Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
pa civava
dobre,keby nieco pripisem aj predmet
kludne ja budem postupne doplnat tabulku
A ake chcete meno albumu ?
kocky, ked nas este nieco napadne, vzdy sa to tam da pridat, ved zajtra si to este dovymyslame 😉
snazikant - uz som poslala 🙂
dobru nocku kocky, idem uz off dnes.
awe uz mam uz si v tabulke 🙂
ja tu budem zajtra az vecer po 20 hod.
pa awe
s nazvom by som navrhovala nieco podobne ako nasa tema,alebo aj to iste, neviem, uvidime aj ostatne baby sa zajtra vyjadria.
oki, zajtra popiseme 🙂 aj meno albumu vymyslime...mozes tam dat mozno este kolonku na termin 1 MS po potrate..paaa kocky 🙂
ok tak sa dohodnite aby som mohla vytvorit album 🙂
snazilkant, ja tu budem az piatok vecer, idem prec, tak tu nebudem, ale poctivo vsetko potom docitam.
dufam, ze budem stihat, i ked pri takomto tempe pochybujem 😉
presne tak, aj kocky, co tu dnes neboli, nech pridaju napady 🙂
a uz vazne idem do postele, tak este raz dobruuu 🙂
aj ja sa lucim dobru nocku
pa snazilkant, idem aj ja. majte sa tu pekne co tu nebudem a nieco pekne vymyslite.
tesim sa 🙂
aj ja sa lucim, papa
dobrééé ránko babeny ...
no prečítala som si vás,, človek odbehne po ôsmej večer a do rána napíšete toľko že sa nestíham preklikávať,
tabuľku schvaľujem,, super nápad,, bolo by to hrozne fajn sledovať ako sa všetky vyvíjame, ako bábenká pribúdajú ,,
juj ma napadlo všeličo ,, možno skúsim niečo navrhnúť a prepošlem snazilkant : nech sa inšpiruje ..
mne by sa možno páčili hneď aj dve tabuľky, v jednej ako pribúdajú detičky, a v druhej ako sa komu darí, čo má za sebou, aké vitamínky berie, aké vyšetrenia atd .. nech sa vieme inšpirovať aj v týchto veciach
dobre ranko kocky 🙂
monique, presne tak, ja som sa k vam pridala len vcera a nemam sancu ani docitat tych predoslych 100 stran, ale to nevadi, zisli sa tu spravne ukecane baby 😀
to nie je zly napad s dvomi tabulkami, pripadne pridat dalsi stlpcek do prvej tabulky napr. absolvovane vysetrenia. Ake vitaminiky berieme, to tam uz snazikant myslim dala.
vyyyyborny napad....tiez Vas nestiham citat a ani reagovat.....tabulku schvalujem, kazda informacia napr o vysetreniach ci uzivanych liekoch/vitaminov nam moze pomoct.......... moj lekar mi ani po druhom MA nechcel robit ziadne vysetrenia´, tak som od neho odisla..... az tu som nasla cenne informacie 😉
kočky našla som zopár fotečiek ako pozadie albumu,
neviem či to chcete až také vymakané, mne by sa topáčilo,
tak kuknite či sa vám nejaká foto páči. popozerám aj ďalšie nejaké ..
bože tie bábenká su tak zlatunké,, kurnik šopa, už nech máme svoje doma v postielke ..
baby, tu vas clovek chvilu necha a aha co vymyslate.. 😀
civava, blahozelam k babatku a drzim vsetky mozne palce, nech to dotiahnete do uspesneho konca..
AHOJKY.....DOBRY NAPAD S TOU TABULKOU......pridavam sa aj ja...pekny den prajem
monique, nadherne su tie babenka, hlavne sa mi pacia tie prve 🙂 ja som aj za pozadie, nech mame najkrajsiu tabulku zaplnenu najkrajsimi babatkami.
kocky, tie, co sa pridavate, treba potom poslat snazilkant do IP udaje v takej forme ako uviedla priklad na str.107.
baby, tie co ste z BA, kde ste boli na hematologii a ako dlho sa asi caka na vysledky? dakujem.
ahojte kočky 😀
no popísali ste toho neúrekom.... tabuľku schvaľujem, aspoň budeme mať prehľad jedna o druhej 😀 takže posielam aj ja údaje do IP
ahoj mici,, si tu chýbala..
čo máš nového ..
moniq čítala som včera, že si bola hopsať (len som mala slabú baterku a už som taká lenivá, že sa mi nechcelo ani riť prehodiť bližšie k zásuvke) 😀
no a kde si bola cvičiť, a ten svalnatý chlap sa mi páči už teraz a ani som ho ešte nevidela 😝
večer snáď popíšeme viacej, idem teraz pracovať 😒
mici :
bola som v body line , to je v budove eurotelu na zaciatku pešej ak vieš ...
precvičoval peťo, poznám ho už z inehé fitka ,,
je fak dobrý ,, dobre sa na neho pozerá, ako sa potí pri cvičení , ako šantí a vykrikuje nech nás stimuluje .. 😀
moniq nového nič moc ☹ moja polovička začala chodiť do práce, ale ževraj nič moc tak uvidíme ako sa to vyvinie, snáď sa to zlepší 🙂
no moniq to znie dobre, len neviem či by som to zvládla, ja už som x rokov necvičila 😠
tam sú aké poplatky? a kedy cvičieva?
no dúfam že tvojmu drahému sa časom práca zapáči,, zachutí mu ,,
nech peken zarába korunky na miminko,, topotom zhltne veľa peniažkov ...
inak ti poviem platila som za hodinu cvičenia 2,50 EUR,, akože fakt dosť,, a to ešte bolo lacnejšie ako inde
brrrr, všetko ide do penez

aj ja som poslala,
dobru nocku 😉