Výbušný manžel

7. jún 2023

Ja ani neviem čo chcem počuť.. Asi sa chcem len vyrozprávať. Sme s manzelom spolu 9 rokov, mame dve male deti… Niekedy je fajn, poupratuje, je s deťmi. Niektoré dni zase úplný ignor. Lebo on je unavený z prace tak on si ide ľahnúť. On vstáva 3;45 tak ide o 19-20 spať. Zase aby som mu nekrivdila vždy staršiu zoberie spať takže ja potom uz uspavam len mladšieho.. Z jednej strany viem, že ma lubi. Viem, že sa mi snaží splniť všetko po com túžim. Vela mojich snov už splnil. Ale je strašný ale strašný nervak. On sa proste sám na sebe vytočí a potom si to vždy zliznem ja. Vtedy mi nadáva fakt hnusne, do k.riev, že som chudera, že som j.bnuta, špina a podobne. Keď sa fakt vytočí nemá problém ma aj buchnúť. Netvrdím že ma rovno boxuje alebo facka ale napr mi dá ten box do ruky.. Pred hodinou sme sa pohádali lebo som uspavala mladšieho a už bola fakt na nervy lebo som ho 2x uspala a on sa 2x zobudil.. Ja som chorá, mala som toho uz dosť po celom dni tak som už proste chytila nervy a zakricala som. On sa zobudil prišiel do obývačky za mnou že či som jebnuta … Že mala sa budi že mám držať hubu. niečo som odvetila, chytil malej fľašku co ma na vodu a treskol mi s nou po hlave… Takto sa to deje stále. Tie urážky a tak keď sa hádame. Nie vždy sa ma ale dotkne, veľakrát udrie do niečoho iného.. Proste za všetko môžem ja. Keď sa aj niečo stane a ja tam nejsom tak aj za to môžem ja. Keď chytí tento svoj stav tak to trvá chvíľu, potom po 5min dôjde a je úplne normálny. Vždy si poviem že nebudem sa s ním bavit nechám ho tak nech si to vyzerie ale vždy som sprostá a bavíme sa hlavne kvôli deťom. Ja neviem ako zmeniť tu jeho výbušnosť. Aby sa vedel kontrolovať … Koľkokrát si poviem, že odídem od neho. Aj jemu som to povedala a začali typické vyhrážky ako mi zoberie deti ako povie že som labilná a bla bla. Bojim sa aj tohto ale neviem, ja ho mám rada naozaj on je super pokiaľ nechytí ten svoj ja to volám, že “rapel”… Neviem čo s tým robiť aby sa kontroloval.. Deti su ešte male ale ta staršia už to všetko vníma ako sa ku mne správa 🥺

januska12323
7. jún 2023

Áno naozaj si na hlavu ak s ním stále ostávaš. Viac nemám čo dodať.

0silvia0
7. jún 2023

Vsetko je o nom, on je najdolezitejsi. Ked sa on naserie, vzdy si vinna ty. Ked sa hadate, vzdy vsetko prekruti tak, aby si sa ty citila ako idiot a vinna za vsetko? Normalne sa s nim komunikovat neda, lebo vsetko povazuje za utok na svoju velactenu osobu a hned ziape?

bessie12
7. jún 2023

A to ešte si stále s tým manipulátorom?? Odid od neho. Čím skôr tým lepšie. Hlavne si uvedom, že trpia hlavne deti, tak to urob najmä kvoli nim.

54tinka54
7. jún 2023

On sa ti začne vyhrážať s tým že ty si labilná a že ti zoberie deti? Veď labilný je on.. a nenechaj sa zastrašiť ohľadom detí, to sú len silné reči.

momoftwo
7. jún 2023

Ty naozaj cakas na den, ked mu pri hadke prepne tak, ze chyti do ruky noz miesto detskej flasky? On by mal urgentne navstivit psychiatra a ty rozvodoveho pravnika..

