Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
v krvi som chcela napísať, nie v krci 🙂
no a čo sa týka tých očí, ja tiež mám dioptrie -2 a stiedam okuliare s čočkami, ja nevydržím v čočkách celý den, po pár hodinách mám syndrom suchého oka a musia isť von...
a ten krčok si aj ja sem tam skontrolujem v sprche, nie je to nič zložité, otázka zvyku, človek sa tu dozvie veľa nových infošiek 🙂
ahojte baby,
ivana, snad nebudu vysledky az take zle...
okuliare nosim aj ja, ale cocky som nemala nikdy, niesom na to rypat sa v oku 😅
Ahojte,
taaaak u mna sa ZM dnes nekonalo - rano stale snezilo, tak sefo rozhodol, ze sa nikam nejde... aj ked to teda nakoniec na kalamitu nevyzera 😀
u mna sa konecne rozbehla ms, uz som nadopovana tabletkami, hlava ma tiez cely den boli, tak relaxujem...
vy ako?.. ivi neboj, preliecis a bude dobre..
ahojte zienky 🙂
tak tu kalamita, ze dovidenia....priatel sa rano nedostal do prace,auta zasypane, Leonovi zavreli skolu, niektore obchody zatvorene...anglani nevedia, co robit 😀 ....na slovensku by vsetko ficalo, ale tu na to nie su naozaj prisposobeni...takze travime cely den vsetci spolu... 🙂
som si inak farbu na vlasy dnes kupila po 100 rokoch, kedze neviem, kedy sa mi podari dostat na sk k mojej kadernicke, som zvedava na vysledok...bude prekvapko..
velvet, janga-gratukujem k mrske....ja mam moju posunutu, tak ak sa rozhodneme vo februari zacat, budeme spolu snazilkovat 😵
iva-to mi je luto s tymi vysledkami, ale ber to tak, ze preliecis a viac ako mesiac by si asi ani nemusela snazilkovanie odkladat...drzim palce, nech to nie je nic vazne
ahoj kočky, už som tu strašne dlho nebola.... včera som už začala písať príspevok a v tom zazvonil zvonec.... a návštevy je začiatok 🙂
čo máme nového?
ja sa ešte stále nemôžem poriadne napapať, tak by som si dala niečo mňamkovské, ale ešte si budem musieť počkať kým budem poriadne prežúvať 😉
ahojte babulky 🙂
ivka, neboj, vsetko dobre dopadne. preliecis sa a budes potom lahko tehulkou so zdravym babatkom v brusku 😉
mne uz tiez isto dojde zajtra mrcha. nech uz je za mnou 🙄
ahojte kocky,,som vas len tak presla ocami,,dako nestiham
ivana dufam,ze sa cim skor das dokopy,,
my sme dneska boli na nakupe,,a cestou sme sa s drahym bavili,ze teda v marci mam ist za doki,,,no ten nazor,co mal 🙄 on proste nechce ziadne lieky,,ziadne meranie,,chce to proste nechat na prirodu,,,no tak ja uz neviem,kde ten rozmysla,,ale po potrate je blbost nechavam vsetko na prirodu bez lekara,,,ja to uz predsa nechcem zazit zasa,,aj ked to neovplyvnil,,ale aspon chcem mat pocit,ze som urobila vsetko,aby to bolo v pohode a nie to nechat na nahodu,,,no ale co uz s tym mojim trubyrohom 😠
🙂 🙂
dakujem babulky za povzbudenie, ja TO mám stále v hlave a rozmýšlam čo mi môže asi byť, ale tiež sa snažím myslieť optimisticky, snád iba antibiotiká... No snažim sa teraz prežiť do pondelku kým pôjdem k dr.ako tak v pohode, a verím že bude časom všetko ok. Možno sa našla príčina potratu a to je na jednej strane dobre - môžme to odstrániť. Len musím vydržať kým pôjem budúci týždem k dr. Do telefonu mi sestrička nechcela nič bliižsie povedať
Teraz sme boli s mamkou na návšteve u sesternici, dali sme si vínko, tak som sa trošku odreagovala, večer kuknem ordináciu a ten víkend nejako musím vydražať 😕
vôbec som si nepripustila, že môže byť ešte niečo zle, no nebudem predbiehať, uvidím budúci týžden.....
