Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
beak, ved to aj ja som niekedy popletena, hlavne ktora je kolko po...
lenka, kedy mas mat ovulu, lebo sme tu tri ja, vifinka a zuztek tusim co mame mat v pondelok, t.j. 25 teho..hmmm. tak asi budeme vsetky ovulkovat spolu.. 🙂
leni, rozdávali sa tu tehuľkovské vírusy, si premeškala, ale nejaké som odložila, tak ti ich posielam 😀
🙂
velvetka no ja som skoncila menzes 16teho...tak mi to vyratajte... 😀
no bea ja som si snad tiez nejaký uchmatla...ked nie na konovi tak doma musim nejaký dostat....snad manzel je už nakazený... 😀
lenka, podstatny udaj je nie kedy ti skoncil, ale kedy ti zacal..tak ktoreho bolo?
ahojte kočky,
ako sa máte,, čo nové,
ja som drogy,, keďže brušné tance som odložila, tak som bola aspon na aerobic,
dosť závratné zostavičky, behačky z jedného konca na druhý, precvičoval chalanisko, svalnatý
bolo fajn, len aby som sa zajtra postavila na nohy 😀
inak baby moje ja mám tento tyzden taký unahananý...kamoska sa nam vydava, tak jej idem robit so sestrou vyzdobu...no tak dnes v praci sme este kadeco spekulovali, co dáme co nedáme...ale už sa tesím, ako to bude vyzerat....
môj mm prišiel domov, myslela som, že sa naňho hneď vrhnem, ale má nový mobil.....takže som druhá v poradí
no velvetka zaciatok bol 12,12 2010
super, leni, to si sikulka, my sme si vyzdobu sice tiez robili sami, no pozicali si ju komplet zo svadobneho salonu... a kvetinovu vyzdobu nam urobili v kvetinarstve..bolo to kraaaasne...juj, spominam rada.. 🙂
velvet dostala som po 29dnoch...
leni, este dlzka tvojho cyklu...28 dni, ci viac???
no my kvety budeme robit na mieste....ideme daco vytvorit z cyklamenových tulipánov....chcela by som to v takom modernom stýle...sviecky budu v takých slenených vazach polozené, pod tym len piesok bude,.....a tulipány ideme zapichnut do takej ratanovej gule....len také daco jednoduchééé 🙂
http://www.womanbook.eu/
lenka, ja si všetko zapisujem na tejto stránke a potom by mi to tam malo samo vyrátať, kedy budem mať ovulku, len musím ešte počkať na druhú MS
jooj velvetka ten moj cyklus...prvý menzes po MA som dostala po 48dnoch....a druhý presne 29...takze to je také divné este, asi by som mala pockat este ten jeden cyklus, ptoom by to bolo jednoduchsie...
no to vyzera super, my sme mali cerstve kvety rozne, bleduckoruzove, aj cyklamenove v sklenenych takych peknych poharoch, ci co to bolo..
lenka nemyslela si nahodou 12.01.2010 zaciatok??
jémine,, svadba,, to som už aj zabudla kedy to bolo i ked nie tak dávno, september 2008
ja som sa vydávala ako už stará kofa ..
a všetko čo sa dalo porobila som si sama,, mňa to osobne veľmi tešilo ..
no velvetka bolo to 12,1,2010 😀 ja som motana
leni, vsak mi to neslo do hlavy, tak pockaj idem to kuki
bea no už som sa tam aj zaregistrovala....jeto super tam....už mi vyratalo kedy budem rodit 😀 😀 😀
velvetka vyslo m to 23,1... 😀
Plodné dni Výsledný deň pôrodu
23. januára 2010 - 28. januára 2010 20. októbra 2010
21. februára 2010 - 26. februára 2010 18. novembra 2010
22. marca 2010 - 27. marca 2010 17. decembra 2010
20. apríla 2010 - 25. apríla 2010 15. januára 2011
19. mája 2010 - 24. mája 2010 13. februára 2011
17. júna 2010 - 22. júna 2010 14. marca 2011
lenka, tvoje plodne dni... 😉
ak by si mala cyklus 28 alebo 29 dni, tak tam nie je rozdiel, vychadza to rovnako...
ahojte.. snad nevadi ked sa trosku primotam.. ja len vam chcem popriat uspesne snazilkovanie neskor bezproblemove tehotenstvo a potom to najkrajsie- krasne zdrave babetka 😵
tiez tak ciastocne k vam patrim.. v juli 2009 sme v 19tt prisli o nase dvojcatka.. teraz som opet tehu sice mam dost problemove tehu ale tak babetko sa da byt zdrave a to je hlavne🙂
ahojte- idem vas docitat...lenkka, ty uz ides aj rodit? sikulka si 😀
a aby som nezabudla🙂 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
snad sa ujde kazdej🙂
ahoj lu.lu.. 🙂
ahoj miroslava...tak to mi je velmi luto.co sa ti stalo....ale je krasne, ze si znova tehu a vidim, ze to bude dievcatko, drzim ti mooooc palceky, nech to dobojujete do uspesneho konca.. 😉
mozem sa spytat, po akej dlhej dobe ste sa zacali snazit?
miroslavka, daaaakujemeee...uz som si ich par chytila, mam aj janirejkine, tak super, nejake urcite musia zaucinkovat.. 😉

no veru beak...pravdu mas aj ja mám z toho taký guláš