icon

Ukrajinský zubár Dr. Čajka: Pridajte recenzie

14. aug 2026

Ahojte, viete mi poradit mena doktorov, chcem si ich overit v zub.komore. a rozpravaju po slovensky? Ak k nim niekto chodi, potesi aj recenzia. Dakujem. Chcem prejst od zubara z paroviec, ktory mi dava terminy o 3/4mesiace a treba mi opravit 5zubov, kym sa k nemu dostanem, o ne pridem. Po kojeni sa mi lamu jeden po druhom...

anonym_73e069
14. aug 2026

@anonym_autor Bola som raz u Čajky na Klokočine a hrôza a des... Zubár sa hral jednou rukou na mobile a druhou mi tvaroval plombu, v strede zákroku ukazoval sestričke memečka na mobile a spieval si. Chvíľami som si myslela, že je opitý... Sestrička mu 2× počas zákroku hovorila, že pred pacientom sa takto správať nesmie, odpoveď bola čistá arogancia. Fakt, fakt, fakt najhorší zážitok za asi celý život. Nie, zubár nevie po slovensky...Jediné, čo je fajn, je, že vás vie zobrať ešte v ten istý deň, čo sa objednáte.

Potom Čajka vo Veľkom Cetíne je už o niečo lepšia. Pracuje tam doktor a jeho žena a za mňa sú zatiaľ fajn. Asi rok dozadu mi obaja robili 4 kazy a zatiaľ bez problémov. Oveľa lepší prístup ako doktor na Klokočine.

anonym_6b29a8
21. aug 2026

Ja som bola u Mudr. Čajku raz na pohotovosti, lebo bol vikend a on poskytoval osetrenie za priplatok aj cez vikend.
Prišiel v teplakoch (OK, neriesim).
Slovensky moc nevedel, neviem, mne ta recova bariera vadí pri takychto odbornych detailnych informaciach, osetril zub ktorý nakoniec aj tak isiel von. A este mali tam riadny bordel, krvave veci v ambulancii. Nepríjemný zážitok.
Posúdiť neviem, kde bola chyba, robim mi cistenie kanalikov, ale teda bolelo to dalej a nakoniec vytrhla moja zubarka.

foxyfox
31. aug 2026

Ja chodím k nim, ale do Cetína, lebo mi je to výhodnejšie z Janíkoviec ako chodiť na Klokočinu. Sú tam manželia z UA. Za celý život som nebola tak spokojná so žiadnym zubárom a to som ich pár vystriedala, lebo som sa sťahovala. Radšej mám pani zubárku, lebo on toho veľa nepovie a necítim sa pri ňom preto tak komfortne, ale to je len pocit, nie je zlý, nepríjemný, len málo komunikjje. Ale ona je úplne zlatá, príjemná, po slovensky vie normálne do tej miery že všetko vieme odkomunikovať. A čo sa týka práce, tak som veľmi spokojná, lebo všetko čo urobí aj vydrží a aj dobre vyzerá. Ceny sú primerané a termíny úplne super, veľmi rýchlo vedia dať termín. Dá sa samozrejme vybrať či na zákrok prídete v čase jej alebo jeho ordinačných hodín. Sestrička je tiež super.

autor
31. aug 2026
@foxyfox

Ja chodím k nim, ale do Cetína, lebo mi je to výhodnejšie z Janíkoviec ako chodiť na Klokočinu. Sú tam manželia z UA. Za celý život som nebola tak spokojná so žiadnym zubárom a to som ich pár vystriedala, lebo som sa sťahovala. Radšej mám pani zubárku, lebo on toho veľa nepovie a necítim sa pri ňom preto tak komfortne, ale to je len pocit, nie je zlý, nepríjemný, len málo komunikjje. Ale ona je úplne zlatá, príjemná, po slovensky vie normálne do tej miery že všetko vieme odkomunikovať. A čo sa týka práce, tak som veľmi spokojná, lebo všetko čo urobí aj vydrží a aj dobre vyzerá. Ceny sú primerané a termíny úplne super, veľmi rýchlo vedia dať termín. Dá sa samozrejme vybrať či na zákrok prídete v čase jej alebo jeho ordinačných hodín. Sestrička je tiež super.

@foxyfox dakujem🩵