Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahojte, konečne som si našla chvíľku a kukla sem
ahojte, aj ja konečne nakuknem, bo som mala perný víkend..
ahoj bea, stále veľa robotky?
idem sa osprsit, potom sa vam uz naplno venujem...
ahoj iva, stále veľa práce a ešte sa mi aj nedarí a čakám mrchu a asi preto ma chytá zo všetkého depka
to sú tie zmeny hladiny hormonov, to všetky dobre poznáme 😒
janga, veľmi pekná práca, si šikulka
bei a čo tie výsledky na Antolskej? už si sa k knim dopatrala? Lebo aj ja sa chystám volať asi zajtra, koncom januára by som mala mať výsledky z tej cytogenetiky ako ty...
pekny vecer kocky...
konecne oddych, idem vas precitat, co ste od vcera co som tu nebola popisali.. 🙂
ahoj velvetka, aj ja som sa sem prišla odreagovať, už som aj prečítala čo ste cez víkend popísali, zase romány 😀
iva, mám volať zajtra, vraj ich poslali znova, neviem kde sa tie prvé stratili
..volala som aj so svojou gyndou, vraj by som mala mať výsledky aj z odberu plodovej vody, to už fakt netuším, kde ich mám zhánať 😠 asi budem musieť zájsť na oddelenie a opýtať sa mojej doktorky, ktorá mi robila odbery
ahojte, tri dni som tu nebola, 10 stran musim docitat aby som bola v obraze... 😅
ako sa mate? co je nove?
ach, to vie človeka riadne rozčuliť ked sa ani k výsledkom nevie dopátrať, a potom dôveruj doktorom 😠
ja tam zavolam tiež zajtra, som zvedavá...
ahoj zuztek, čo nové? máme tu nové spolubojovníčky 🙂
ivi neprehanaj, ja len zacinam, uz sa mi podarilo aj aj swarowski-srdiecko zlomit 😅 som s tym zacala, aby som mala co robit - na ukludnenie, ale tak som sa dnes nad tym rozculovala ... 😀
ahojte,,
tak už som dopiekla ,, konečne,, od rána na nohách,,
janga : fakt super čo vyrábaš,, wau
ahojte 🙂
janga- velmi pekne 😉
ako sa mate? ja som prave dopapala kuraciu polievku, celkom sa podarila a teraz uz len oddych-no vlastne este maleho dostat do postele 😅
nuz, ja som bola na kontrole na hemato, vysledky boli negat, ale vela vysetreni mi ta strelena doktorka nedala urobit, tak neviem ci je naozaj vsetko ok...
no a dostala som aj vysledky z genetiky, karyotyp je ok, som zena a priatel je muz, to je zistenie 😀
mali mi dat robit aj tie mutacie, tak tam musim volat ci aj to mi poslu alebo sa este caka na vysledok...
no a na zaver si chcem prelozit kartu k inemu gyndosovi...
no koneecne, som vas precitala...
tak ma boli hlava dnes, aj oci co cely den kukam do pc...
janga, kraaasa, velmi sa mi to paci, to sa daju normalne objednat jednotlive casti, kamienky aj ostatne a potom si to len sama poskladas? vyzera to supe, velmi sa mi paci aj ta zelena farba kamienkov, cez aku stranku si to objednavas?
ahoj moni 🙂 čo koláčiky? podarili sa?
janga nebud príliš skromná 😉
piekla som zelerové slané tyčínky,,
akože na mužovu otenciu,, chápete .... nech sa mu zdvýha čo sa má 😀
avšak neni doma,, asi uschnúú myslím tie tyčínky .. 🤐
janga : aj mna by zaujímalo, kde sa dajú objednať jednotlivé časti kamienkov, tiež so kutil,, bižutku si robievam sama,, no vlastne mm ohýba drôtiky ..
zuztek, tak to vam odlahlo, ste sa nastopro uistili, ze nemate opacne pohlavie..to by bola aka haluz, keby zistili, ze si napr. polovicny chlap.... 😀 ale nie, to ja len zo srandy.. 😉
a tie mutacie ti teda nevysetrovali, ci nevies? zisti si to, tie su dolezite...
velvet, moni poslem ip
ako niekedy mi fakt pripadá, že zisťujú na tých testoch, to čo vlastne nemajú, človek aby si všetko vyprosíkal ..
brrrr,,
adam a eva -- super !!! to by dopadlo, keby bola iná kombinácia .. neviem čo by z toho vzniklo ... 😀
zuztek- na to som aj ja zvedava, co mi na tej hematke zistovali-dufam,ze som necakala 2 mesiace len na krvny obraz 😝 ...musim sa tam tento tyzden stavit..
velvet, mali mi to poslat do sukromneho labaku, aj mi brali o jednu skumavku viac krvi ako priatelovi, tak azda sa dockam vysledku... len ma prekvapilo ze mi poslali zatail len ten karyotyp
to s tym XY a XX je fakt haluz, a to nam povodne chceli urobit len toto jedine vysetrenie 🙄 zajtra tam zavolam nech sa uistim...
u nás v nr, je jeden super obchodík s domácimi kutilskými pomôckami,
o gorálok, mašličiek, tapiet, nálepiek, plátien, koženky, farby, sklo ... glicre atd,,,
by ste neverili koľko peňazí tam viem utratiť ..
inak vy viete ake parametre vam vysetrovali na hematke? lebo ja tam mam asi len 10 veci, a to bezne hemat.vysetrenie, potom inhibitory zrazania a antifosfolipid. syndrom
ale aktivita jednotlivych zrazacich faktorov (I-XIII) vysetrena nebola... niekto pisal ze prave tam mal nieco zistene...
aj ja som naspäť, halušky už len nahádzať do vody a nažrať sa 😨 takto na noc, zase mi bude zleee.
ahojte lulu, velvet, zuztek, moniq som už zdravila, ale aj tak hneď zdrhla za tyčinkami 😀 a aj všetky ostatné zdravím - ivanka, beak a snáď som už na nikoho nezabudla 😉
moniq veriiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😀 😅
moniq kde máme taký obchod??

http://www.mojasvadba.sk/bazar/show_entry.php?v... - napr.