Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
moja šéfka je už chorá, samozrejme chodí do práce....tak som myslela na to, že keby som tehu, tak idem na rizikové, pretože u nás v robote keď je niekto chorý, zásadne sa do roboty dotrepe 😠
janga :
všestranná, čo ti ja viem,, no nemám rada nudu, a míňam kopec penez na somariny,
raz som nakúpila gorálky za 5O euro, už dávno, a prestali sa mi páčiť, tak somich niekam praštila ani neviem kde
to čo je na linku, je malovanie na sklo,, jasné ,, ľahké
potrebuješ tabličku skla, potom kontúrovaciu farbičku - sú strieborné, zlaté, s ňou si musíš vytvoriť tie dajme tomu hlavolamy, útvari, a potom stačí už len jednotlivé okienka vybarvovať farbou na sklo, hotové upiecť v trúbe, a môžeš si to niekam vystaviť ..
držím palec ..
caute kocky,
ja som dnes prisla neskoro z prace, som k.o. 😝 , ale stihla som precitat, co ste dnes popisali...kukam, ze janga a moniquie su zrucne zienky 😉 velmi pekne sperky, kocky... 🙂
janga - posles aj mne ten link do IP? dakujem 😉
a asi sa aj hned lucim, lebo kon mi neskutocne mrzne a ide straaasne pomaly a tak to na dnes asi zabalim.
pekny vecer babulky 😵
ahoj zuzana, vítam ťa 🙂
Janga :
malovanie na rovné sklo je easy,, na pohár, čo sa vrtí je to problematické
kukni http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbum...
ahoj awe - nebežkaj ..
velvet, dobruuuu
moniq - no pekne si to opisala, ale toto ja asi nezvladnem
awe ip 😉
mici : takto neskoro večerať,, no asi nemáš problém s váhou,,
šťastná to deva ...
ahoj awe, kam utekáš?!
moniq ty ideš cvičiť zajtra? alebo bola si dnes?
moniq ja bohužiaľ mám problém s váhou, ale ja si poviem, veď aspoň nejakú radosť nech mám zo života 😀 tak nie je to až také strašné, mám tak 3-5 kg naviac, ale stačilo by trošku spevniť tú slaninku a hneď by to bolo lepšie 😉
jange : neboj zvládneš, začni s niečim malým
nájdi na nete obrázky, a proste to sprav nápodobné,, a potom ti pôjde fantázia sama uvidíš.
len sa do toho pekne pusti ..
mici : nebola som dnes, zajtra neviem či stihnem, na siedmu, ak nie tak pôjdem asi v stredu
mici neblbni, šak si úplne šlank na tej fotke,,
to po 😢 tom ja som sa už aj narodila s nadváhou,,
moniq fotka klame, nehovorím, že mám toho veľa navyše, ale šlank som není. tak napíšem to nahlas mám momentálne 67kg a 175cm
kto je tu ešte,, nejako ste sa vytratili ..
končím aj ja, ja by som tak popísala, ale neznášam, keď musím na nečo čakať 😠 a ide to pomaly a ani ten FB mi nejde, prdím na to 😖
janga - dakujem 😉 ta stranka je supis 😵
kocky, mna porazi, ved aj mam snahu pisat si dnes s vami, ale kym mi odosle prispevok a kyyym sa mi nacita stranka, no neviem, co dnes s tym konom je 😠
ale som tu stale, citam vas...aj sa budem snazit prispiet, len budem dnes spomalena...
baby a to na tu hematologiu, ked ste sli, vam lekar napisla, co vam maju presne vysetrit? nech nie som za blbu 😕
ja som, ale ide mi to strasne pomaly...
zuzi, vitaj medzi nami, to uz mozte zacat snazilkovat 🙂
a ake vitaminy si dostala?
mici pri tej výške sú kilá ok,, to ja som nižšia a ťažšia .. do šlaka .. 😠
a baby mrzne to hrooozne,,
a mm sa tlačí na net,, už je domka,, tak ho pustím trošku ,,
ahojte,,
tak aj ja som teda ešte chvíľku tu, ale je to tu na nervy. už by s tým mohli niečo spraviť PC geniovia 😅
mici, moniquie - dobru nocku
awe, lekar len napise ze ziada hemat.vysetrenie, a to uz je na tej hematologicke co ti da vsetko vysetrit
konkretne ta moja, neviem z kade ju vyhrabali, nevedela ani co je to zamlcany potrat... 🙄
moniq kašli na váhu, viem, je to niekedy na nervy, ale je to úplne nepodstatné, len my si s tým hlavu lámeme
janga papa, zajtra nam ukazes co vsetko si vytvorila
micicka robim album na picasovi a stale mi to neukazuje ako verejny album, takze ho nie je vidiet a neviem, ako to mam spravit ☹
zuztek - dakujem 😉 to aby som mala stastie na dobreho hematologa 😕
budem asi od gyndy pytat nejake doporucenie na niekoho...
mici,moniq - serte na kila, pri malom prckovi, ked vam bude behat po byte, schudnete za chvilu 😉
kocky moje, nadobro sa dnes lucim, nemam nervy na takehoto pomaleeeho kona..
dobru nocku 😵
awe dobruuu,
ja tu dnes vyprevadzam 😀 mne sa dnes nejako nechce spat...
ja sa tiez lucim, dobru noc vsetkym 🙂
čítam tu o cvičení a ručný prácach
no šikovná moc nie som a tú slaninku by som tiež potrebovala trocha spevniť...ach
janga, no s picasom som pracovala asi len dva krat, a to teda bolo nervov. ale to asi nevadi, ked je neverejny. ty posles len lnk tym ktorym chces, nie? ja uz si to ale nepamatam 😒

ved to ani posta, ani komentar.
nadlabnu se a hned som tu