Ktorý lekár mi predpíše Ozempic alebo Mounjaro?
Ahojte,v Nitre a okolí je nejaký lekár ktorý by ma prijal za svoju pacientku a pod jeho dohľadom by mi predpísal Ozempic alebo mounjaro? Alebo nejaká klinika ktorá sa tým zaobera?Viem ze v BA,v Žiline, Trebišove su také kliniky. Ale hľadám niečo v okolí, ďakujem za odpovede, odpovede mimo otázky má nezaujímaju😉
@anonym_00a105 lebo ste hlupe a davate klinikam zarobit.
@natalka13 a ty si úbohá, keď nám nadávaš.
@anonym_autor Aka klinika v BA to predpise?
@anonym_autor pozri stranku proti obezite
@jogy1984 najväčšia sranda je, že Malachovskej a jej podobné, nikdy jej nefungovala strava a pobyb. A teraz keď sú tieto liečivá veľmi ľahko dostupné, zázrakom všetky hviezdy chudnú, trepú o tom ako upravili jedálniček a pridali pohyb 🤦♂️ No to určite. Ako aj Cibuĺa. Keď športovala, nabehala, vypotila litre potu, bola ako jaternica. Teraz zázrakom pohybom chudne 🙂 Magistry farmácie v nemenovanej obci by vedeli rozprávať z čoho chudne.
@anonym_e37e87 pesne tak. Jedna z mala, ktorá mala gule to priznať bola Drobova. Chodila k Pallovej na kliniku. ostatne všetky zázrakom chudnu a vyzerajú ako matohy. Ako napr.taka Polakova
@dada7224 ja som schudla už 12 kg s Mounjarom.

@anonym_713c1f jasné, že predpíšu, konkrétne Mounjaro úplne bez problémov. Veď to je brutálny biznis pre tie kliniky. Si zober, že ak ideš cez obvodného, odbery a vyšetrenie máš hradené zo zdravotného poistenia a Mounjaro stojí cca 200€ na mesiac. Ak ideš cez súkromnú kliniku, odbery a vyšetrenie stoja 150€ a Mounjaro ti priamo tam vydajú za 400€. Hovorím z osobných skúseností. Po mesiaci zase odbery, vyšetrenie a vydanie Mounjaro. A takto, dokým nie je pacientka spokojná s váhou. Strašné prachy sa v tom točia.
@anonym_00a105 lebo ste hlupe a davate klinikam zarobit.