icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

awe
22. jan 2010

beak - ja som sa pridala par dni dozadu a velmi mi to pomohlo, kocky su tu skvele 😉

inak dnes nas je tu akosi pomenej, to bude asi tym, ze je piatok...ja som PN, tak sa ani z domu nehnem...otvorili sme si s muzikom vinko, juj, uz dlho som veru nemala, tak si vychutnavam...ale po takej dlhej dobe mi asi bude stacit deci 😀

beak
22. jan 2010

ahoj awe, my sme sa tuším v tejto téme ešte nestreti
predpokladám, že keď si PN, tak si krátko po MA, ja som mala včera dva mesiace, ale asi to ešte potrvá, kým sa z toho dostanem
..idem si naliať martini 😀

awe
22. jan 2010

nestretli veru...ja som preto navrhla aj nech si spravime tabulku, nech mame o sebe trosku prehlad, lebo mne je aj blbe sa kociek stale pytat, kto ma co za sebou, nechcem, aby sa k tomu museli stale vracat ☹

ja som na tom cerstvo, kyretaz pred tromi dnami, MA v 12tt 😔

beak - o tebe som citala aj v inej teme, je mi to tak luto moja, ani si neviem predstavit tvoju bolest, drzkaj sa, posielam ti pozitivnu energiu 😔

awe
22. jan 2010

beak, citam, ze si ides dat martini, ja mam vinko, tak teda na zdravie 😀

diapozitiv01
22. jan 2010

baby vy tu ´slopete´ aj ja chcem nieco 🙂

beak
22. jan 2010

ďakujem za podporu, držkaj sa aj ty, chce to čas, u teba je to veľmi čerstvé
..naozaj si tu pomáhame, poradíme jedna druhej, ja som si niekedy o sebe myslela, že nie som "normálna", mala som divné pocity, ale zistila som, že aj ostatné baby majú podobné pocity

o tej tabuľke som niečo čítala, len neviem presne na akých údajoch ste sa dohodli, ja som poslala vek, bydlisko, dátum potratu a v ktorom som bola týždni, potom ste navrhovali aj iné údaje, len neviem, či ste sa na nich aj dohodli

cukruska1920
22. jan 2010

Ahojte... o com cmarate? ja som konecne doma...po troch nocnych za sebou som unavena jak pes... dnes som sa zobudila o pol tretej poobede... som unavena este aj teraz....vidim to ze dnes zaspim skor jak si lahnem... 😀 co je tu nove?

beak
22. jan 2010

ahoj cukruska, musíš mať dobré rozhádzaný režim keď robíš nočné

ja som tu tiež dlhšie nebola, baby toho popísali, viem len, že vymysleli tabuľku, v ktorej budeme mať údaje o nás, ale možno so to čítala
ja čakám na druhú mrchu, netuším kedy dorazí ale dúfam, že príde 🙂

beak
22. jan 2010

ahoj diapozitiv, veď si nalej niečo 😀

moniquie
22. jan 2010

ahojte,,
želám krásny piatkový večer,
veru konečne piatok, a treba vyložiť nohy na stôl,
popri tom sa dá aj popíjať,, klasika,, furt si tu niečo nalievate 😵 no neviem neviem, ale vyzerá to na ďalšiu alkoholovú tabuľku 😠
dúfam, že si oddýchneme, týždeň bol náročný ..

awe
22. jan 2010

cukrus, diapozitiv - rychlo si chodte nieco uliat, nech nepijeme same s beak 😀

blizsie udaje o tabulke su na strane 107, snazilkant 😉

diapozitiv01
22. jan 2010

ja este nemozem, radsej pockam kym dojde mrsina 😀

awe
22. jan 2010

moniquie - 😀

awe
22. jan 2010

cukrus a v akom odvetvi robkas, ked musis takto nocne makat..boze, musis byt unavena ☹ to rozhadze organizmus, obdivujem ta.

beak
22. jan 2010

awe, ďakujem

diapozitiv, ty už tuším snažilkuješ, alebo ešte čakáte

diapozitiv01
22. jan 2010

beak, my sme sa zacali uz snazilkovat, ale mame cas, takze take lazo plazo 😀

cukruska1920
22. jan 2010

nerobim...to som bola len na brigade v METRE...hladam si robotu a kym si nieco nenajdem tak chodim na brigady aby boli aspon nejake peniazky 😒

awe...a co popijate?? ja budem pit buducu sobotu..ideme na 50 siatku.... tak si dam do nosa 😀

awe
22. jan 2010

diapozitiv - tak to je skvele, drzim palce, tfuj, tfuj, tfuj, nech sa cim skor zadari 😵

trinitka87
22. jan 2010

caute baby 🙂

prisla som len na chvilu pozret, prisla som pred chvilkou domov, strasne unavena,tak pojdem skorej spat.

co nove v skratke???

beak
22. jan 2010

baby, dva dni dozadu ste sa testovali, ja som sa dostala k tomu až teraz, ale vyšlo mi 82%
http://www.jasanek.webpark.cz/plzak.html

cukruska, ja chloncem martini....nazdravie

awe
22. jan 2010

cukrus - tebe je sveta zit, aj ja by som sla na daku 50-tku alebo svadbu sa odreagovat 😉

my s muzikom pijeme vinecko bile 😀

a uz sa rysuje nejaka robotka? ci je to bieda ako vsade? 😀

beak
22. jan 2010

trinitka, len tak kecáme a pijeme 😀 😀 😀

moniquie
22. jan 2010

cukrus :
to musí byť jaká makačka robiť v metre, a ešte nočné,,
ako neviem neviem, ja by som nerobila bbrrrrr..
musíš mať prehodené dníčky ..

awe : ako je daleko snazilkant s tabuľkou,, som zvedavá jak mucha 😎 puk

awe
22. jan 2010

beak - si tusim najlepsie vysla 😀

janga
22. jan 2010

ahoooooojte 😵 🙂 🙂

cukruska1920
22. jan 2010

bei...tak nazdravie 😉 inak keby som tehu tak by som nemohla pit tak si to teraz vychutnam a potom dalsi mesiac mozem otehotniet 😀 hehe...keby sa to da naplanovat

awe
22. jan 2010

kocky, nejak sa nam to tu rozbieha 🙂

trinitka87
22. jan 2010

som normalne k.o. 😅

dala som si limit, budem tu do 20.30. potom umyt a spat.

cukruska1920
22. jan 2010

awe...odreagujem sa aj za teba 😀

moni....uz tam nepojdem..to bolo len na 3 dni...a nebola to makacka... v pohode...a peniaze potrebujeme tak nemala som na vyber...

beak
22. jan 2010

awe, veď práve preto sa chválim a intelektuálny cyklus mi vyšiel na 100%, len neviem, čo tým autor testu chcel povedať, to mám akože s mm viesť nejaké múdre reči 😀