mafynka, no to sú proste chlapi, oni za boja doktorov strašne. Ale mna to tiež rozčuluje! A ked majú len nádchu, tak už sú pomaly na smrtelnej posteli. Toho môjho už 2 týždne bolí hrdlo a k doktorovi ani za svet 😠
asi čaká, kedy to chytím aj ja a potom ma už tak nasere, že ho za......
ivanka neboj sa, určite to nie je nič vážne, inak by dr. chcela aby si hneď prišla.
mne napríklad zistili z krvi pľúcne chlamídie - gyndoš povedal, že to nie je nič zákerné, obvodná + internistka že chlamídie môžu narobiť veľa šarapaty....
u gyndoša na prehliadke mi tiež povedal, že sa mu celkom nepozdáva môj krčok, ale že vyčkáme na výsledky, tie by mali byť myslím budúci týždeň.
podľa mňa je lepšie ked sa nájde nejaká chyba, aj ked to nakoniec možno ani nebola príčina... a za to sme si nechali urobiť všetky tie vyšetrenia, aby sme všetko preliečili 😀
pekny vecer zienky, klabosite ? 🙂
co je noveho?
my sme dnes boli na odberoch a vlastne prvej poradni,,,a mame uz aj tehu knizku a rozhodla som sa, ze ju nepustim z ruky az pri porode 😉
,,,,a dnes som este bola aj v robote, cez vychadzky, bolo potrebne par veci odovzdat kolegyni, aby nic nemeskalo, kedze stale PN-kujem,,,boze baby som myslela, ze odpadnem, v kancli bol totalny chliev, neporiadok, bordel, neumyte pohare, polosuche kvety, rozhadzane papiere, neodlozene, krabice,,,,no des,,,,moj kolega je riadne prasa, tak som urobila surne veci a odisla, mozem ho kaslat,,,,nastastie tam ani nebol, lebo by som sa nezdrzala asi 🙄
dufam, ze ziadna z vas nemate takeho "uzasneho" cloveka v kancelarii 🙄
ja som raz toho môjho dotlačila k dr, dostal antibiotika a ja som z nich nakoniec dostala mykozu. už asi tak ľahko nepôjde k doktorovi 😀
janirejka gratulujem ku knižke, šťastná to žena 🙂 a pevne ju drž, aby sa na teba nalepila a nie a nie odpadnúť. na robotu môžeš kašľať! nech si robia čo chcú, ty oddychuj a šetri sa 😀
mici, super, ze uz mas po tom,,,zahoji sa a budes mat pokoj 🙂
inac, mne rastu osmicky-dole,,,nejak sa zobudili a to na oboch stranach naraz, tak hryziem ako zajac na prednych
tak hryzieme podobne, ale tebe sa aspon vytlacia 🙂 nie ako tie moje nepodarene zdedené po tatovi 😠 ale som rada, že to mám za sebou, že som zvolila spôsob v celkovej anestéze, už len aby sa žiadna infekcia nevyskytla a aby sa to čo najlepšie hojilo 😎
moj mm ma poloprazdnu kratu u dr co k nemu nechodi 😒 radsej ide do lekarne.
aj chystate nejake prekvapko na valentina??