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
7. jún 2023

odporuč mu návštevu psychiatra - myslím to úplne vážne.
tabl. na ukľudnenie by mu isto spravili dobre. alebo aspoň psychologa , ktorý ho naučí dychové cvičenia ako reagovať pri amoku...

aaadkaaa
7. jún 2023

Toto nie je vybusny clovek, toto je psychopat. Moj muz je vybusny, ked nieco robi a nedari sa mu, tak je nervozny a nadava, ale tym veciam, ktore sa mu nedaria. Nie mne. Raz by mi povedal nieco tak vulgarne, alebo vztiahol ruku .... akoze toto je vazne, vazne cez. Utec od neho, nieze odid...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hama_ba
7. jún 2023

Ľúbi ťa z celého srdiečka 🥰

dzulli1980
7. jún 2023

Mne ostane vždy strašne ľúto, keď takéto čosi čítam ... on je hovädo, vybíja sa na Tebe a Ty ako taká naivná teenagerka ho budeš obhajovať ... keby mi aj modré z neba zniesol, len raz by na mňa zdvihol ruku, povedal by mi, že som jeb-utá, p.ča atď. o fyzickom násilí ani nehovorím ... dovidenia, dopočutia ... nie, netolerovala by som to ... neponižuje Ťa to? Veď si mu porodila dve zdravé deti, obetovala si sa, prišla si o kus svojho ja ... a takýto pičiak sa bude na Tebe odbavovať? ... vážne? Fakt to dovolíš? ... veď nech sa onanuje inde, nech kope do dverí, keď má nervy ... fakt si ochotná toto tolerovať? ... byť jeho fackovací panák? ... a prečo?

akbara77
7. jún 2023

@dzulli1980 syndróm týranej ženy. Nechápem, kde hľadajú takýchto typkov, kde ste mali rozum preboha? Chudata deti ,že žijú v takom prostredí.

autor
7. jún 2023

@elizabet173 nebol vždy taký. Áno bol možno nervak ale nikdy sa takto so mnou nebavil a nerobil to čo robí dnes… o prvu dcéru sme sa dlho snazili, chodili sme spolu aj do CAR..tešili sme sa že sa to podarilo potom, že som otehotnela. Druhé tehotenstvo prišlo nečakane úplne. Ale už po prvom porode sa zmenil. Ja mám pocit, že proste je sebec. aj keď ma deti neho zaujíma men on, že on je unavený, on chce odpočívať a ležať a pozerať film .. ja keď slm chorá povie mi že nemoze zostať doma z prace ze musim to zvládnuť.. ze však ja to zvládnem a vydržím všetko. Aj mi povie ze ma obdivuje ze vydržím tak fungovať ako fungujem. Ma vela tých svetlých chvíľok, toto sa nedeje každý deň ale naozaj ma to prestáva bavit. Už to nedávam. Z druhej strany ja si neviem prestaviť odísť a zostať s deťmi sama. Neviem možno som zaslepená ale proste podľa man nie je taký ten typicky tyran ktorý doma bije ženu a deti… Lebo naozaj 95% času je nám dobre, chodíme na výlety a tak. Len keď chytí tento svoj 5minutovy stav tak ho nespoznávam..
@deti95060810 presne som nad týmto rozmýšľala, ze by sme niekam isli. Lenže neviem či by som ho niekam dostala, či by si niekdy priznal ze ma problém a nevie sa kontrolovať.. Nedávno robil psychotesty a spravil ich. Hovorila som mu ze ich nikdy nespraví podľa toho aký je výbušný a aj tak ich spravil, tak ja už nerozumiem..

ahhola
7. jún 2023

Jajaj.... Explozivny psychopat na MK č. 666....
Raz sa vytočí a prehodí ta cez balkón...
Poradiť?....
Neviem a ľutujem tvoj život a hlavne budúcnosť vašich detí... 💔
Snad nejaké oblbovaký, no to by musel priznať problém na jeho strane a to on iste nemá (irony off)

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
victoriab
7. jún 2023

je mi uzko na zaludku len to citat! a deti sa na to pozeraju. zbal si caky paky, zacni sa mat rada a uz nikdy nedovol, aby ktokolvek nazval tvoju osobu jebnutou chuderou a akokolvek sa dotkol neprimerane tvojho tela!!! nikdy!

