Je podľa vás plat 800 eur čistom poriadku v dnešnej dobe.
Není v poriadku no žiaľ tak sa zaraba na Slovensku. Samozrejme nie v každom rezorte. Musíš mat soboty a nedele aby si zarobil viac.
Ak robíš pomocnú silu v kuchyni na pár hodín týždenne, tak paráda! Ak si IT v BA, tak veľká bieda
O akú prácu ide ? To treba špecifikovať , ak už sa chceš popýtať a porovnávať . Učiteľ ,ktorý začína svoju prax v školstve zarobí asi toľko veru- lebo tabuľky ...je to vysokoškolák, s vedomosťami. A naopak predavač v LIDL má takýto plat pri 25h týždennom úväzku ...
@lenka7477 zacinajuci ucitel ma 1200 eur, to nemaju absolventi inych VŠ, to je podla teba tak malo ze zivoria?
Moja dcéra zarába podotýkam v banke 650 eur čistého, takže tak
@queendixie ja píšem niečo o živorení ?
@lenka7477 pises ze zarabaju 800 pritom maju 1200, preco klames?
@queendixie fúha - daj si vínko a nohy hore
@lenka7477 tak ja sa pytam lebo je to velky rozdiel
@tulipanik12 v banke nemá hmotnú zodpovednosť?
Aj hej, niektorí majú aj menej. Záleží ale, kde bývaš, či máš partnera, deti, či si sam/sama.
@janai1 nie, to nemá, ona robí v archíve banky
Je to bieda,co si budeme hovorit vzhladom k dnesnym cenam. Aspon 1000e v cistom by uz mal byt standard. Zial,vieme,ze nie je.
@queendixie Ty pracuješ v školstve? Ktorý učiteľ má nástupný plat 1200€ v čistom? No zaujímavé, som v školstve už nejaký ten piatok a o plate 1200€ v čistom môžem len snívať a snívať a snívať....v čistom mám necelých 900 €, externe študujem VŠ za nie malý peniaz, hlavne kvôli vyššiemu platu, teda presnejšie kvôli tej troške vyššieho platu. Takže znova sa ťa pýtam, pracuješ v školstve, či len deň blbec?
@viera77 v cistom sa nikdy plat neuvadza, uvadzam brutto, a ani to nie je 800 ale 950, podla mna na zaciatok super plat
Žarnovica jednota aj víkendy aj ranné za ešte menej ako 800 minulý rok
@queendixie ty sa preber prosim ta, tolko maju ucitelia s niekolkorocnou praxou a nie zacinajuci ucitel
V banke ako poradca klienta som mala pred rokom 750 euro v čistom , čistá hrôza a taká zodpovednosť
Štátna správa - 860 €. Vivat tabuľkové platy.
Ale teda, závisí od pozície a závisí aj od regiónu.
@queendixie Autorka píše o plate netto....prečo sem teda pletieš brutto? A na začiatku čoho je ten úboho-smiešny plat akože "super"? Žiješ ty vôbec na SK? V dnešnej dobe plat pod 1000€ (brutto, netto - to je jedno) nie je vôbec super!
@viera77 ale ja pisem ze na zaciatok, ved ani ini absolventi nemaju viac, pozri si profesiu, je to plat absolventa, mozno keby ludia nevolili fica bol by vacsi
@queendixie pobavilo ... že začínajúci učiteľ 1200€ v čistom
to musí ešte veľa rokov odrobiť, vzdelávania si spraviť, atestáciu, aby toľko mal
@zuzanockamt ja nepisem v cistom, pisem v hrubom, skus citat s porozumenim spravy vyssie, vzdy sa vsade uvadza plat brutto
@queendixie Autorka diskusie píše o plate v čistom. Takže sa držím toho. O tom je diskusia.
bezny plat odborneho referenta vo verejnej sprave (KE) a...nie je to v poriadku
Pracujem v zdravotníctve
napíš brutto,lebo netto má každý iné.
sanitarka? na sestricku malo...
@zobaka Praktická sestra a je to v čistom.
podla toho za aku robotu