icon

Rada o nosiči

martinamatulka
3. dec 2021

Ahoj. Obraciam sa hlavne na mamičky , ktoré nosia detičky v nosiči. Mám prvé babatko a akurát vyberam daky vhodný , aby som mohla drobca nosiť čo najskôr a neublížila mu. Teraz ma tri týždne. Veľmi sa mi páči tento

https://www.mall.sk/nosice-satky/manduca-le-pet...

viete mi prosím povedať Vaše názory , možno poradiť iný. Za každý názor Vám ďakujem.

lienkashoppingqueen
•
3. dec 2021

ja mam KOKADI, neviem ci je tu taka znacka na SK; ale je to dobry nosic. Jeden z najvyhladavanejsich v Rakusku. Kupila som na bazare za 80€, normalne ceny su okolo 120-150€

lienkashoppingqueen
•
3. dec 2021

ja hladam teraz skor pre dieta co vie sediet, nad 10 kg, ak by niekto poradil. Na turistiku, a aj nejaky na bezne nosenie mozno. Ale skor uz len nejaky na turistiku. Vdaka😉

sejbipi
•
3. dec 2021

Šatky sú super, no je to s nimi dosť pracné. Ja mᡠnosič Moyo, ale odporúčam nosiče poskúšať, nie všetky sú rovnaké

ivangeline
•
3. dec 2021

Nekupovala by som Manducu. Skor Rishino Flexible ci Sestrice alebo Be Lenka...alebo satku...a kludne aj od ruky. ;) Daj sa do skupiny nosime nase deti na Fb alebo cosi podobne a lepsie poradia. Najlepsie je aj tak ist vyskusat,ak mas moznost. Napr tu v KE mame Nozickovo.

biem22
•
3. dec 2021

@martinamatulka ja zas na manducu nemoz nič zle povedať 🙂 za mňa áno, ale každému sedí niečo iné

petraj122456
•
3. dec 2021

Sestrice carrier one. Perfektný!! Vhodný pre novorodeniatka až po rok a pol

euka210
•
3. dec 2021

@martinamatulka v pohode, aj my sme mali manducu, od 3,5kg moze, nas prvy ju mal rad, od par tyzdnov sme ju pouzivali. Aj na vylety s 1,5r sa da vyuzit.

andreadobrocka
•
Odpoveď bola odstránená
•
martinamatulka
autor
•
5. jan 2022

@andreadobrocka Ahoj, áno už mám kúpený a drobec vyzerá že je celkom spokojný tak dúfam že to tak aj ostane. Ale ďakujem za radu ☺️