icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

micicka
21. jan 2010

neviem či iba mne, alebo aj vám ten koník zase blbne 😠 idem do sprchy a potom vyčkám na polovičku.
aj vám prídu mužíkovia, tak sa im venujte 😉

pekný večer vám ešte prajem, papa 🙂

awe
21. jan 2010

aj mne mrzne 😠 a uz prisiel muzicek, tak idem off, pekny vecer kocky 🙂 resp. dobru nocku 😉

velvet26
21. jan 2010

pa micicka..
veru tusim ten konik zas blbne...
baby, si budete mysliet, ze som uz asi nacisto vadna, dala som si teraz len tak z prdele do vyhladavaca na facebooku vyraz trombofilia... 😀 a naslo mi stranky dake, jedna v spanielcina, jedna v taliancine a to je aj ta moja faktor V leiden.. 😀 veselo si tam jej clenovia konverzuju, no po taliansky neviem nic, tak sa veru za clena nepridam.. 😅

snazilkant
21. jan 2010

ahojte kocky ja som tu len na kratucko na skok, lebo
manzelik ziarli ze on je doma a ja na nete. 🙂 😀

Ja len tolko ze kludne vsetko mi posielajte po IP a do vikendu bude tabulka 🙂 a vymyslite aj nazov albumu

lenkka81
21. jan 2010

ahojte baby...bozinko den tu clovek nie je a totolko novot...inak suhlasim s tabulkou...je to dobrý napad...No baby ja som nejaká pod psa, ina teraz ma napadlo Lu.lu, asi to je nahoda, ale aj ja mám choru malu....pamätás naposledy boli tiez spolu chorucký. Mám nejaku divnu naladu už asi 2-3dni...asi na mna ide nejaká jarná melancholia...Tak drzkám vsetkým palce, az tie ovulky vyjdu.... 🙂 🙂 🙂 paaaa

beak
21. jan 2010

ahojte, konečne som sa sem dostala 🙂
tak ako som predpokladala, výsledky na antolskú nedorazili, ale je tam aspoň milá pani na sekretariáte, tak mi sľúbila, že zavolá na genetiku

velvet26
21. jan 2010

beak, no pekne, dufam, ze na tej genetike budu a povedia ti co a ako...drzim palceky..

diapozitiv01
21. jan 2010

awe mne odporucili ist na americke namestie ale myslim ze je to jedno,,, a myslim ze vsade sa caka tak dlho, tusim im skusit brnknut ked su taky fajny,

beak
21. jan 2010

ďakujem velvet, nejako teraz nestíha, pozerám, že ste toho kopec popísali

tá tabuľka je dobrý nápad, musím si prečítať, aké údaje tam mám poslať

diapozitiv01
21. jan 2010

beak, ty si bola na genetike v BA?? a kde,,? kolko si si caakala na objednanie a vysledky??
co pristup??

beak
21. jan 2010

ahoj diapozitiv, ja som nebola na takej genetike, kde ťa skúmajú, tam ma asi gynda ešte pošle...
ja čakám na genetické výsledky môjho dieťatka, ktoré mi zomrelo v 20tt a plod poslali na genetiku na sasinkovu a výsledky sa niekde stratili

velvet26
21. jan 2010

no muzik mi uz prisiel, je nejaky zlikvidovany, tak asi dnes nic nebude, dam mu chvilu oddychnut a uvidime.. 😀

beak
21. jan 2010

neviete čo je s cukruskou

diapozitiv01
21. jan 2010

no mojmu Maximkovi sa genetika nerobila kedze sa normalne narodil a jeho odchod bol velmi velmi rychly,,, takze genetika caka len mna s muzikom a u Maximka to bola jasna diagnoza, vyvojova chyba srdiecka,,,aorta mu nesla z lavej ale z pravej komory, zle sa mu okyslicovala krv,,

velvet26
21. jan 2010

cukruska pisala cez den, dostala menzes...no berie to samozrejme v poho..ide sa do dalsieho kola...som zvedava, ktora z nas bude dalsia tehulka.. 😵

beak
21. jan 2010

diapozitiv, si ťa pamätám z témy potrat v 31tt, ako sa máš, som rada, že si prišla do tejto optimistickej témy, dúfam, že tento rok bude pre nás úspešný a budeme maminy 🙂

velvet26
21. jan 2010

ahoj diapozitiv..som rada, ze sem k nam sem tam prides...casto na teba myslim ako sa mas, moc ti zelam aby si mala coskoro zdrave babatko nie v brusku ale vo svojom naruci... 😵

diapozitiv01
21. jan 2010

baby, to dufam, citim to v kostiach, ze to bude super rok 🙂

beak
21. jan 2010

škoda, že sa to nepodarilo
ja keď som sa snažila otehotnieť, všetci mi vraveli, že nemôžem na to myslieť, mám byť v pohode a príde to samé, ale to sa nedá, tak strašne som chcela otehotnieť, stále som na to myslela, nám sa to podarilo po roku

velvet26
21. jan 2010

beak, presne tak to sa neda nemysliet na to...ved ked po tom tuzime je jasne,ze na to myslime...prvykrat sa nam to podarilo hned...tak uvidime..
idem uz pomaly off...pekny vecer este..zajtra sa vidime.. 🙂

beak
21. jan 2010

dobrú, velvet

zuztek
21. jan 2010

ahojte, je tu este niekto?

