icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lenkka81
24. jan 2010

no aj na raci je ok...ale do cicman sme zacali chodit koli malej, uci sa lyzovat, tam je taký somarský vrsok dobrý

cukor
24. jan 2010

leni a ty nemas v tabulke ani vek a ani odkial si,,,,,,,,,ty si tajnostkárka

lenkka81
24. jan 2010

nie nie, ja som to už snazilke do IP poslala, len to neaktualizovala...som zo ziliny a mam skoro29... 😀 😀

lenkka81
24. jan 2010

MA som mala v 11tt...

awe
24. jan 2010

caute baby 🙂

pozeram, ze dnes je tu pusto...asi tym, ze bol taky nadherny slnecny den 😵

kocky, mali ste aj vy po cisteni take zvlastne bolesti? ja som mala v ten den mrchovske krce a potom nic a teraz uz druhy den (5 den po kyrete) take cudne bolesti, ale len ked idem curat...alebo ked sa prudko postavim...neviem, ci sa mam na to vykaslat, kontrolu mam az o necele 2 tyzdne 😒

awe
24. jan 2010

neviem, ci je to stahovanie maternice, ci co 😕

lenkka81
24. jan 2010

awe ahoj, ja som nemala ziadne bolesti, ale je to individualne...aj po vycistení, ma absolutne nic nebolelo, len dusicka... ☹ az prvý menzes bol dost silný a bolestivý...tot moja skusenost...v kolkom tt si bola?

awe
24. jan 2010

lenka na zaciatku 12tt 😔 a kedy si dostala prvu mrchu? lebo lekarka mi povedala, ze za mesiac by mala dojst, ale co citam, kocky cakali aj 6 aj 8 tyzdnov...

lenkka81
24. jan 2010

už som si ta nasla v nasej tabulke....no poviem ti prvý menzes po zakroku si dal na seba cakat...asi tak 54dni...už neviem presne ale bola som na vyvolavacke a tusim ze na 4den po vyvolavacke prisla mrcha...no a druhá v poradí prisla presne po 29dnoch, ja som mavala cyklus tak 39dni...no ta to bolo prekvapko ze prisla tak ukazkovo ako z tabulky

lenkka81
24. jan 2010

inak troska nerozumiem tej tabulke... 😕 je tam meno dieta....a datum porodu...to sa beru do uvahy vsetky deticky ak uz niekto má....?? alebo len tie zo potratoch... 😒

stojdulka
24. jan 2010

ahojte baby...chcem sa opýtať, nedávno som mala ovulku (čo mi potrvrdili i teploty i test) a véééééľmi sme sa snažili, no a odvtedy sa mi teplota drží stále vysoko...môže to znamenať že sa niečo zadarilo? normálne by kedy teplota mala po ovulácii klesnúť? meriam ešte iba prvý mesiac tak sa v tom ešte nevyznám 🙂

lu.lu.
24. jan 2010

ahojte babule 🙂

lenkka81
24. jan 2010

lulu ahoj

lenkka81
24. jan 2010

stojdulka rada by som ti poradila..ale ja bohuzial nemám s týmto skusenost...ked sme chceli dcerku ktorá uz má teraz skoro 7rokov tak sme sa mesiac snazili a ani som nevedela co je ovulka 😀 do mesica som bola tehulka a vsetko dopadlo ok...pri druhom pokuse sme sa tiez snazili tak vseljak...nesledovala som cuklus, tiez to vyslo asi za 4mesice ale len do 11tt 😒 😒 tak zaciname od znova

lenkka81
24. jan 2010

lulu ako sa dari??? co nové uz ste zdravý? 🙂

lu.lu.
24. jan 2010

lenka-IP 😉

lu.lu.
24. jan 2010

stojdulka a kedy si mala ovu? lebo ak sa ti teplota bude drzat vysoko a ms bude meskat, je velka sanca, ze si tehu 😉

lu.lu.
24. jan 2010

hej leni, uz sme fit, nastastie 😅 ....aj vy uz lepsie? aj si malu nechala doma, ci chodila do skoly?

lenkka81
24. jan 2010

bola doma len v piatok, a cez vikend som sa snazila ju drzat doma...davala som jej len nejaký bilinkový sirup...tak uvidime...ale už sa jej vykaslieva

lu.lu.
24. jan 2010

ak nemala teplotu, tak je to fajn....leon bol doma stredu, stvrtok, ale on sa doma taak nudil, sa uz tesi zajtra do skoly 😅

snazilkant
24. jan 2010

ahojte kocky, tak teraz som opat aktualizovala tabulku

lu.lu
a doplnila som tabulku

awe
24. jan 2010

leni- no dufam teda, ze na mrchu nebudem musiet dlho cakat, ja som mavala pravidelne cykly, tak 30-31 dni...
la co da tyka tabulky, tak su tam mena deticiek, ak uz kocky nejake babatka doma maju 🙂

stojdulka - je to nadejne, ak sa ti bude teplotka dlho drzat hore a aj v case ocakavanej MS, daj potom vediet 😉

awe
24. jan 2010

ahoj snazilkant - to je supis, idem kuk 🙂 si sikulka...

lenkka81
24. jan 2010

no snazilka...ale nejde to, teda aspon mne napisalo mi ze sa tam foto tam nenachádza

jarulai
24. jan 2010

ahojte babulky 🙂
dlhsie som tu nebola. co mate nove? ked som tu bola naposledy, tusim si niekto nasiel //, nie?

jarulai
24. jan 2010

a pozeram, ze mate svoj albumik a tabulku 🙂 no uz sa bude len plnit uspesnymi tehulkami 😵

awe
24. jan 2010

leni - mne to ide otvorit, teraz som pozerala..

jarulai - asi myslis janireu, ona je nasa uspesna cerstva tehulka 😵

awe
24. jan 2010

kocky a co porabate takto v nedelu podvecer na sklonku vikendu?

jarulai
24. jan 2010

jeeeeeej, no super, tak len nech to uspesne dokonci

a ostatne ju dufam uz coskoro budeme nasledovat

awe
24. jan 2010

jasnacka, ze budeme 😵 vsak uz aj tabulku mame, tak ju musime co najskor vyplnit 😉