Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
no super, taky kapustnicek by som si dala, dlho som ich nejedla...si sikula..ja som nevarila nic, mali sme este navarene maso s ryzou a veceru som maximalne odflakla, uvarila som parky.. 😀
zajtra ideme na obed k mojim rodicom, to bude urcite dobra mnamka..
lulu mozme to tam dat 😝 ale mne to je inak naozaj jedno, ja som v stave ze by som chcela aj maleho ufonika.... 🙂 🙂 🙂
lu.lu...no to by nebol zly napad, len v tej cinskej tabulke sa meni to pohlavie niekedy z mesiaca na mesiac..tak neviem ako by sme to tam dali..
lenkka 😀 ...hej, len tak okolo neho naha prejdi bez slova a daj si horuci kupel, uvidis za minutu je tam , sa ti bude ponukat, ci chrbat nechces umyt 😀 ......ja vzdy viem, ked je priatel velmi ochotny a ponuka, ze mi spravi masaz,vacsinou za to nieco chce 😅
ahojte baby,,
ako víkendujete,
jak čítam, jedna chorá, potom deti choré,, zima, lyže ,, 😀
jak vám je fajn,
ja relaxujem zrovna som spravila mm hot-dogy .
boze som ja blbec, jasne v pohode sa to da...vsak budem predsa vediet, ze kedy som otehotnela, v ktorom mesiaci.... 😔
nejako mi to dnes nemysli....
a vy ste všetky na facebooku,, 🙂
aj ja som .. tam je asi každý ,,
doprcic, omylom som dala akeho smutne smailicka...
ahoj moni 😉
mas pravdu velvet- to sa meni, tak az ked budeme vediet, kedy sme tehu a potom to dopisat? 😕
ahoj monig...hej, skoro kazdy tam je...no uz ma tak nebavi fejs ako volakedy..
baby no kamoska mi to neberie...kurnik asi pudu sama...zoberiem psa, kokos ten ma zas uvláci.... 😝 😀 minule som za nim isla ako handra...
cauko moni- 😀
velvet : daj si niečo energie, začne ti páliť lepšie . 😵
lulu : aj teba drahý masíruje,, mňa dnes môj ráno,, no len chvíľku, nič nevydrží ...
jaaaj a som zabudla, volala som vcera ZASE na vysledky hemato a ze uz su a ze su v poriadku...im hovorim,ze to uz ste mi povedali 2krat a nakoniec ziadne neboli, zle ona trvala na tom, ze su!...tak tam chcem v pondelok ist konzultovat 🙂
lu.lu...tak by sa to dalo...ked otehotnieme, ci sa cinska tabulka nemyli...podla cinskej tabulky aj podla jonasa to ma byt vo februari dievcatko... 😵
lenka : ja by som ti hafana hneď vyvenčila,, ☹
baby napadla ma jedna ved: na hemato idem 25febr. keby sa náhodou stalo to ze otehotniem v tomto mesiaci, tak cca vo febr. by som mohla byt nej 5tt...ja len dufam ze tie vysledky by sa dali nejako urychlit, pretoze sestricka mi povedala ze nie som urgentná pokial som neni tehulka...co si myslíte? trvá to vysetrenie tej krvy naozaj tak dlho??????
velvet- aj ty chces dievcatko, ze? aj ja 😵 ...ale ked bude chlapcek...beriem vsetkymi desiatimi, to bude divocina u nas 😅
lu.lu...no akurat som dnes na teba myslela, ze sa ta na tie vysledky musim opytat...no to by bolo super, keby uz naozaj boli a boli v poriadku.. 🙂
no predsa len tam chod osobne a na vsetko sa popytaj, hlavne na tie mutacie, ci ich skumali a ak ano, tak ktore...drzim ti palce.. 😉
hej, chcem sa spytat najma na MTHFR, LeidenV, homeocystein.....co este? 😕
baby kolko ste cakali na vysledky...? velvet lulu...myslím tie podrobnejsie z hemato...
baby na hematko sa tiež čaká tak dlho ???
lulu mozno do tretice.... 🙂 vsetko dobrééé
lenkka- tak ja cakam uz takmer 2 mesiace, ale to preto, ze v tom maju chaos 😠 ....ale ked budes tehulka, tak budes urgentna, ked to tak aj sestricka povedala..
luli, hej, radsej by som dievcatko, muz chlapceka, no po tom co sa nam stalo uz mi je to uplne jedno, hlavne nech je babatko zdravucke... 🙂
lenka, tie vysledky trvaju naozaj dlho, mne trvali styri tyzdne, neviem ako to je, ked si tehulka, potom to urcite musia urychlit...ja som taka rada, ze uz viem, co a ako a hlavne ze som aj s gyndosom dohodnuta na postupe, nemam cakat ani den, hned ked bude pozitivny test mam k nemu prist a da mi liecbu...
no lulu ja dufam, inak tie cakacie doby no to je hruza...inak mne sestricka povedaal ze aj dva mesiace sa caká...no ale potom povedala ze oni cakaju kvoli tomu ze musia naplnit nejaku sadu celu ktoru potom naraz vysetruju...kv. vysetrenie jednoho druhu. tak ja uz som z toho jelen....
lu.lu este sa spytaj na prothromin, to je druha najzavaznejsia mutacia...po leidenovi...hmmmm. no dolezite potom aj je aj to, ak by ti nejaku nasli, ci si hetero alebo homozygot..no ja si myslim, ze nemas ziadnu... 🙂
otázka : gyndoš vám dal spraviť genetiku s hemato, naraz, či ste čakali medzi tým ?
okej baby este pekný vecer prajem...ja som jednu kamosku ukvakala....idem kdesi na vonok,troska pocupitat....papa, napisem ako dopadol vecer 😀 😀 ci bola vana a ci prt... 😀

no lulu je sobota, rano sa nevstáva, daco by sa pýtalo.... 😀 😀 😀 asi pojdem do vane, troska poprovokujem....