Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
jeeej baby super nápad s tou tabuľkou 😀 😀
chodila som cvičiť už dávnejšie, mala som také rôzne etapy, raz som chodila 8 x do tyždňa,
potom len 2 x , potom nič,
no a teraz to bolo tak, že som v lete chodila na latino 1x do týždňa
a do dnešného dňa nič,,
len doma na stepery opčas,
čo sa týka toho kde som bola teraz, sú to zostavičky, takže treba mať cítenie, pamäť, a jasné že zopár cvičení za sebou, aby človek vedel kde je sever,,
s dychom som stačila, a ak niekto nestačí neni problém postáť , odpočinúť,
toto cvičenie bolo skôr na vyjašenie, ešte by som chcela formovať postavu, takže pridám aj iné nejaký bodywork alebo také niečo
monique, ty si poriadna sportovkyna, jaaj, ako ti zavidim, ja som tiez cvicievala, ale teraz mam zakazanu akukolvek fyzicku namahu...kocky, kolko po potrate ste zacali s cvicenim?
missin - pridaj sa a posli snazilkant do IP udaje 😉
awe,, neboj neni som na tom tak skvelo,
mám kopec kíl navyše, a nejdu dole, už sa neviem prinútiť cvičiť ako kedysi,
ked som fakt makala a aj strau upravila, schudla som 12 kilov za cca 5 mesiacov ..
teraz myslím len na bábetká, a všetko ide bokom ..
moniq no zapamätať by som si mala, s tým som nemala nikdy problém, aj keď teraz som už staršia 😉 išla by som s tebou niekedy vyskúšať. ako som videla cvičí len v utorok od 19,00. nechcem nič plánovať, lebo zase to neklapne 😠 chystáš sa v utorok?
bodywork by som zatiaľ určite vynechala, to nemusím.
inak 8x do týždňa cvičiť, to už je čo?! ty si mala nejaký iný týždeň 😀
awe a udaje coho jej mam poslat? 😒
misinn, na strane 107, niekde v strede pisala snazilkant, ze co vsetko bude v tej tabulke, nickname, vek, okres atd, kuk na str. 107 😉
moniquie - tak to je pecka, ze 12 kg za 5 mesiacov, klobuk dolu, musis mat iste aj pevnu volu.
to je supis kocky, ze budete chodit cvicit spolu, vam zavidim 😉
ozaj a ta cukruska 1920 uz testovala? nemate info?
mici :
8 x do týždňa bola fak minulosť,
ked som bola slobodná, bez muža a chcela som sa dobre cítiť a hlavne aj zapáčiť chlapom aby som sa čím skôr vydala 😀
chcela by som teda ešte niečo na formovanie postavy .. mám doma aj fit loptu, no samú ma to nebavý hopskať v izbe ,, potrebujem ľudí k tomu ,, nech sa hecujeme,,
niečo podobné ako tu sa podporovať s babekami ..
vo vňčšine je sila ako sa hovorí .. 😵
ahojte kocky..
boze, aj vy ste dnes take unavene...ja by som spalaaaa.. 😀
volala som dnes tomu mojmu gyndosovi, ze chcem presunut moju zlozku k tomu druhemu dr...a on ze jasneee, nie je problem, dojdite si pre nu...doprdele, normalne sa mi zda, ze sa tusim aj potesil, ani pol slova sa ma nespytal, ze preco, ci nie som spokojna alebo co..tak som uz utvrdena v tom, ze by moj problem vobec neriesil..
tak myslim, ze som dobre urobila...
tak pekny den zatial...vecer dojdem kuki... 🙂
moniq presne, samu ma to nebaví a potrebujem sa vyhecovať a preto som vždy milovala zostavy, keď sa doslova kričalo, že ideme ešte 5x poďme.... 😀
awe - mali sme ísť spolu cvičiť už v utorok, ale ja som na posledú chvíľu cúvla, zdalo sa mi to dosť peňazí - chceli sme si zaplatiť celý kurz.
a tých 12kg, ty brďo, to je fakt sila. mne by stačilo aj 5kg a bola by som spokojná, teraz som sa dlho nevážila tak neviem ako som na to - pravdu povediac aj sa bojím postaviť na váhu 😖
awe, uz som jej napisala postu a kedy bude vlastne ta tabulka? 😝
velvet dobre si spravila, ja som tiež prestupila k druhemu gyn... tiež si myslim ze sa bude viac starat o to aby bolo vsetko ok 😉 🙂 🙂
inak ja tiez drzim dietu a aj cvicim, skor nez sa zacneme snazit o dietatku potrebujem zhodiť a viac nez 5kg 😝 🙂
moniquie, micicka - presne tak vo vacsine je sila, ked sa s niekym podporujete v comkolvek...
