Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
cukruska aj tebe dobru nocku 😉
😨 ste ma tu nechali samu ☹
cukrus, nesmut 😉 a chod si oddychnut, mas za sebou 3 nocne, musis byt unavena poriadne.
awe..ved aj som...lahnem do postele a spim jak mrvola 😀
tak sup a sladke snicky 🙂
ahoj kočky, už všetky spinkáte, či je tu ešte niekto?
no vy už všetky spíte ☹ no viete čo?! 😠 tak si idem pozrieť policajta zo škôlky.... boli sme u našich, dala som si trošku vínka, tak idem teraz vegetiť pred TV. a taaak sa teším, že je piatok,juj výnimočne, zajtra vyleziem až na obed z postele 😀
no ale už sa asi rozprávam sama zo sebou xi xi
mici..ja som tuuuuu
ahojte..zase ste tu popísali...hotový román....to sa nedá stíhat čítat.......ako sme na tom s tou tabulkou.......dnes mame oslavu...takze ani dnes nebudem mat čas tu nakuknut...tak možno večer..ahojte
ja sa za chvilku idem korculovat,, 🙂 , tak pekny vikend
dobré ránko dievčatá 🙂
cukrus, ja som to včera vzdala, škoda, nestretli sme sa 😒
ja som až teraz vyliezla z postele 😉 veď som na to čakala celý týždeň. dnes máme oslavu, takže až večer prídem. vidím, že aj cukor bude oslavovať - tak príjemnú zábavu prajem.
diapozitiv, ja som sa nekorčulovala už stráááášne dlho, ale už viac krát som pomýšľala na návrat na ľad 😀 tak si to teda uži.
Ahojte...kto tu?
ahojte babky, ako vikendujete?
ja len doma a dnes som sama,,mm je v praci a pride az zajtra a ked pozeram vonku ako pekne je,,,slniecko svieti
vcera sme boli u nasich, tak uz vedia o tehu,,,moja mama by na to aj tak rychlo prisla 🙂 uz rano mi hned volala, ze ci nieco nechcem doniest 😀 ,,a ja sa na jedlo nemozem ani pozriet,,,
a neviem sa dospat,,,aj pol dna by som fakt spala
tak pekny vikend 🙂 ,,oslavujte, korculujte,..a oddychujte 🙂
ja cukrus
ahojte holky...
janirejka super, ze uz aj rodicia vedia, ze si tehulka znova, musia byt stastni, ze... 😵 drzim ti moooc palceky..
baby, my sme boli vcera po praci na veceri,no to som uz bola takaaa unavena, ze sme dojedli a isli domov, hodila som sa do postele a spala ako zabita...hrozne som nachladnuta, celu noc som sa budila a smrkala do vreckovky. s mm sme sa rozhodli preto, ze tento mesiac este nebudeme skusat, ked nie som fit, nechcem riskovat zas nejaky virus...nechame to teda az na februar...tak potom s lu.lu zacneme asi na rovnako... 😉
velvet,,,dakujem,,,ano su stastni 🙂 aj slzicky boli,,,tak uz len dufam, ze sa nam bude dobre darit
februar je tu raz-dva ,,,to rychlo ubehne, hlavne, aby ti to nachladnutie preslo
ja som teraz vkuse nejaka zamrznuta a to mame normalne teplo v byte,,,len asi to bude tymi mojimi pohovormi s wc misou,,,dost tazko udrzim nieco v sebe
janirejka, ber to tak, ze pokial chodis na pokec s wc misou, je vsetko urcite v najlepsom poriadku.. 😉
juj, uz nech je februar, okolo 10 mam dostat treti menzes, tak potom na to skocime uz od zaciatku...aby sme neprepasli ovulku..
inak, prave ju mam,tak mi je aj trosku luto, ze ju nevyuzijeme, no na druhej strane nechcem pokusat, ked som teraz chora..no chvalabohu,nie je to chripka, len nachladnutie, tak popijam cajicek a oddychujem..
jani..uz aj pichas?
ozaj jani...pichas si uz vcelicky?
Ahojte babky, asi tu nik ale nie je....je tu nejaká pauzicka písacia...ja som bola vcera zdobit tu salu tej kamoske na svadbicku...dnes sme ju boli mrknut...no bola zlatuckáááá,ale chuda premrznutééé ☹ este je aj tehulka, tak tak na nu myslím aby bola okk...lebo tie stresy , chlad a jedno s druhým...clovek je je po stých veciach opatrný/ ale nejde nic privolavat...bude ok a hotovo 🙂 🙂 🙂 a co tu nové? snazilka ide robit ten graf ani neviem co jej to mam vsetko napísat do tej internej posty 😨 tak ked tu ktosi bude tak mi dajte nejaké info pls.papa
ahoj leni...asi stu ozaj nik iny zatial nie je..
snazilke treba poslat info ako nickname, vek, okres, datum potratu, datum porodu, pohlavie a meno..no tie posledne tri, to este netusime... 😅
nepicham,,,gyn a aj hematologicka vravia ze nie je potrebne, ze mam ok vysledky,,,idem teraz zase 27. na hemato,,,,tak im verim,nic ine nezostava,,,mam len tie lieky co som mala
Ahoj velvetka aspon ktosi tu je....uz som jej poslala nejaké info...napísala som jej ze keby daco chyba tak doplním udaje nejskor.....
ahoj janirejka aj ty si tu... 🙂 🙂 posli vírusiky 🙂 🙂 🙂 ja by som aj pomalicky mohla mat ovulku...tak zeby tento mesiac...ale moj manzelko dnes ma troska nahneval tak neviem s kým...by bolo vhodné.... 😀 😀 😀
janirejka, pevne verim, ze to bude ok...neboj...a ake lieky uzivas?
su to len vitaminy,,,milgamma ako nahrada B12, acidum 10 mg, femib 800,,,,,a k tomu este duphaston
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
🙂
janirejkaa, dakujeeeeeeemm...uz som si ich par chytila, tak verim, ze pomozu, pravidelne nam potom este pridavaj dalsie..ked zacneme az v tom februari, aby vydrzali.. 😀
babky, idem si ja lahnut, lebo ten moj zaludok strajkuje, ma natahuje ako zabu 😖
pekny vecer

bei...dobru nocku