icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

zuztek
11. feb 2010

janirejka, super ze uz mas knizku, s tou robotou je to rovnake aj u mna, tiez som sa nechcela na nich vykaslat, tak som robila tehu este asi 2 tyzdne vo vysoko rizikovom prostredi (infekcne + chemikalie)... uz taku chybu neurobim

janirea
11. feb 2010

mafynka,,,micicka, ma pravdu 🙂 ,,,,tak som to aj ja praktizovala, merala som, vedela som, kedy je najvhodnejsi cas a sup na to a mm nic nevedel, ze ja na to idem cielene prave v ten den 😀 ,,,az potom som mu ukazala graf, ze to bola taka "riadena" nahoda 🙂

ivanap6
11. feb 2010

asi som opitá, chcela som napíšať, že zhniju 😀
myfynka, aj ty papáš chlorellu, tak to sme dve, asi preto mám teraz takú dobrú imunitu že som od drahého neochorela, ja som ju začala uživať po kyrete...

zuztek
11. feb 2010

micicka - aj riedka krupica sa da 🙂

gamaglobuliny su imunoglobuliny, cize protilatky, ale je to vseobecny nazov, takze nevies presne ake... mozno si mala nejaku infekciu

janga
11. feb 2010

jeeej, jani gratulujem ku knizke, podla tt pozeram, ze najhorsie uz mas za sebou, tak len tak dalej a setri sa 😉
mici - veru veru vyzivka, krupicka, pudinceky /ale toho uz mas asi pokrk/, potom uz len polievocky a omacky...

micicka
11. feb 2010

zuztek dakujem, tak mozno to ma súvis s tými chlamídiami.

na krupicu veľmi nemám chuť - asi som neni až taká hladná 😉 ked si ešte vyberám

mafynka
11. feb 2010

micinka,,no aspon trochu som ti poradila 😀 😀 a teraz je uz tooolko mnamky prichut 😀 ked som bola tehu,mala som vzdy v kabelke 🙂

no asi to tak urobim,,budem merat ked odide do roboty,,skusim to este tento mesiac,,a v marci pojdem k doki,,chce mi predpisat ten clostylbegit,,ci ako sa to pise,,,a potom hned chce ten duphaston,,a chcem este vediet,ci je vsetko ok,,lebo mala som aj cystu pocas tehu,,tak naposledy uplne zmizla,,,tak ci sa nahodou zasa nevytvorila

a inak sa chcem este spytat,,po kyrete davate si aj tampony??,,lebo ja som prve dve tri mrchy nechcela,koli infekcii,,ale aj minuly mesiac,,aj teraz som chcela skusit,,ale tak strasne ma to potom bolelo,ze musim byt zasa len na vlozkach,,co mi velmi nevyhovuje ☹

ivanap6
11. feb 2010

ja tampony nepoužívam vôbec, spôsobovali mi mykozy a teraz mám pokoj...

tak, brácho už pýta notebook, idem pozrieť telku a spať, papapapa

mafynka
11. feb 2010

ivanka no papala som ju denne 8 tabliet aj s priatelom,,a v ten mesiac som otehu,,,teraz papam len selen,,zelezo (co som mala velmi nizke) calibrum babyplan a femibion,,ale nabehnem zajtra do lekarne a zacneme papat znova,,,snad sa znova podari,,a tentoraz to bude uspesne 🙂

janirea
11. feb 2010

mici,,,aj ja som myslela tu krupicu-grísik,,,,ak mas rada
ivka,,,v pohode,,,,ale ja mam obavu, ze v mojom kancli to bude doslovne,,, 😀

zuztek,,,ty ani nahodou nemozes pocas tehu byt v praci,,,,ja nemam take rizikove prostredie a ked som vravela dokyne, ze moja praca nie je nejak nebezpecna, oni sa so mnou nebavila a hned dala PN, aj ked mam stale ten hematom hnusny, tak aj kvoli nemu a aj to zvracanie radsej doma ako v robote

janga
11. feb 2010

ozaj a lenka sa neozvala, ci uz testovala?

zuztek
11. feb 2010

janirea, no a si predstav ze ked som bola tehu a chystala sa na rizikove PN, tak sa mi sef aj niektore starsie kolegyne cudovali ze preco, ze to vraj v nasej robote nie je az take strasne 🙄 myslim ze nabuduce sa uz cudovat nebudu, po tom vsetkom...

mafynka
11. feb 2010

a inak musim zaklopat,,minuly rok,ked tu bol cely dom chory,tak ja v teplotach,,uplne skoro mrtva som lezala,lebo som to od nich chytila,,,a teraz aj svokra lezi,,svagrina,,aj jej deti okolo mna chodia uz mesiac chore a ja v pohode,,,a pritom som minule aj v cizmach bola,do ktorych mi natieklo,tak cely den s mokrymi nohami,,a ja ako rybicka 😀 😀 😀 tuto zimu mam dobru imunitu 🙂 🙂 tak nieco asi na tych vitaminoch bude,,

zuztek
11. feb 2010

mafy, ja papam hlivu forte, a probiotika, tiez chcem posilnit imunitu, lebo uz v dalsom tehu nechcem byt chora 🙂

