icon

Ako sa vyrovnať s dvomi mimomaternicovými tehotenstvami?

miriama219
11. feb 2025

Ahojte. Najde sa tu niekto , kto ma zasebou 2x mimomaternicove a uz ani jeden vajecnik ? Ako ste sa s tym vyrovnali ?

daskasss
11. feb 2025

Áno ja, šla som potom na IVF, vyšlo na prvý krát. Stava sa...

maminkadeticiek
12. feb 2025

Ides dalej.Mozes mat detu?Predpokladam ze ano.Odteraz sa budete snazit obmesiac.Good luck,hlavne si to snazenie uzivaj 😊

zuzinabila
14. feb 2025

@maminkadeticiek da sa otehotniet bez vajcovodu spontanne?...

glade22
19. feb 2025

Ale nemáš ani jeden vajcovod či vajecnik?

dianka3
22. feb 2025

@maminkadeticiek Ty o čom točíš? Však nemá ani jeden znamená že už nikdy prirodzene neochotne iba umelé oplodnenie. Veď sa pýta ako sa s tým dá vyrovnať a ty jej napíšeš aby si užívala snaženie 🤦‍♂️To ako keby ti vy vybrali maternicu a ti niekto napíše good luck a užívaj si snaženie... Bez vaječníkov a vajcovodov už nikdy neotehotnieš nemáš ako jediné umelým oplodnením.
@miriama219autorka je mi to strašne ľúto... 😔 S tým sa žiadna žena ktorá túži byť matkou nezmieri.Bude ťa to trápiť celý život. Ale sú ženy ktoré majú oba vaječníky a sú neplodné alebo nikdy neotehotneli prirodzene iba umelo. Jediná cesta za dieťaťom je jedine klinika tam vám pomôžu ale zase bude to aj drahá záležitosť aj kopec úsilia. Držím ti palce a prajem len veľa šťastia do života ❤️

babula2023
2. máj 2025

@miriama219 ahoj ja som mala prve tehu MMT a teraz ma caka zakrok druhe tiez MMT .. neskutocne som zle na tom

miriama219
autor
2. máj 2025
@babula2023

@miriama219 ahoj ja som mala prve tehu MMT a teraz ma caka zakrok druhe tiez MMT .. neskutocne som zle na tom

@babula2023 u mna to nakoniec dopadlo tak ze to nebolo druhe mimomaternicove ale konecne vytuzene tehu .

Ale uplne ti rozumiem co musis prezivat. A urcite neexistuju slova ktore by ti pomohli. Cas zahoji vsetky rany a verim ze mozno inou cestou ale babatko si Vas najde. Silno objimam ❤️

dianka3
2. máj 2025
@babula2023

@babula2023 A už si si istá ze je to mimomaternicové? 😟

dianka3
2. máj 2025

@miriama219 a ty si prečo písala keď si si ešte nebola ani istá? Teraz sa babula2023 musí cítiť hrozne. Aj ja som bola v tom ze ty už máš 2 krát a ty si ešte áno nevedela

babula2023
3. máj 2025
@miriama219

@babula2023 u mna to nakoniec dopadlo tak ze to nebolo druhe mimomaternicove ale konecne vytuzene tehu .

Ale uplne ti rozumiem co musis prezivat. A urcite neexistuju slova ktore by ti pomohli. Cas zahoji vsetky rany a verim ze mozno inou cestou ale babatko si Vas najde. Silno objimam ❤️

@miriama219 ďakujem a moze sa opytat ako dlho ta sledovali kym tam uvideli babatko na spravnom mieste?

babula2023
Autor odpoveď zmazal