta po lekároch a nikto nevie, čo s ním.
A kúpila som letenky na budúci víkend, tak plánujeme, čo sa dá za jeden a pol dňa stihnúť.

pink_lady
11. máj 2025

predchvilou sme si citali niektore temy na MK - asi 1. krat spolu- sže pane bože to co sa tu rieši...🙈 tak a aha ukazem ti este niečo - a ukazala som mu jeden inzerat co som nahodne vcera nasla - pouzite spinave topanky, este dofotena blatova podrazka - č 42 teda po pubertiakovi, vyšmatlane a za 18€ - v obchode ich mali toť za 20 v akcii ako posledne kusy (D***)...ja chapem ze ked pani kupovala stali mozno 30-35 ...tak sme sa tu chvilu bavili o tom ze čo su to za zenske, ked toto su schopne nahodit si na bazar...a ci existuje niekto kto by to kupil...a inak sme sa bavili o ceste do Prahy kde ideme o tyzden, o letnej dovolenke /kde prespime po ceste/ a o zajtrajších prijimackach...

marianarem
11. máj 2025

Konkretne dnes a vcera o dietati, o umelej inteligencii, o politike, o manzelovych podnikatelskych napadoch, o greckej kuchyni a o nasom vinohrade. Zrovna sme ale boli dost mimo domu v spolocnosti.
Inac najcastejsie temy su asi dieta, vinohrad a vino, nasa praca (robime spolu), politika a spolocnost, akakolvek oblast vedy a ludia, ktorych pozname. Rozoberam s muzom pomerne casto aj niektore temy z MK, byvaju tu zaujimave veci a pribehy.

kiki68
11. máj 2025

Posledne papriky, rajciny a novy papez 😀😀😀 hot topics

andrejka1974
11. máj 2025

Tak dnes sme sa bavili o termohlaviciach na radiátor a zároveň sme hľadali topánku našej dcéry autistka , ktorá ju vyhodila za bránu tak že sme ju z vnútornej strany nevideli a hľadali sme ju vyše hodiny takže občas nestihame sa ani v vehu rozprávať aké každý den si spolu sadneme a rozprávame o práci o deťoch a všetkých veciach

hankab
11. máj 2025

3/4 dna sme sa nebavili, lebo ma nasral 🤣
A teraz vecer v posteli o prerabke terasy, o psoch, o tom co urobíme s jeho chrapanim aby som neskoncila na psychiatrii z nedostatku spanku.
Ale mavame aj dni, kedy sa mesiac vkuse bavi(me) o tom co v zahrade vyrastlo, ktory strom posunie o 5cm doľava a ktory o 30cm dopredu. To mi ide extremne na nervy. Alebo ked si vymyslí novy projekt, je schopny o nom rozpravat tyzden vkuse a 15x sa ma spytat ci to teda moze tak byt.
A niekedy sa mi ani nechce ho pocuvat 😬🤫 tak len pritakavam a myslou som inde.

ivik4
11. máj 2025

O tom co sme prave jedli, co budeme jest, co kupime na jedenie, kam sa ideme najest ,o ktorej budeme jest aby sme stihli pracu, posilku, nejaku prechadzku 🤔. To tak zväcsa 😄😄

biba_18
11. máj 2025

prišla som z 5 dňového výletu s kamoškou tak o tom a o synovej práci a o tom ktorý hotel vybrať na výlet a či má naša poistka storno výletu ☺️ a o futbale a o hokeji… dnes teda nič zásadné, ale bežne aj o geopolitike alebo životnom prostredí či audiotechnike a technológiách opráv striech či zateplenia 🤷‍♀️

zmrzlinka2021
12. máj 2025

@tilly kam letíte?

danica2711
12. máj 2025

a ty o čom, anonymná autorka "chúlostivej" témy?

tilly
12. máj 2025

@zmrzlinka2021 Sicília