Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
juj, janirejka, uz ides? no odpocin si pekne...a uzivaj si tehotenske nevolnosti...babatko sa ozyva, ze je vsetko v poriadku... 😉
janirejka aj ja drzím samozrejme palce....kopec kopec zdravicka....ostatné je nepodstatné 🙂
leni, tusim sme tu len my dve...
pocuvaj, to 1d v tvojom pase aj sedi, to mas teraz prvy den menzesu?
ako velvetka? ja som nic nenastavovala ja mám jedno dieta
ahojte slecinky 🙂
jaaaj moja, sorry, tak to som sa dobre sekla, to bude to 1 dietatko... 🙂 nie prvy den cyklu...prepac..
jaaaj, chora som dajaka, preto sme tento mesiac aj snazilkovanie stopli..nechcem riskovat zas nejaky virus....pockame si teda do februara...mozno budeme mat potom maleho skorpionika.. 🙂
ahoj lulu.... 🙂
ahoj lu.lu..akurat som dnes pisala, ze zacnem spolu s tebou keksiovat vo februari, dufam, ze sa ku mne pridas.. 🙂
ja som si hlavu lamala, ze co to znamena 1d 😕 ....mi to nedoslo 😀
lenkka- ako sa ma dcerka? uz lepsie?
pocuj a to co to vlastne znamená...dost tomyu nerozumie...tie cisla....1den menzesu a nového cyklu je 1D....?????????
lu.lu a co tvoj zabiacik leonko, uz je zdravy...? dufam, ze ano.
pocuvaj, hod sa uz na ten faceboook...hm...chcem si ta pridat za kamosku.. 😉
velvet- hej, hej, prave som si precitala, sa tesim 😅 ....kto sa este prida??
ja uz som ti inak chcela navrhnut, ze si zmen status na snazilka....tak este nemusis 😉
lulu no je taká usoplená...kasle ako starý tuberák...ale stale by bola len na pocitaci....tak jej asi az tak zle nie je.... 😀 teplotu nemala....no a vy ako??? ako syncek?
leon je uz fit, to znamena, ze nam neda pokoja, dnes ma specialne den, ze si mysli, ze je najvacsi boss- vazne ako pubertiak, sa tesim, ked na neho pride puberta 😝
takze ak to je tak ako som myslela... som 12D 😀 😀 hehe konecne som to pochopila
leni, to 1d, je tvoje 1 dieta...
a inak prvy den cyklu je prvy den menzesu, ale to urcite vies.. 🙂
aj ja chcem lulu na facebooku 😀 lulu davaj sikovno
lenka- my sme zase len teplotovali a trosku sopliky...neviem preco, ale on vzdy tak raz za dva mesiace dostane vecer horucku, to trva do dalsieho vecera,kedy to vypoti a potom nic 😕
leni, tak to mas potom ovulku teraz...skusate?
aj ja mam, no neskusame...hmmmm...a tak som chcela, hnusna choroba, uz mi je sice lepsie...no neni to ono.. 😠
velvetka to viem...len som nechapala tie cisla ked baby vypisuju...a nechela som byt tu za de..la, tak som sa radsej nepítala... 😀
ten facebook-normalne nad nim zacinam viac uvazovat, lebo by som aj starych kamaratov zo skoly mozno vypatrala....tak snad buduci tyzden 😉
no velvet skusali sme vo stvrtok...dnes som odutá tak asi nic... 😀 ale do vecera este daleko, uvidime uvidime....
s tou ovulkou,mne sa zda, ze ju ma teraz tiez alebo vcera a aj sme mali vcera intimnu chvilku 😀 ...priatel tvrdi, ze si daval pozor, no ale verte chlapom 😀
lulinka....supeeer, tak potom mi do ip napis tvoje meno a priezvisko, si ta naaaajddeeemm.. 😀
pojdem sa asi prejst....mám nové boty asi ich vyskusam....zavolám kamoske..., to je taká moja butlavá vrba...mozno pojde, ak nebude vo vani...
lenkka- neboj, on si ta isto zacne udobrovat a vies, ako to skonci..... 😉
ja by som chcela ist asi vo februari na tyzden na sk, ale vychadza mi to na plodne dni, tak duam ich neprepasneme, do marca sa mi nechce cakat...
leni, peknu prechadzku ti zelam...no je hroznaaa zima, mna by nikto nevyhnal. 😀
budem pekne doma pod deckou popijat teply cajicek..
som mala dnes naplánované lyzovanie, no mozes si daco plánovat.....malá chora tak som dnes upratovala...a piekla kapustníky....... 😀 namiesto sportu som sa nazrala 😀
este ma napadlo, ze by sme mohli dat do tej tabulky jednu kolonku- pohlavie podla cinskej tabulky-len tak pre zaujimavost, co nam vyjde podla uzv a podla c. tabulky....hmmm?

díkes....aj ja som daco lapila....