Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
no vy ste dnes zase popísali, posledné tri strany som neprečítala, veď neblbnite, šak to sa nedá stíhať 😀
tabuľka je suprovná 😀 teraz už udeme mať prehľad 😉
ja som dnes zase čo to popila, tak sa mi teraz trošku aj oči krížia 😉
mna sa vobec nechce spat no to urcite bude tym ze som si poobede zdriemla 🙂
caute baby 🙂
az teraz sa mi podarilo prist a uz mame aj tabulku supeeeeeeeeeeer 🙂 🙂
ahoj
ahoj snazilka,
ahoj trinitka
ako sa dnes máte?
ja som mala posledne 3dni dost napratane, musela som povybavovat vselijake veci, tak som tu bola pomenej.
zajtra volno,tak sa budem venovat mm a v pondelok som aj tu 🙂
no ja som dnes trosku vegetila tolko co som uvarila brinzove halusk a to bolo vsetko 😀
potom som bola s mm na navsteve
baby co som videla pred chvilkou v albume taky tehu test, ten digitalny, neviete ci je dobry?
zevraj je tiez len na jedno pouzitie, je to pravda??
no videla som ho no vobec netusim aky je , no keby nebol jednorazovy bolo by fajn,
lebo dost to ide so penazi
som citala v jednej diskusii, ale uz davno,preto neviem ci je ozaj jednorazovy, keby nie,aj by sa oplatil 😉
digitálny tehutest? ..... s tým teda vôbec nemámđkúsenosť...
snazilka, bryndzaky by som si dala, mňam, celkom ich ľúbim 🙂
no mne o nich mm snival uz od pondelku tak som mu slubila ze mu ich urobim tak ich mal plnu misku 😀
v teme snazilky , tehotensky test na str. 32 je o nom rec / digitalny tehu test/
snazilka, mohla by som ich mozno zajtra urobit, dobry napad. ja som robila vcera kapustnicu, lebo sa nam zacina nejako jazit kysla kapusta. bryndzaky by som si aj ja dala. mam rada samozrejme so slaninkou a aj s kyslou smotanou, mnam.... tusim som hladna 😀
aky mas recept? lebo mi tusim robime strapacky - po spravnosti, nedavam do cesta vajicko
no my robime asi tak nasuchas alebo poriadne rozmixujes zemiaky tak cca 3 ks vacsie + pol.muka+vajicko + sol s toho urobis cesto no a robis halusky
ahojky....mame tabulku.....to je super....si sikulka snazilkant....ja som trosilinku pod parou.....práve odišli hostia....trošku sme oslavovali...tak dobru noc...
idem ja spat, majte sa baby.
dobru noc prajem... 🙂
cukora aj ja som trošku "pripitá" 😀
snazilka, ja dávam len zemiaky, múku a soľ. ale to ja len tak info som sa pýtala, kaťždý podľa svojej chuti a zvyklostí robí 😉
trinitka dobrú noc a pekné sníčky prajem
presne tak ako hovoris
dobre ranko 😀
dobre ranko kocky 🙂
teeda, idem vas najskor docitat, vcera som tu vobec nebola a vidim, ze budem mat co robit, kym sa dostanem do obrazu 😀
jeeej, snazilkant - suprova tabulka 🙂
ahoj kočky, ako vidím dnes je tu oddych. tak ja vás len tak okoloidúcky zdravím 😀 prajem pekný slnečný deň 😉
ahojte aj ja sa tesim tabulke....je to prehladné, inak taký krasny vikend a my sedime doma, mala je nejaká usoplená a kasle tak ziadne lyze ani nic....este idem doplnit udaje snazilke... 🙂
ahojte.....aj my by sme chceli ist na tyzden lyzovat......dajte nejaký tip..... 😉
cukor my sme boli v cicmanoch...je to poblíz ziliny....zalezi kde byvas...
to je dost daleko....ja som z košíc...ale pred 2 rokmi sme boli v oščadnici a boli sme velmi spokojní....

ano sme a pocujte
MAME TABULKU
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
😀