Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahoj awe, my sme sa tuším v tejto téme ešte nestreti
predpokladám, že keď si PN, tak si krátko po MA, ja som mala včera dva mesiace, ale asi to ešte potrvá, kým sa z toho dostanem
..idem si naliať martini 😀
nestretli veru...ja som preto navrhla aj nech si spravime tabulku, nech mame o sebe trosku prehlad, lebo mne je aj blbe sa kociek stale pytat, kto ma co za sebou, nechcem, aby sa k tomu museli stale vracat ☹
ja som na tom cerstvo, kyretaz pred tromi dnami, MA v 12tt 😔
beak - o tebe som citala aj v inej teme, je mi to tak luto moja, ani si neviem predstavit tvoju bolest, drzkaj sa, posielam ti pozitivnu energiu 😔
beak, citam, ze si ides dat martini, ja mam vinko, tak teda na zdravie 😀
baby vy tu ´slopete´ aj ja chcem nieco 🙂
ďakujem za podporu, držkaj sa aj ty, chce to čas, u teba je to veľmi čerstvé
..naozaj si tu pomáhame, poradíme jedna druhej, ja som si niekedy o sebe myslela, že nie som "normálna", mala som divné pocity, ale zistila som, že aj ostatné baby majú podobné pocity
o tej tabuľke som niečo čítala, len neviem presne na akých údajoch ste sa dohodli, ja som poslala vek, bydlisko, dátum potratu a v ktorom som bola týždni, potom ste navrhovali aj iné údaje, len neviem, či ste sa na nich aj dohodli
Ahojte... o com cmarate? ja som konecne doma...po troch nocnych za sebou som unavena jak pes... dnes som sa zobudila o pol tretej poobede... som unavena este aj teraz....vidim to ze dnes zaspim skor jak si lahnem... 😀 co je tu nove?
ahoj cukruska, musíš mať dobré rozhádzaný režim keď robíš nočné
ja som tu tiež dlhšie nebola, baby toho popísali, viem len, že vymysleli tabuľku, v ktorej budeme mať údaje o nás, ale možno so to čítala
ja čakám na druhú mrchu, netuším kedy dorazí ale dúfam, že príde 🙂
ahoj diapozitiv, veď si nalej niečo 😀
ahojte,,
želám krásny piatkový večer,
veru konečne piatok, a treba vyložiť nohy na stôl,
popri tom sa dá aj popíjať,, klasika,, furt si tu niečo nalievate 😵 no neviem neviem, ale vyzerá to na ďalšiu alkoholovú tabuľku 😠
dúfam, že si oddýchneme, týždeň bol náročný ..
cukrus, diapozitiv - rychlo si chodte nieco uliat, nech nepijeme same s beak 😀
blizsie udaje o tabulke su na strane 107, snazilkant 😉
ja este nemozem, radsej pockam kym dojde mrsina 😀
moniquie - 😀
cukrus a v akom odvetvi robkas, ked musis takto nocne makat..boze, musis byt unavena ☹ to rozhadze organizmus, obdivujem ta.
awe, ďakujem
diapozitiv, ty už tuším snažilkuješ, alebo ešte čakáte
beak, my sme sa zacali uz snazilkovat, ale mame cas, takze take lazo plazo 😀
nerobim...to som bola len na brigade v METRE...hladam si robotu a kym si nieco nenajdem tak chodim na brigady aby boli aspon nejake peniazky 😒
awe...a co popijate?? ja budem pit buducu sobotu..ideme na 50 siatku.... tak si dam do nosa 😀
diapozitiv - tak to je skvele, drzim palce, tfuj, tfuj, tfuj, nech sa cim skor zadari 😵
caute baby 🙂
prisla som len na chvilu pozret, prisla som pred chvilkou domov, strasne unavena,tak pojdem skorej spat.
co nove v skratke???
baby, dva dni dozadu ste sa testovali, ja som sa dostala k tomu až teraz, ale vyšlo mi 82%
http://www.jasanek.webpark.cz/plzak.html
cukruska, ja chloncem martini....nazdravie
cukrus - tebe je sveta zit, aj ja by som sla na daku 50-tku alebo svadbu sa odreagovat 😉
my s muzikom pijeme vinecko bile 😀
a uz sa rysuje nejaka robotka? ci je to bieda ako vsade? 😀
trinitka, len tak kecáme a pijeme 😀 😀 😀
cukrus :
to musí byť jaká makačka robiť v metre, a ešte nočné,,
ako neviem neviem, ja by som nerobila bbrrrrr..
musíš mať prehodené dníčky ..
awe : ako je daleko snazilkant s tabuľkou,, som zvedavá jak mucha 😎 puk
beak - si tusim najlepsie vysla 😀
ahoooooojte 😵 🙂 🙂
bei...tak nazdravie 😉 inak keby som tehu tak by som nemohla pit tak si to teraz vychutnam a potom dalsi mesiac mozem otehotniet 😀 hehe...keby sa to da naplanovat
kocky, nejak sa nam to tu rozbieha 🙂
som normalne k.o. 😅
dala som si limit, budem tu do 20.30. potom umyt a spat.
awe...odreagujem sa aj za teba 😀
moni....uz tam nepojdem..to bolo len na 3 dni...a nebola to makacka... v pohode...a peniaze potrebujeme tak nemala som na vyber...
awe, veď práve preto sa chválim a intelektuálny cyklus mi vyšiel na 100%, len neviem, čo tým autor testu chcel povedať, to mám akože s mm viesť nejaké múdre reči 😀

beak - ja som sa pridala par dni dozadu a velmi mi to pomohlo, kocky su tu skvele 😉
inak dnes nas je tu akosi pomenej, to bude asi tym, ze je piatok...ja som PN, tak sa ani z domu nehnem...otvorili sme si s muzikom vinko, juj, uz dlho som veru nemala, tak si vychutnavam...ale po takej dlhej dobe mi asi bude stacit deci 😀