no jemu nejde ani tak o doktorov,,on proste nechce mat pocit,ze planovane rodicovstvo,,ze on to proste nemusi,,,ale tak nam tiez dlho predtym trvalo kym som otehu,,a vyslo to v mesiac,ked som mu davala 8 tabliet denne chlorely,,tak ju asi kupim zasa,,,to jedine je ochotny urobit,ze nieco papat,,ale merat a planovat,,ze to nie,,ze on nechce byt v strese a milovat sa na hodinky presne,,, asi ma nejaky blok z byvaleho manzelstva,,lebo jeho ex chodila na nafuky maternice, a tak,,ze nemohli mat deti,tak asi boli v strese a uz to nechce zazit,,na jednej strane chapem,,ale na druhej som predsa po kyrete,tiez mam strach a nechcem nic nechat na nahodu,,asi pojdem k tej doki potajme a budem papat tabletky,,a jeho necham na nahodu,,ale ja riskovat nic nebudem
inak babule skúste mi poradiť niečo skoro tekute, čo by som mohla papkať. polievky už nechcem, ani na kaše nemám veľmi chuť ☹
ale na niečo je to dobré, schudla som tak 5kg - za týždeň!!
ahojte 🙂 tak ja som isla dnes konecne na kontrolu k novemu gyndosovi, cela natesena so vsetkymi vysledkami, aj s prvym grafom BT, no a na dverach bolo napisane: dovolenka... skoro ma porazilo... no nic, sak nemam nic akutne, len som chcela vediet ci usg je ok a ci mozme snazilkovat uz tento mesiac (po druhej mrche) 😕
mafy - meranie BT je uplne suprova vec, normalne sa zo mna stala zavislacka, pockam kym skonci tato mrcha a meram opat 🙂 konecne viem kedy mam ovulku, a ze ju vobec mam...
lulu - to akoze na ten dufaston musis byt po niekolkych potratoch? sak to je obycajny progesteron!!! a este k tomu lacny, na udrzanie tehotenstva, ked zlte teliesko produkuje malo progesteronu... fakt nechapem tomu ich nazoru...
mici,,,knizku nepustim ani za nic 🙂
ked ja som take trdlo a nechcela som byt zase taka, ze sa na nich v robote vykaslem,,,ale skoro mi oci vypadli, najradsej by som si zobrala aj menovku, ze tam uz nesedim 😀 , aby som sa nehambila
mafynka tak to musíš na neho nejako uhrať. proste ty budeš merať, ty budeš vedieť kedy je najlepší čas a vtedy na neho skočíš - on o tom ani nebude vedieť 😀
ivana - mozno ide len o nevyznamny nalez, niekedy to sestricky zvelicia, tak neboj sa nicoho zleho, len si to chod pekne overit
micinka a co detska vyziva??,,tu ja milujem 🙂 hm hm hm,,alebo ja neviem,,paradajkova omacka je tiez fajn,,taka tekuta a zasyti,,ine ma nenapada
mafy, urcite by som isla k dr. aj ked na tajno.
janirejka poznám, svedomie ti to nedá, ale u nás sa teraz dejú také všelijaké čachre mahre, že mi to o nejaký čas bude už všetko jedno - už sa teším 😀
ach, no snád to nebude vážne. Veru micicka, nakoniec budem rada, že sa možno našiel kamaň úrazu, len teraz trpnem... zúbky budú o chvíľu ok, neboj
ahoj janirea, tak parádička, už aj knižka je. Kašli na to čo je v robote, nech tam aj "zniju" 😀
mafy - jeeej detská výživa, šak to aj mam rada a tuším aj mám doma 😀 ďakujem 😉
a neviete ešte čo znamená zvýšený gamaglobulín?? aj to som našla medzi výsledkami, ale dr. mi k tomu nič nepovedala...
a aj magnézium mám nízke, ale to sa dá ľahko dohnať

ahojte baby,
ja som momentálne u rodičov na dedine, sem tam ukradnem bráchovi notebook 🙂
no a nemám dobre správy, asi budem musieť odložiť snažilkovanie. Volala som na gyndu a už mám výsledky - neviem presne čo mi robila, ale brala mi 3x kultiváciu aj krv a vraj sa niečo našlo, budem vraj potrebovať preliečiť. Neviem však podrobnosti, našlo sa niečo aj v krci aj v kultivácii. Vôbec som nečakala zle výsledky. Pôjdem k nej budúci týžden kedže som odcestovana, ide ma tu rozhodiť, že nie som v BA ☹ musím čakať a pritom nieviem čo ma čaká, myslím však že mám nejaké zápalové procesy...