icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

velvet26
23. jan 2010

no to su stadnartne casy...dufam, ze vam ju donesu co najskor..
my sme kupili v ikey a mali ju hned aj na sklade...tak potom este u nasich boli aj tak cca. mesiac v krabiciach, lebo sme mali posunutu kolaudaciu bytu...sme sa uponahlali...ale nevadi, je to fajn gauc, aj ulozny priestor ma a je roztahovaci...

cukruska1920
23. jan 2010

janga z Aska... dam ju do albumu na chvilu... tak kuk kym mi ju admini nezmazu

janga
23. jan 2010

lulu ja aj chapem, ze ho nevyrobia za 2 dni, ale toto sa mi zda dlllllho

cukruska1920
23. jan 2010

no kuk..je v albume

velvet26
23. jan 2010

cukruska, postel vyzera tak fajnovo makkucko, tam urcite zamiesite mimiska hned v prvu noc.. 😉

cukruska1920
23. jan 2010

velve... 😀 no podla toho kedy ju prinesu 😝

janga
23. jan 2010

ja som nevidela ☹ nestiham preklikavat medzi FB a MK 😀

velvet26
23. jan 2010

janga, to ja kazdy vecer pomaly ficim, preklikavam medzi nimi.. 🙂

velvet26
23. jan 2010

cukruska, to ti uz aj adminky stihli tu fotku aj vymazat?? 😅 😕

lu.lu.
23. jan 2010

ani ja som nevidela.....som si vlasy fenovala 😝 ...

cukruska1920
23. jan 2010

ee...ja som ju vymazala....tak ju tam dam ...tak kuk

lu.lu.
23. jan 2010

uz som videla cukruska....obrovska je 😅 ...aj s tymi oblieckami kupujete? my sme dnes pozerali nove obliecky, ale nic sme nenasli, chceme fialove-k zavesom, tak este zajtra ideme kuknut.....

janga
23. jan 2010

ccukrus dobraaaa - tusim som ju videla v ascu... a takuto ciernu ste si vybrali?

cukruska1920
23. jan 2010

hej... komplet vsetko co je na fotke je k tej posteli...aj matrace..nieco na styl dormeo su v nej...tesim tesim...

lu.lu.
23. jan 2010

mne sa velmi zacala pacit seda farba...tiez sme chceli, teda ja- sive obliecky, ale priatel mi to zamietol 😝 ....siva je taka elegos 🙂

velvet26
23. jan 2010

my mame sedohnedu sedacku...ostatne mame vsetko z buka...aj podlahy, aj nabytok..sice v obyvacke mame vsetko cisto minimalisticke, len sedacku do Lka, potom kreslo tiez z ikey aj s podnozkou a potom len konferecny stolik a stolik pod telku cisto zo skla...ale tak sa mi to paci..nemam rada prepchane izby nabytkom..

janga
23. jan 2010

ja chcem spalnu nejaku wenge, ale este som nenasla tu pravu...

cukruska1920
23. jan 2010

povedali nam ze nam ju privezu za 4-6 tyzdnov....4,februara bude mesiac tak som zvedava

lu.lu.
23. jan 2010

to aj ja, neznasam prepchane izby, ja mam rada kombinaciu hnedej a cervenej....a tiez radsej minimalisticke, zopar vyraznych doplnkov a staci...

velvet26
23. jan 2010

lu.lu...tak to mas podobny vkus ako ja....aj ked ja v byte nic cervene nemam, ozaj vsetko len ten prirodny buk...ale je naozaj doplnky robia vela..

lu.lu.
23. jan 2010

velvet-kolko ste zariadovali bytik? 😕
lebo my sme sa nastahovali do prazdneho, vsetko sme nechali na sk....a uz tu byvame vyse roka a stale je co dokupovat,,,ide to riadne do penazi,pokial nechces kupovat smejdy 😝

lu.lu.
23. jan 2010

my sme prave dnes kupili kaktus- aloe a vyzera uplne super v takom ciernom sklenom crepniku 🙂

velvet26
23. jan 2010

lu.lu...no dlho nam to netrvalo...no este stale nemam zaclonky...chcem len take nejake moderne daco, no nemam cas chodit a zhanat...no nastastie mame taky vyhad, ze nam nikto do okna nevidi...

janga
23. jan 2010

no ja keby mam prachy na vsetko co chcem, tak mam zariadene raz-dva 😀 😀 😀
my sme rok prerabali /aj sme tu byvali 😝 / a teraz pomalicky nakupujeme zariadenie..

velvet26
23. jan 2010

vsak to ked su peniazky tak sa da..no aj cas treba mat, ten mi dajako chyba, od rana do vecera v praci...tak ma to nebaviiiii... 😠
ozaj lu.lu...ty si doma s leonkom, ci ako...?

velvet26
23. jan 2010

vlastne leonko chodi uz do skoly.... 😉

velvet26
23. jan 2010

nooo, uz tu tusim nikto nie je...
tak idem aj ja....zajtra pridem asi az tak na vecer kuknut..
tak pekny sobotny vecer babule... 🙂

janga
23. jan 2010

idem aj ja, dobruuuuu

snazilkant
23. jan 2010

ahojte kocky hlasim sa vam dosla som konecne az teraz domov, tak idem sa pustit na slubene tabulku aby uz bola a mohli sme sa z nej tesit 🙂

micicka
23. jan 2010

ahoj kočky, ste tuuuuu ???? 😀