velvet - super si spravila, ze si si tu kartu presunula k inemu gyn. Ked ma tento takyto pristup, ako pises, ver mi, ze by nic neriesil...a potrebujes mat v dalsom tehu perfektnu starostlivost a hlavne preciznu, nech sa nic nezanedba, comu sa da predist.
baby, aj vas pobolievalo podbrusko po kyrete? ja mam niekedy pocit, ako keby mali prist kramy, take bolesti, ale trva to len par minut a potom to ustane... 😠
velvet :
nemohla si urobiť nič lepšie ako sa na starého doktora vykadiť,,
s novým to bude super,, a vďaka tebe, si šikula a vieš čo treba robiť ..
mici :
no veru 12 kg to bolo,, júúúj keby to šlo aj teraz,, ponevač rokmi kg znova pomalinky stúpali,
stačí ked doma varím cca každý druhý tretí deň všetk ochutnávam a potom to tak vypadá,, no a hlavne sedím stále na zadku ,, čo mi nepridáva ..
a vekom je chudnutie horšie a horšie ,, no a nechcem vedieť čo bude počas tehotenstva, ale ak vetdy priberem, tak to mi vadiť nebude ,,, hlavne nech malé pekne priberá v brušku ,, ostatné ide bokom
awe :
neviem prečo ale mne nikdy nič nebolo, žiadne bolesti, ani pri prvom nai pri druhom raze,,
ja som asi vadná, lebo všetko je ok, a nikdy to nevyšlo ...
no šak dojdeme tomu na koreň
misinn - snazilkant tabulku spravi, ked bude mat dost udajov od kociek a este sme dnes chceli vymysliet aj nazov pre tabulku, tak ak mas napad sem s nim 😉
moniguie - presne tak, dojdeme my na koren veci 😀
neviem, doki povedala, ze take dva dni mozem mat bolesti, nakolko maternica sa stahuje...no uvidim, snad to ustane...
awe aj ja som mala sem tam bolesti zo začiatku, takže je to podľa mňa ok, ved si tuším len druhý deň po, to je málo.
moniq a ty buď rada, že ťa nič nebolelo, neviem prečo by si mala byť divná!
awe no tak to teda neviem ale asi nejaky taky hmm ved mala by to byt v podstate tabulka o buducich maminkach nie 🙂
najlepsie by bolo keby sme spolu otehotenli a aj v porodnici by sme boli spolu to by bola sranda 😀 🙂
nebojte baby, ja viem neni som divná, ani vy ste neni,,
to ja len tak občas blbnem,,
no šak uvidím či sa všetko napravý,
objednala som si na detoxikáciu organizmu aloe vera berry gel,
pomáha to,, dokonca tu bola aj taká temá aloe vera na koníkovy,, tam je tiež veľa popísmenkované
ozaj baby uzivate aj nejake tabletky alebo nieco podobne na plodnost *?ja sa do toho nevyznam tak sa len pytam 😒
misinn - tak to by bola ina sranda, keby sme sa stretli v porodnici 😀 😀 😀 ale kedze sme kazda odinakial, asi to nebude realne, nevadi, budeme sa stretavat aspon tu 😉
micicka - asi mas pravdu, ze je to normalne, ale dala som si ibalgin, nech to prejde...clovek aby trpel aj vtedy ked nema mrchu 😠
misinn - ja pijem alchemylkovy cajik 2x denne a 3 x denne od vcera som zacivala s uzivanim kvapiek Femigard.
awe, no tak ja som sice z lv ale rodit budem v nitre 😝
a tie cajiky su na co? pozriem tie kvapky na nete
alchemylka je na posilnenie maternice, na sliznicu a tiez aj spravidelnuje MS cyklus a ja ju pijem teraz po kyrete, nech sa co najskor dostane do normalu...a femigard je na upravu cyklu, eliminuje menstruacne bolesti a tiez mnohe babulky pri jeho uzivani otehotneli - ale to je aj o psychike, ako tomu clovek veri, no topiaci sa aj slamky chyta 😉
podobne su aj femi kvapky od Valovica - tie su lacnejsie.
akoze ja nemam problem s otehotnenim tak sa len tak informacne pytam, teda aspon neviem o tom ze by sme mali problem ale tak nikdy nevies preto chcem vediet dopredu 😉 🙂
no nie je to len na otehotnenie, ako som pisala, ale aj na upravu MS cyklu a na rozne tazkosti, napr. ten femigard je aj proti vypadavaniu vlasov atd., co je pre mna ako vysite 🙂
misinn - a vy teraz snazilkujete? nestiham citat strany dozadu, tak prepac, ze sa pytam znovu 😅
awe my sa este len chystame zacat niekedy april/maj..nevieme ani samii...inak aj mne by sa to hodilo na tie vlasy 🙂

moniq pozrela som si stránku, celkom fajn to vyzerá. ty si cvičievala pred tým? pýtam sa preto, že či by som zvládla - hlavne s dychom 🙂