zuztek
21. jan 2010

tak asi nikto... 😨

dnes sa hlasim az tak neskoro, mali sme akciu z robotky, celkom fajn bolo, no a som sa rozhodla uz na 100% ze tiez zmenim gyndosa, velvet ma k tomu inspirovala, a zistila som ze chodia k nemu (tam kde chcem ist, ten doktor mi robil aj kyret) aj niektore kolegyne, a su velmi spokojne, takze uz som sa rozhodla... 🙂 este pockam na vsetky vysledky z vysetreni a pojdem sa k nemu prelozit... inak jeho sestricka mi hovorila ze on robi aj umele inseminacie, ze ani do CARu netreba chodit, a ze ma aj dost vysoku uspesnot, no a okrem toho robi aj tie gynekologicke zakroky, takze je to asi dobry odbornik... joj, az ma to navnadilo na myslienku, ze tento rok bude fakt lepsi, tak s dobrym pocitom si idem pospat, prajem vsetkym pekne snicky a tesim sa na vas zajtra 🙂

awe
22. jan 2010

dobre ranko kocky 🙂

dnes tu mame piatok a zvikendnieva sa nam 😵

beak - to ma velmi mrzi, co sa ti stalo, je super, ze si aj v tejto optimistickej temicke. Tvoja bolest je iste obrovska a zmierni ju len cas a verim, ze aj my ti v tom pomozeme 😔

diapozitiv- mne dali na vyber medzi Novapharm, Kramarmi a Am.namestim, len vsade trvalo len objednanie strasne dlho a v Novapharm som zavolala a objednali ma hned o par dni...vysledky sice povedali, ze budu za nejakych 6-8 tyzdnov, ale pred uplynutim tych 8 tyzdnov som tam kazdy druhy den volala, lebo som ich surne potrebovala a maju tam velmi zlatu sestricku, tak to posurila a sama mi zavolala, ze uz su a ze sa mozme na dalsi den rano zastavit.Tak vyskusaj, kde ta vezmu asi najrychlejsie. Drzim palce, nech je vsetko v poriadku a nech sa naplni to, co citis v kostiach, ze tento rok bude ten stastny 😵

zuztek - spravna volba zmenit gyndosa, ked nestoji za nic, vidis, aj velvet to spravila, dolezite je, aby sme boli spokojne a ked uz mame za sebou taku skusenost aku mame, aby sa jej v buducnosti predislo, ak sa bude dat.

awe
22. jan 2010

snazilkant - tesim na tabulku 🙂 mne by sa pacil napr nazov: snazilky, tehulky, maminky a nase slniecka 2010 alebo milaciky 2010 alebo nieco take optimisticke. Kocky piste aj vy, co by sa vam pacilo, aky nazov nasej tabulecky?

diapozitiv01
22. jan 2010

Ahojte,
no volala som na americke namestie, sestricka vravela ze teraz tam neni taky natresk tak sa objednava tak do 2 tyzdnov, tak to poslem asi tam..
asi na vysledky sa caka vsade tak isto,,
mesiac minimalne,,,

misinn
22. jan 2010

ahojte 🙂 🙂

moniquie
22. jan 2010

dobré ránko, teda krásny dníček
včera sme mali návštevu tak som sem netihla pribehnúť,
no vidím že znova mám čo čítať,, ešteže chodím do práce skôr, a zapla som si vás hned o pol siedmej 😵
no mám nával práce, tak nestíham písmenkovať,

držím palečky všetkým pri tých vašich kompkovaných testoch, čo čaká aj mňa, už sa teším nato ,,
dníčky ubúdajú a genetika sa blíži ,,

náša tabuľka : čo takto " NAŠE MALÉ FAZUĽKY " to samozrejme už na tabuľku kde budú tehulky, a na tú kde popíšeme čo všetko máme za sebou hmmmm čo také trebárs
" UŽ ČOSKORO Z NÁS BUDÚ ÚŽASNÉ MAMINKY .

misinn
22. jan 2010

moniq, pacia sa mi tie nazvy co si vymyslela 😉 🙂

moniquie
22. jan 2010

ahoj missin :
dakujem ...
to bol len taký výkrik do tmy 😵
som špekulant a rada vymýšľam, raz som chcela aj knihu napsíať, samozrejme o chlapoch, ked som ich mala plné zuby 😀