icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

micicka
25. jan 2010

ved to ani posta, ani komentar.

nadlabnu se a hned som tu

beak
25. jan 2010

moja šéfka je už chorá, samozrejme chodí do práce....tak som myslela na to, že keby som tehu, tak idem na rizikové, pretože u nás v robote keď je niekto chorý, zásadne sa do roboty dotrepe 😠

moniquie
25. jan 2010

janga :
všestranná, čo ti ja viem,, no nemám rada nudu, a míňam kopec penez na somariny,
raz som nakúpila gorálky za 5O euro, už dávno, a prestali sa mi páčiť, tak somich niekam praštila ani neviem kde

to čo je na linku, je malovanie na sklo,, jasné ,, ľahké
potrebuješ tabličku skla, potom kontúrovaciu farbičku - sú strieborné, zlaté, s ňou si musíš vytvoriť tie dajme tomu hlavolamy, útvari, a potom stačí už len jednotlivé okienka vybarvovať farbou na sklo, hotové upiecť v trúbe, a môžeš si to niekam vystaviť ..
držím palec ..

awe
25. jan 2010

caute kocky,
ja som dnes prisla neskoro z prace, som k.o. 😝 , ale stihla som precitat, co ste dnes popisali...kukam, ze janga a moniquie su zrucne zienky 😉 velmi pekne sperky, kocky... 🙂

janga - posles aj mne ten link do IP? dakujem 😉

a asi sa aj hned lucim, lebo kon mi neskutocne mrzne a ide straaasne pomaly a tak to na dnes asi zabalim.

pekny vecer babulky 😵

micicka
25. jan 2010

ahoj zuzana, vítam ťa 🙂

moniquie
25. jan 2010

Janga :
malovanie na rovné sklo je easy,, na pohár, čo sa vrtí je to problematické

kukni http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbum...

ahoj awe - nebežkaj ..

janga
25. jan 2010

velvet, dobruuuu
moniq - no pekne si to opisala, ale toto ja asi nezvladnem
awe ip 😉

moniquie
25. jan 2010

mici : takto neskoro večerať,, no asi nemáš problém s váhou,,
šťastná to deva ...

micicka
25. jan 2010

ahoj awe, kam utekáš?!

moniq ty ideš cvičiť zajtra? alebo bola si dnes?

micicka
25. jan 2010

moniq ja bohužiaľ mám problém s váhou, ale ja si poviem, veď aspoň nejakú radosť nech mám zo života 😀 tak nie je to až také strašné, mám tak 3-5 kg naviac, ale stačilo by trošku spevniť tú slaninku a hneď by to bolo lepšie 😉

moniquie
25. jan 2010

jange : neboj zvládneš, začni s niečim malým
nájdi na nete obrázky, a proste to sprav nápodobné,, a potom ti pôjde fantázia sama uvidíš.
len sa do toho pekne pusti ..

mici : nebola som dnes, zajtra neviem či stihnem, na siedmu, ak nie tak pôjdem asi v stredu

moniquie
25. jan 2010

mici neblbni, šak si úplne šlank na tej fotke,,
to po 😢 tom ja som sa už aj narodila s nadváhou,,

micicka
25. jan 2010

moniq fotka klame, nehovorím, že mám toho veľa navyše, ale šlank som není. tak napíšem to nahlas mám momentálne 67kg a 175cm

moniquie
25. jan 2010

kto je tu ešte,, nejako ste sa vytratili ..

micicka
25. jan 2010

končím aj ja, ja by som tak popísala, ale neznášam, keď musím na nečo čakať 😠 a ide to pomaly a ani ten FB mi nejde, prdím na to 😖

awe
25. jan 2010

janga - dakujem 😉 ta stranka je supis 😵

kocky, mna porazi, ved aj mam snahu pisat si dnes s vami, ale kym mi odosle prispevok a kyyym sa mi nacita stranka, no neviem, co dnes s tym konom je 😠

ale som tu stale, citam vas...aj sa budem snazit prispiet, len budem dnes spomalena...

baby a to na tu hematologiu, ked ste sli, vam lekar napisla, co vam maju presne vysetrit? nech nie som za blbu 😕

janga
25. jan 2010

ja som, ale ide mi to strasne pomaly...

zuztek
25. jan 2010

zuzi, vitaj medzi nami, to uz mozte zacat snazilkovat 🙂
a ake vitaminy si dostala?

moniquie
25. jan 2010

mici pri tej výške sú kilá ok,, to ja som nižšia a ťažšia .. do šlaka .. 😠

a baby mrzne to hrooozne,,
a mm sa tlačí na net,, už je domka,, tak ho pustím trošku ,,
ahojte,,

micicka
25. jan 2010

tak aj ja som teda ešte chvíľku tu, ale je to tu na nervy. už by s tým mohli niečo spraviť PC geniovia 😅

janga
25. jan 2010

mici, moniquie - dobru nocku

zuztek
25. jan 2010

awe, lekar len napise ze ziada hemat.vysetrenie, a to uz je na tej hematologicke co ti da vsetko vysetrit
konkretne ta moja, neviem z kade ju vyhrabali, nevedela ani co je to zamlcany potrat... 🙄

micicka
25. jan 2010

moniq kašli na váhu, viem, je to niekedy na nervy, ale je to úplne nepodstatné, len my si s tým hlavu lámeme

micicka
25. jan 2010

janga papa, zajtra nam ukazes co vsetko si vytvorila

janga
25. jan 2010

micicka robim album na picasovi a stale mi to neukazuje ako verejny album, takze ho nie je vidiet a neviem, ako to mam spravit ☹

awe
25. jan 2010

zuztek - dakujem 😉 to aby som mala stastie na dobreho hematologa 😕
budem asi od gyndy pytat nejake doporucenie na niekoho...

mici,moniq - serte na kila, pri malom prckovi, ked vam bude behat po byte, schudnete za chvilu 😉

kocky moje, nadobro sa dnes lucim, nemam nervy na takehoto pomaleeeho kona..

dobru nocku 😵

janga
25. jan 2010

awe dobruuu,
ja tu dnes vyprevadzam 😀 mne sa dnes nejako nechce spat...

zuztek
25. jan 2010

ja sa tiez lucim, dobru noc vsetkym 🙂

beak
25. jan 2010

čítam tu o cvičení a ručný prácach
no šikovná moc nie som a tú slaninku by som tiež potrebovala trocha spevniť...ach

micicka
25. jan 2010

janga, no s picasom som pracovala asi len dva krat, a to teda bolo nervov. ale to asi nevadi, ked je neverejny. ty posles len lnk tym ktorym chces, nie? ja uz si to ale nepamatam 😒