micicka
11. feb 2010

ja teraz papam len ATB 😀 ale chystám sa bra znova femibion 800

janirea
11. feb 2010

janga 🙂 ,,,,,no este budem trpnut v 12tt, NT sono,,,,
boze baby, inak ja si pripadam ako taky maly stresák, ked cakam v cakarni ku gyndoske,,,,normalne sa mi ruky triasli,,,,,fakt som ako šiši,,,akoby som mala 17 a rodicia o tom nevedeli 😀 ,,,,,to som takato nebola predtym a to teraz aj mm chodi so mnou, uz konecne pochopil, ze mu tety v cakarni neublizia 😀

mafy,,,ja som praveze tampony uplne vylucila od kyretu,,,,aj ked su pohodlnejsie a nevedela som si predstavit ako si zvyknem na vlozky zase, ale nejak som vzdy vydrzala tych 5-6 dni a mam dojem, ze odvtedy to tam dole zacalo byt viac v poriadku

micicka
11. feb 2010

janirejka nečuduj sa, že máš stresy z návštevy. vieš niekde vo vnútri sa bojíš, že príde zase zlá správa. takže podľa mňa je to úplne normálne, nič šiši 😀

micicka
11. feb 2010

no už papkám výživku, dnes sa asi prežerieeeem = 2 šálky polievky + jedna výživa, fúúú 😀

janga
11. feb 2010

no jani ja sa klepem a to ani tehu nie som!!! ak budem, tak asi budem potrebovat psychiatra, nie manzela so sebou 😀 😅

micicka
11. feb 2010

janga 😀

janirea
11. feb 2010

zuztek, ja som to teraz spravila uplne inak,,,jednoducho som do prace neprisla a odniesla som len PN-ku, jasne ze vidia, ze co je tam za peciatka, ale nic som nevysvetlovala. No a sefovi som povedala v 10 tt, ze som doma kvoli tehu, aby mal info, ze o co ide a nastastie je chapavy, no a opat mu zavolam po 12 tt, ze ci ostavam doma dalej alebo nie. Fakt som si povedala, ze tentokrat spravim co budem moct, aby bolo dobre, aj ked ma to taha medzi ludi, ale to najdolezitejsie je v brusku 🙂

janga
11. feb 2010

mici sa ti smeje 😀 ale ja odchadzam z ambulancie bordova, take flaky chytam, ked zbadam sono 😕 😕 😕

janirea
11. feb 2010

janga,,,toto mavam aj ja,,,a hlavne v dekolte a na krku cervene flaky akokeby ma niekto skrtil 😀 ,,,,,dnes mi zostalo tak teplo, ked som videla kozu, ze az,,,pulz aspon 120,,,este ze mi sestricka predtym merala tlak, lebo by som mala ovela vyssi potom 😀
no a na sono idem 23-tieho zase k tomu dokymu, co mi robil kyret, no tak tam budem ako v tranze zase 😀

micicka
11. feb 2010

dievčatá, sa mi smeje - veď počkajte, onedlho tu budem možno aj ja stresovať a potom ma budete ukľudňovať vy 😉
som zvedavá, kedy my začneme s bábom.... už aby boli štychy von a uvidíme ako sa to hojí a šup na to....

mafynka
11. feb 2010

juuuj babky,,ja sa tak tesim ako tu bude same tehule,,,no nepoznam vas velmi,takze zrhn,kto je tehu,,a kto kedy zacina snazilkovat by bodol 😀 😀 😀 😀 nepodujme sa niekto 🙂 ? boze babky uz nech sme vsetky tehuleee 😀 😀

janirea
11. feb 2010

mici,,,uz nech je to coskoro 😉 ,,,teda nemyslim to stresovanie, aj ked asi aj to bude,,,len aby potom z nasich drobcov neboli adrenalinovi sportovci 😀

janirea
11. feb 2010

mafy,,,mne sa zda, ze tabulka uz je,,,a robila ju tusim "snazilkant", alebo teda ze sa zacala uz naplnat,,,,dufam ze som sa nepomylila, lebo nestiham vas vzdy precitat 😅

beak
11. feb 2010

ahojte dievčatá, tak ja som bola u tej mojej novej endokrinologičky, pozrela mi do papierov a potom kukla na mňa a na ten výraz tváre asi nikdy nezabudnem ☹
povedala mi, že počas tehu som mala úplne zle nastavenú liečbu a dávkovanie liekov som mala mať zvýšené a mne môj lekár dávku znížil, pýtala som sa, či to mohlo zapríčiniť potrat......nepovedala nič ☹
..po desiatich rokoch som sa dozvedela, že nemôžem užívať lieky s jódom, takže aj femibion musím vysadiť
mám pocit, že som doteraz nechodila k endokrinológovi ale k nejakému neschopnému .......

zuztek
11. feb 2010

beak, to je teda vec... 😕 ale viem ze aj kolegyna ked bola tehu a mala problem so stitnou zlazou, tak jod nemohla, ani tie vitaminy pre tehotne...
je to smutne ze niektori doktori, dokonca aj specializovani, za vela nestoja... dobre si urobila ze si doktorku zmenila, buduce tehu bude urcite uspesne!!! 🙂

micicka
11. feb 2010

no beak ☹ tak to je úplne strašné, to k akému debovi si chodila!!! toto snáď nie je pravda, veď to už hocikto z ulice môže robiť dr.?? ako to mohol takto posrať.
chvalabohu už máš novú dr. a tá sa postará poriadne o teba a už bude všetko ok....