victoriab
7. jún 2023

niektori radsej prijmu zname peklo, nez neznamy raj...

https://www.youtube.com/watch?v=sqDioUT7wyc


ps uveeom si, ze nerozhodujes a nie si zodpovedna len za seba. si zodpovedna aj za stastie tvojich deti, za to, v com vyrastaju, aky vzor dostavaju, co zazivaju a ako ich to dod.be v ich buducnosti. niet nad to, ked si dcera o 20rokov prinesie domov frajera, co ju castuje nadavkami a sem tam jednu prifajci 😑

monika185243
7. jún 2023

Pýtam sa dokedy chceš toto trpieť?

liv1
7. jún 2023

Ano autorka je to typicky tyran, ked ta raz zmlati do modrin ci udrie tvoje dieta tak co povies. Ze 95% casu je super? Ano mnohi su super, aj ti co zdrptali svoje zeny aj ti co zabili svoje zeny aj ti co mlatili svoje deti, vedeli byt aj velmi super.
Je to cisty psychopat, lebo normalny clovek sa takto NIKDY nechova.
Neporadim ti hned odist, ale poradim ti navstivit psychologa cim skor a zdoverit sa. Pisat si dennik, nahrat na video jeho stavy. Lebo raz ked si povies, ze presiahol uz vsetky hranice ktore mas a budes chciet ist budes mat dokazy preco. Ze nie ty si ta labilna, ale on je psycho a tym padom neexistuje, ze by mu zverili deti. Aj navsteva psychologa bude isty dokaz toho, ze sa to deje nejaku dobu. Ak nieco nezmenis bude to len horsie. Nechas so sebou zametat ako s handrou. Co robis ked na teba krici? Ked ta udrie? Zacnes revat? Alebo sa mu postavis a povies toto si ku mne nedovoluj? Kamoska dostala prvu facku v zivote a vies co urobila? Chlap ako hora a ona mu ju vratila a povedala mu ze uz nikdy sa neopovaz. On sa smial, ale naozaj, uz nikdy ju neudrel je to 15 rokov. Nehovorim ze to mas urobit ty, ale maj guraz pre pana a nenechaj si zo seba robit to co z teba robi tvoj muz. Never jeho debilnym vyhrazkam, zacni mysliet na zadne vratka, setri si tajne peniaze, zacni premyslat o zivote bez neho. Nemusis mu to hovorit, ale v sebe budes vediet ze musis spravit nieco, aby tvoje deti nevyrastali s tym, ze taketo spravanie je v poriadku. Lebo NIE JE. A ked to robi tebe, coskoro to zacne robit tvojim detom. Lebo sa nevie ovladat.

deedol
7. jún 2023

skus si prosim uvedomit, ze vas vztah je priklad pre tvoje deti, ze ako to "ma" vo vztahu vyzerat. bola by si rada, akeho ma tvoja dcera skveleho muza, keby ju takto otlkal? bola by si stastna, keby tvoj syn mlatil svoju partnerku?

ak ti zalezi na detoch, skontaktuj sa s nejakou organizaciou pre tyrane zeny, lebo ty tyrana si a potrebujes psychologicku pomoc, lebo sama sa z toho nedostanes, kedze ho len ospravedlnujes. drzim palce.

luccija
7. jún 2023

Vstávat 3:45 musí byť veľmi ťažké ja ho chapem, že je na nervy a vybusny, ale to či píšeš je strašne len čítať a nie to prežiť doma.
Ty tiež nemusíš kričať na dieťa, že sa zobudí muž a dieťa.Ved ten malý to nerobí naschvál
Obidvaja by ste sa mali zamyslieť o pár rokov budete ziapat po sebe všetci.Co si myslíš aký bude o 2,3,5 r?ešte horši
Treba ísť k psychiatrovi nech mu dá lieky na tie amoky

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
7. jún 2023

autorka píšeš - Lebo naozaj 95% času je nám dobre
tak odhadni ako často máva ten amok? raz za mesiac? alebo týždeň....a či 3 krát do týždňa....

