icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lenkka81
23. jan 2010

díkes....aj ja som daco lapila....

velvet26
23. jan 2010

juj, janirejka, uz ides? no odpocin si pekne...a uzivaj si tehotenske nevolnosti...babatko sa ozyva, ze je vsetko v poriadku... 😉

lenkka81
23. jan 2010

janirejka aj ja drzím samozrejme palce....kopec kopec zdravicka....ostatné je nepodstatné 🙂

velvet26
23. jan 2010

leni, tusim sme tu len my dve...
pocuvaj, to 1d v tvojom pase aj sedi, to mas teraz prvy den menzesu?

lenkka81
23. jan 2010

ako velvetka? ja som nic nenastavovala ja mám jedno dieta

lu.lu.
23. jan 2010

ahojte slecinky 🙂

velvet26
23. jan 2010

jaaaj moja, sorry, tak to som sa dobre sekla, to bude to 1 dietatko... 🙂 nie prvy den cyklu...prepac..

jaaaj, chora som dajaka, preto sme tento mesiac aj snazilkovanie stopli..nechcem riskovat zas nejaky virus....pockame si teda do februara...mozno budeme mat potom maleho skorpionika.. 🙂

lenkka81
23. jan 2010

ahoj lulu.... 🙂

velvet26
23. jan 2010

ahoj lu.lu..akurat som dnes pisala, ze zacnem spolu s tebou keksiovat vo februari, dufam, ze sa ku mne pridas.. 🙂

lu.lu.
23. jan 2010

ja som si hlavu lamala, ze co to znamena 1d 😕 ....mi to nedoslo 😀

lenkka- ako sa ma dcerka? uz lepsie?

lenkka81
23. jan 2010

pocuj a to co to vlastne znamená...dost tomyu nerozumie...tie cisla....1den menzesu a nového cyklu je 1D....?????????

velvet26
23. jan 2010

lu.lu a co tvoj zabiacik leonko, uz je zdravy...? dufam, ze ano.
pocuvaj, hod sa uz na ten faceboook...hm...chcem si ta pridat za kamosku.. 😉

lu.lu.
23. jan 2010

velvet- hej, hej, prave som si precitala, sa tesim 😅 ....kto sa este prida??
ja uz som ti inak chcela navrhnut, ze si zmen status na snazilka....tak este nemusis 😉

lenkka81
23. jan 2010

lulu no je taká usoplená...kasle ako starý tuberák...ale stale by bola len na pocitaci....tak jej asi az tak zle nie je.... 😀 teplotu nemala....no a vy ako??? ako syncek?

lu.lu.
23. jan 2010

leon je uz fit, to znamena, ze nam neda pokoja, dnes ma specialne den, ze si mysli, ze je najvacsi boss- vazne ako pubertiak, sa tesim, ked na neho pride puberta 😝

lenkka81
23. jan 2010

takze ak to je tak ako som myslela... som 12D 😀 😀 hehe konecne som to pochopila

velvet26
23. jan 2010

leni, to 1d, je tvoje 1 dieta...
a inak prvy den cyklu je prvy den menzesu, ale to urcite vies.. 🙂

lenkka81
23. jan 2010

aj ja chcem lulu na facebooku 😀 lulu davaj sikovno

lu.lu.
23. jan 2010

lenka- my sme zase len teplotovali a trosku sopliky...neviem preco, ale on vzdy tak raz za dva mesiace dostane vecer horucku, to trva do dalsieho vecera,kedy to vypoti a potom nic 😕

velvet26
23. jan 2010

leni, tak to mas potom ovulku teraz...skusate?
aj ja mam, no neskusame...hmmmm...a tak som chcela, hnusna choroba, uz mi je sice lepsie...no neni to ono.. 😠

lenkka81
23. jan 2010

velvetka to viem...len som nechapala tie cisla ked baby vypisuju...a nechela som byt tu za de..la, tak som sa radsej nepítala... 😀

lu.lu.
23. jan 2010

ten facebook-normalne nad nim zacinam viac uvazovat, lebo by som aj starych kamaratov zo skoly mozno vypatrala....tak snad buduci tyzden 😉

lenkka81
23. jan 2010

no velvet skusali sme vo stvrtok...dnes som odutá tak asi nic... 😀 ale do vecera este daleko, uvidime uvidime....

lu.lu.
23. jan 2010

s tou ovulkou,mne sa zda, ze ju ma teraz tiez alebo vcera a aj sme mali vcera intimnu chvilku 😀 ...priatel tvrdi, ze si daval pozor, no ale verte chlapom 😀

velvet26
23. jan 2010

lulinka....supeeer, tak potom mi do ip napis tvoje meno a priezvisko, si ta naaaajddeeemm.. 😀

lenkka81
23. jan 2010

pojdem sa asi prejst....mám nové boty asi ich vyskusam....zavolám kamoske..., to je taká moja butlavá vrba...mozno pojde, ak nebude vo vani...

lu.lu.
23. jan 2010

lenkka- neboj, on si ta isto zacne udobrovat a vies, ako to skonci..... 😉

ja by som chcela ist asi vo februari na tyzden na sk, ale vychadza mi to na plodne dni, tak duam ich neprepasneme, do marca sa mi nechce cakat...

velvet26
23. jan 2010

leni, peknu prechadzku ti zelam...no je hroznaaa zima, mna by nikto nevyhnal. 😀
budem pekne doma pod deckou popijat teply cajicek..

lenkka81
23. jan 2010

som mala dnes naplánované lyzovanie, no mozes si daco plánovat.....malá chora tak som dnes upratovala...a piekla kapustníky....... 😀 namiesto sportu som sa nazrala 😀

lu.lu.
23. jan 2010

este ma napadlo, ze by sme mohli dat do tej tabulky jednu kolonku- pohlavie podla cinskej tabulky-len tak pre zaujimavost, co nam vyjde podla uzv a podla c. tabulky....hmmm?