Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
a o čom si chcela písať,,
ten život ej taký divoký, je kopec námetov
ahojte,, prisla som nakuknut.. dnes nemeriate .. minule ste pismenkovali o merani a ja som z toho mala normalne zly sen, uplnu nocnu moru, ze aj aj by som nieco mala robit.. ja som si zakala merat a vsetko..
beak, nam v ruzinove tiez povedali, ze pitva sa bude robit na antolskej, potom to presunuli na sasinkovu.. robil to dr. palkovic, strasne prijemny chlap.. som si tam u neho porevala .. a trvalo to dost dlho aj viac ako dva mesiace.. a akoze stratili, ved to maju v pocitaci!!! 😠
dia, 2 tyzdne su v poho 😀 a vysledky urcite trvaju aspon mesiac, kym preskumaju vsekto co maju.. ale verim, ze budete s manzelom ok.. a dufam, ze tvoje kosti sa nemylia
dnes robim z domu, pes je nejkay pritulny, ako deco.. stale by sa len hrala.. 😀
misinn, ako?
moniq ved prave ze je vela tém o ktorých by sa dalo napísať... 🙂
ninocka ja sa mam dnes fajn, celkom sa tesim ze je piatok aj ked mam toho dost aj na vikend...stale sa nieco najde, a ty ako? a akeho mas psika? 😅
7 mesacnu vlciacku 😀 sme si hned po 600 nedeli boli po nu ☹
jo, odvtedy, co som zacala chodit do prace, aj mne to nejak rychlejsie uteka.. 😉
byby mne to uteká aj v práci, aj doma,,
nestíham rátať víkendy,,
no na jednej strane chvalabohu ,, aspoň budeme skôr tehulky ..
ninocka to je sranda 😀 😀 😀 my sme si zas po sestonedeli isli zobrat do piestan do utulku dvojrocneho pudlika 😀 tak velmi ho luuubim
moniq ja si to tiez vravim, aj ked my si davame pozor cez plodne dni mimo plodnych dni ideme na plno 😝
my si dávame pozor,, chceme to celé odpálkovať až koncom februára, či v marci ..
a psíka by som chcela strašne moc,
mala som benyho,, zomrel ped 2 rokmi ,, mal už 14 rokov chudáčik, a epilepsiu posledných 5 mesiacov,, už sa nedalo nič robiť,, pred svadbou skoro na moje narodeniny sme ho dali utratiť,,
ja tak ľúbim psíkov ako viem blbé prirovanie, no ako deti ..
moniq, ved ja ich mam tiez strasne rada, malo ktore zvieratko ti da tolko lasky, my sme minule leto utratili mojho psika milovaneho, mala som irskeho setra pre mna to je ten najlepsi psik na svete, take to bolo tazke...ale co uz 😔 😔
moniq, akoze ja sa do toho velmi ani nevyznam ale tak viem kedy mam plodne dni, ale zas mimo nich otehotniet nemozem no nie?tak preto sme isli sa plno aj vcera 😀 😀
nejak mi to tu blbne 😒
misinn, mozes.. 😀 na konikovi baby pisali, ze boli po 600 nedeli, kojili a nemali mrchu a otehu.. kolko bab by bolo vdacnych keby otehu mimo plodnych.. ja uz verim, ze otehu a porodit mimco je uplny zazrak.. 😔
pudlika? jeeeej.. nam minuly rok v lete zomrel vlciak po 14 rokoch. .ako keby vedel, ze musi vydrzat az do leta.. potom sme si nechceli brat noveho kvoli malusovi, ale teraz ten pes.. to je neskutocna naplast na psychiku.. zacali sme s nou cvicit.. a to je ako ked s detmi prides do skolky.. strasne sa tam tesi.. dia nam to velmi doporucovala a my sme tiez chceli..
mon, ja som sa psychologicky pytala, ake to je, prijat adoptovane dietatko, ci to je ako ked psa si donesies domov.. a ona ze znie to hlupo.. ale je to tiez taka bezpodmienecna laska.. 😀 a vy si nechcete teraz zaobstarat havina?
no misinn : by si sa čudovala koľko žien otehotnelo mimo plodných dní, mysleli si že ich nemajú a hneď bolo zarobené ,,
je to ndividuálne,, treba sa odsledovať, a hlavne mať pravidelný cyklus, to potom ľahko porátaš kedy ovuluješ,
to ti vysvetlí každý doktor , a aj tu kočky,,
ak je pravidelný cyklus, ovulka začína 14 dňom od MS musíš vidieť , či cítiť aj keby si bola neviem ako natom špatne,,
niekto má nával tepla, niekto má chute, a ja sledujem výtok ovulačný, to je najjednoduhšiie ,
presne ako baby popísali, je hustý, potom, lepkavý, potom tekutý ,, atd .. totoneprehliadneš, zbadáš keď sa utreš po malej potrebe, alebo ak je fakt intenzívny výtok, tak ti špiní aj prádlo,,
ak chceš mať výraznú ovolku, pi rôzne čaje na plodnosť, alchemilku atd,, uvidíš odsleduješ to razdva ..