sissy27
8. jún 2023

Keby za tebou prisla tvoja dcera a povedala ti, ze ma frajera, co jej obcas nadava do kuriev, sem-tam jej pri.ebe, a ona nevie co dalej, lebo inak je fajn, co jej poradis? Dcerka moja milovana, to je v poriadku, to je normalne, takto vyzera prava laska, zostan s nim… alebo jej pomozes pobalit veci a spravis prve posledne pre to, aby ju uz nikdy neudrel a neublizoval jej? Ked ti pride domov syn a povie, ze dnes frajerke jednu drbol lebo je to spina hnusna, tak ho objimes a povies, ze si nanho hrda aky je silny a nebobacny muz? Alebo mu povies, ze takto sa k milovanej zene spravat nesmie? Tam mas odpoved na to, co mas robit…

sofia1979
8. jún 2023

To myslíš vážne toto? Podľa mňa to berieš, ako len takú chybičku krásy. Čo tak vôbec nieje chceš, aby taký grobian bol v budúcnosti teraz príkladom pre vaše deti? Čo si z toho vezmú, ako ťa mláti? Teraz len box čo potom však sme v 21 storočí tebe príde normálne, že ti flaskou tresne po hlave. Ono to tak začína. Utekaj kade ľahšie ak máš takú možnosť čo na ňom ľúbiš? Bože ja toto nepochopím dobrovoľne sa nechať biť

autor
8. jún 2023

@liv1 ja sa mu vždy postavím. Aj vždy mu všetko vrátim. Ja sa ho nebojím. Myslím si o sebe že som dosť silná aj z tej psychickej stránky. Nejaká druha žena by bola už zdeptana len z tých pomenovaní.. Úprimne so mnou to už ani nehne.

olimuc
8. jún 2023

Prepac, ale po tom, co som precitala tvoj prispevok … kazda generacia potrebuje svojich 20% debilov a manipulatorov .. tak ako pises ty, tvoj syn bude jednym z nich a dcera bud trubka, kt bude drzat ako hluchy dvere ako mama, alebo sa zmeni na despoticku harpiu … normalne deti vyrastat nebudu, vzhladom na to co vidia doma. Co vidis na tom chlapovi ty? Byvanie? Peniaze? Alebo mas obavy, ci to zvladnes sama alebo ci este nejakeho najdes? Fakt mi rozum neberie, ze sa po prvej facke nezbalis a nejdes, alebo nevyhodis jeho( to nehovorim, keby mi chlap povedal, ze som k… tak asi nepredycha ten cirkus) mala by si sa zamysliet nad buducnostou, lebo mozno raz skoncis s 5 min slavi v NC ked ta najdu v nejakom sude alebo ta budu zbierat po kuskoch v nejakom lese. Je to krute … ale je to tak. Bohuzial nikto Ti nepomoze, pokial ty sama budes ospravedlnovat jeho spravanie.

autor
8. jún 2023

@luccija ja naozaj po deťoch bežne nekricim. No keď s teplotou 2 hodiny uspavas dieťa na rukách už máš toho naozaj dosť, ešte k tomu keď ho konečne uspis a on sa zobudí, dokonca 2x. Tiež nie som bezchybná a áno vybuchla som ale nenadávala som malemu..
@deti95060810 neviem ako často ale nie je to každý týždeň.. čo sa týka udretia tak to už vôbec. včera sa stalo toto a predtým možno ešte raz ale viac nie.
@olimuc bývanie ani peniaze nie. Mame spoločný dom na hypotéku, manžel zarába priemerne, takže nie nie je nejaký boháč… sama neciem čoho sa bojim. Asi toho že 9 rokov som s ním a zrazu by som bola sama a a ešte aj s deťmi.. neviem fakt..

la_dolce_vita
8. jún 2023

Bohuzial sa to bude len stupnovat a zhorsovat..

0silvia0
8. jún 2023

Citis sa silna, lebo v pohode strpis jeho vulgarizmy?
Toto myslis vazne?
Si obet narcistickeho zneuzivania.
Teraz nam ho tu zacnes obhajovat, tusim si uz zacala.