Možnosť otehotnenia počas užívania antikoncepcie

symma139
1. júl 2014

Čauko,baby užívam HAK poctivo o chvíľu už dva roky.
Nikdy som nezabudla užiť tabletku, ani som za toto obdobie neužívala antibiotiká.
Aká je možnosť otehotnenia? Viem ako funguje HAK, ale viem, že v príbalovom letáku píšu aj o nejakých minipercentách, ktoré aj napriek užívaniu spôsobili tehotenstvo. Či to len vtedy ak bola HAK braná nepravidelne, resp. užívateľky brali antibiotiká napr. ?
Menzes som mala dostať v pondelok - ako vždy, prsia ma bolia, tak hádam to bude do zajtra už. 🙂 nestresujem len mi táto vec napadla, dík

monika11m
1. júl 2014

no ja som brala 6,5roka bez problemov.

hviezdicka111
2. júl 2014

@symma139 neboj sa, ja som brala 7-8rokov...nejak tak...ale ziadne nechcene tehotenstvo sa nekonalo 🙂 pokial beries presne, atd....musel by to byt velky zazrak aby si otehotnela....ja som skor mala problem otehotniet po vysadeni...trvalo 8mesiacov kym sa podarilo 🙂

7zahrad
2. júl 2014

@symma139 Pokial nemas v merku bohateho chlapa, ktoreho chces dostat do chomutu, je ta pravdepodobnost otehotnenia pri tabletkach za rok uzivania jednopercentna.

Pri bohacoch to neplati. Tam zlyhavaju tabletky jedna radost. /vtip/

hviezdicka111
2. júl 2014

@7zahrad 😀 😀 😀

dada000
2. júl 2014

@summa139 Uzivala som hak 5rokov a raz mi vobec neprisla...povedala som to svojej gyn.a ona ze to sa moze stat...normalne som pokracovala v papani...keby sa ti ani na dalsi mesiac nedostavila vtedy by som kontaktovala svoju gyn..

janicka99
18. júl 2014
Používateľ janicka99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janicka99.

Baby a co viete o znizovani ucinkov antiky pri fajceni, resp. pri alkohole? Lebo doteraz som bola v tom, ze nejaky ten poharik, resp. cigareta znizuje ucinok, ale minule mi kamoska vravela, ze to je blbost. Neviete teda nahodou ako to je? Uz len cisto pre info, uz som vysadena, snazime sa o babo, ale ma to len tak napadlo, ked som videla tuto diskusiu... 🙂

diky!

@7zahrad super vtip :D:D

maria1989
18. júl 2014

@janicka99 jasné že je to blbosť... to by potom bola preľudnená planéta 😉

micka93
22. nov 2014

Ahojte chcem sa opytat ja beriem softinelle, ale teraz mam akurat pauzu medzi tabletkami takze mam menštruaciu. Ale uz mam koniec a stala sa nam s priatelom taka vec ze sa zabudol a dal to do mna. Ako to funguje možem otehotniet? Povedzte mi prosim lebo ma strach ze otehotniem.. Mate s tým niktorá skusenosti? Som chranena aj pocas tej pauzy? Dnes beriem 1 tabletku s blistru a vcera sa nam to stalo.