.. jáj ja som prečítala že nevieš ked máš plodné dni, neva, už to tu napíšem, pomôže možno inej kočke ..
a hafan,, ja som mala malého bradáčika šedého krásneho milované ..
ninocka no to viem ze sa moze stat ale ja uz mam normalne pravidelny cyklus...ale tiez som toho nazoru ze je to zazrak....
ved aj nam minuly rok v lete zomrel psik, take je to strasne ten cas tak rychlo leti este sa mi to zdalo byt ako nedavno ked som ju dostala ako steniatko 😔
aj ja este ked som bola tehotna chcela som psika lebo ja som do roboty nechodila pocas tehu a nudila som sa, no moj muz ma prehovoril ze kupime si o par rokov ze by sme to nestihali pri malom...no a nakoniec to dopadlo tak ze psika mame a maleho nie... 😔 😔
ja som vcera ukecavala muzika ze nech si zaobstarame este jedneho hafana pre nasu ellusu, inac jej fotku mam v albume grafy BT, ale on nechcel ani pocut,,,
keby ze vieme ze sa steniatka rozoberu, tak dame nasu princeznu nakryt, uz predsa ma 5 rokov a jedno male by sme si nechali,,,
dia, mna zas minule muzik ukecaval aby sme zobrali este jedneho pudlika ale tak to by bolo vela ved byvame v byte 😒 🙂
diapozitiv :
mne môj manzel nedovolí psíka, proste chce babeno, a bývame v byte, bolo by to obtiazne,
no sľúbil , že ked budú deti vačšie, určite budeme mať psíka .. takého ako sme mali,
možno ho ukecám počas tehu, no neviem neviem,,
ja som na psíkovi fakt lipla ako na bábetku,, a v mojich očiach to divné neni,, milujem živých tvorov, a pes viete ako s nimi,, je ako človek ..
dia, inak je krasnu tu ellusu aj mne sa pacia velke psiky ale my byvame len v dvojizbaku a to by bolo pre toho psika malo miesta
moniq, jasne ja ta chapem ja tak isto beriem psika 😉 🙂
dia, male labradorcata? jej, ja by som si hned jedneho vzala.. ale teraz uz nemozeme.. no to som zvedava, ako to skonci,ci manzela ukecas 😀
kocky, som zasa na skok tu...som spala zasa cele doobedie, asi sa organizmus zotavuje.
peknucke nazvy si vymislela moniquie 🙂
ozaj, pozeram, ze pisete o psikoch, ja psikov milujem a tiez uz davno tuzim po psikovi, ale sme sa s manzelom dohodli, ze si ho kupime, ked bude babo, aby nebol chudacik cele dni sam doma, kedze mi odchadzame rano do prace a prichadzame az okolo siestej...nechcem ho trapit. Aj ked nam lekarka oznamila, ze babatko sa nevyvija a nebije srdiecko, po dnoch v ziali ma tiez napadol psik, ze by mi mozno scasti zahojil srdiecko, ale nakoniec by mu tu asi naozaj bolo otupno, ked sme cele dni mimo domu...
ahojte baby..
pisem tak v rychlosti..
tak rano som si isla pre kartu tomu povodnemu gyndosovi, bola tam iba sestricka, uz mala kartu nachystanu na stole, asi jej vcera povedal, ze chcem odist..tak ju zbezne prelistovala, povedala, ze je v nej vsetko a podala mi ju...este som sa cudovala ze aka rychlovka, nic sa ma nepytala...dojdem do prace a v tom mi zvoni mobil, volal mi ten gyndos...ze vy ste si dnes pre tu kartu prisli? hovorim, ano..a on, ze to si nemozete len tak zobrat, ja si ju musim celu odfotit...10 rokov musim vase udaje archivovat, vratte sa s nou hned spät..
normalne ma vytocil...mohol si ju vcera odfotit alebo ta sestricka...som mu povedala, ze najskor az v stredu rano ju prinesiem...este ze som ju nebola hned zaniest tomu novemu dr...ako fakt uchvatne..
cau kocky
velvet- nechapacka, vie,ze od neho odchadzas, este ti kartu nachysta na stol, sestricka ti ju ochotne da a potom ta spucuje, ze ako si to dovolis vziat...uzasne...ale hlavne je , ze menis lekara, isto budes u noveho spokojna 😉
inak- ja som si dnes dala riadne do tela, najprv som vyupratovala cely byt a potom som sa tak nechala uniest cvicenim, ze som si sval natiahla, no co uz,sikulka som 😎
velvet - to je poriadny pako, to akoze je tvoja starost? vsak ked vie dopredu, ze si prides pre kartu, tak si to uz 100 krat mohol prefotit a zarchivovat 😠 😠 😠 nechapem niektorych ludi....chvalabohu, ze od neho odchadzas...
lulu - aj mne treba veru upratovat, ale budem asi po torske zajtra a muzik mi bude musiet pomoct...lebo este sa nechcem velmi namahat. A davaj pozor, ked cvicis, sikulka 🙂
lu.lu...ved to ako som ani ja nechapala...este som sa tej sestricky pytala, ze ci je to vsetko, ze ano, mozte si ju zobrat...si myslel, ze v tej zime pojdem ako hore dole znova...ma ma vidiet..som zvedava, ze ked tam pridem tu stredu, ci sa ma aspon spyta, ze preco odchadzam..ale asi nie...ma to na haku..
no nic kaslat nanho..
boze, o tri minuty fajront, chvalabohu...uz normalne nevladzem...este ze je piatok..
dnes neviem ci pridem vecer...no zajtra urcite
tak si uzite piatkovy vecer..pa kocky moje.. 😉
inak dnes cele poobedie nesiel kon 😒 ale aj dobre na druhej strane, aspon si oci oddychli 😀
pekny piatok velvet 🙂
ahojte, konečne je víkend
ste toho zase popísali, vôbec vás nestíham čítať, vidím, že tu pribudlo zopár dievčat
..dobre, že ste nás našli a pridali sa, je mi ľúto, že ste si to tiež museli prežiť

moniq hah ja som tiez raz chcela napisať knihu a este stále ma to drzi, ale tak to skor ako taka zabavka 😝