Ako sa vyrovnať s dvomi mimomaternicovými tehotenstvami?
Ahojte. Najde sa tu niekto , kto ma zasebou 2x mimomaternicove a uz ani jeden vajecnik ? Ako ste sa s tym vyrovnali ?
Ides dalej.Mozes mat detu?Predpokladam ze ano.Odteraz sa budete snazit obmesiac.Good luck,hlavne si to snazenie uzivaj 😊
@maminkadeticiek da sa otehotniet bez vajcovodu spontanne?...
Ale nemáš ani jeden vajcovod či vajecnik?
@maminkadeticiek Ty o čom točíš? Však nemá ani jeden znamená že už nikdy prirodzene neochotne iba umelé oplodnenie. Veď sa pýta ako sa s tým dá vyrovnať a ty jej napíšeš aby si užívala snaženie 🤦♂️To ako keby ti vy vybrali maternicu a ti niekto napíše good luck a užívaj si snaženie... Bez vaječníkov a vajcovodov už nikdy neotehotnieš nemáš ako jediné umelým oplodnením.
@miriama219autorka je mi to strašne ľúto... 😔 S tým sa žiadna žena ktorá túži byť matkou nezmieri.Bude ťa to trápiť celý život. Ale sú ženy ktoré majú oba vaječníky a sú neplodné alebo nikdy neotehotneli prirodzene iba umelo. Jediná cesta za dieťaťom je jedine klinika tam vám pomôžu ale zase bude to aj drahá záležitosť aj kopec úsilia. Držím ti palce a prajem len veľa šťastia do života ❤️
@miriama219 ahoj ja som mala prve tehu MMT a teraz ma caka zakrok druhe tiez MMT .. neskutocne som zle na tom
@miriama219 ahoj ja som mala prve tehu MMT a teraz ma caka zakrok druhe tiez MMT .. neskutocne som zle na tom
@babula2023 u mna to nakoniec dopadlo tak ze to nebolo druhe mimomaternicove ale konecne vytuzene tehu .
Ale uplne ti rozumiem co musis prezivat. A urcite neexistuju slova ktore by ti pomohli. Cas zahoji vsetky rany a verim ze mozno inou cestou ale babatko si Vas najde. Silno objimam ❤️
@babula2023 A už si si istá ze je to mimomaternicové? 😟
@miriama219 a ty si prečo písala keď si si ešte nebola ani istá? Teraz sa babula2023 musí cítiť hrozne. Aj ja som bola v tom ze ty už máš 2 krát a ty si ešte áno nevedela
@babula2023 u mna to nakoniec dopadlo tak ze to nebolo druhe mimomaternicove ale konecne vytuzene tehu .
Ale uplne ti rozumiem co musis prezivat. A urcite neexistuju slova ktore by ti pomohli. Cas zahoji vsetky rany a verim ze mozno inou cestou ale babatko si Vas najde. Silno objimam ❤️
@miriama219 ďakujem a moze sa opytat ako dlho ta sledovali kym tam uvideli babatko na spravnom mieste?

Áno ja, šla som potom na IVF, vyšlo na prvý krát. Stava sa...